Ako ste na tom so zákazkami? ( ide kríza)
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Furt lepší, když je něco privátní, než když je to státní. Stát totiž nejsme my, jak by se zdálo, ale stát jsou voni.

Projel jsem lán světa a poznal lidi a jejich životy od USA, západní Evropu, přes Balkán až do většiny postsovětských republik i toho proklatého Ruska. A můžu říct, že se tady máme oproti jiným naprosto famfárově. Rozvádět to by bylo na dlooouhou debatu u píva,..

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Přesně.Fifík píše: ↑22. 9. 2019, 10:55 Furt lepší, když je něco privátní, než když je to státní. Stát totiž nejsme my, jak by se zdálo, ale stát jsou voni.![]()
Projel jsem lán světa a poznal lidi a jejich životy od USA, západní Evropu, přes Balkán až do většiny postsovětských republik i toho proklatého Ruska. A můžu říct, že se tady máme oproti jiným naprosto famfárově. Rozvádět to by bylo na dlooouhou debatu u píva,..![]()
Aleš Procháska
na ja ,na dovolené mi kolega povídal že ten uherák ,olejovky a lososa si už Rakušáci odtáhli zpátky, tak že budou asi už jen vajíčka ,nebo dostanou přes vajíčka (dělali pro KTM )
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
To víš rostou u nás mzdy a ceny výroby... a klesá kvalita (elita odchází makat přímo na západ nebo do důchodu) už nejsme tak levní a kvalitní otroci

Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

.... Myslím, že jsi to vystihl dost přesně a bude jen hůř ....martasg1 píše: ↑23. 9. 2019, 4:45To víš rostou u nás mzdy a ceny výroby... a klesá kvalita (elita odchází makat přímo na západ nebo do důchodu) už nejsme tak levní a kvalitní otroci![]()

Jeden dotaz možná offtopic, ale týkající se asi nějaké krize v surovinách:
Za kolik prodáváte po republice do výkupu hliníkové špony a kusový hliník (vážící 0,5kg a více)?
U nás to kleslo od ledna ze 14 na 10 Kč za kilo čistých špon a kusový hliník asi ze 30 na 20 aktuálně (nebo bylo 40? ted nevím). A to jsem v lednu slyšel od lidí z liberce že prodávají hliníkové špony v čistotě za 29??? Jak to kleslo u vás? Z kolika na kolik.
Za kolik prodáváte po republice do výkupu hliníkové špony a kusový hliník (vážící 0,5kg a více)?
U nás to kleslo od ledna ze 14 na 10 Kč za kilo čistých špon a kusový hliník asi ze 30 na 20 aktuálně (nebo bylo 40? ted nevím). A to jsem v lednu slyšel od lidí z liberce že prodávají hliníkové špony v čistotě za 29??? Jak to kleslo u vás? Z kolika na kolik.
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

Kolegovia a soudruzi nepomylili ste si vlakno ?
Vcera mi volali z firmy , pre ktorú je hliník zábava, že či sme nepocitili menej zakaziek, lebo že im riadne klesol odbyt hlinika. Ja im na tom, ze su este na tom dobre, kedze ich vacsia konkurencia chodila uz v aprili ( 4. mesiac) ze co sa to tu vlastne deje...
Vcera mi volali z firmy , pre ktorú je hliník zábava, že či sme nepocitili menej zakaziek, lebo že im riadne klesol odbyt hlinika. Ja im na tom, ze su este na tom dobre, kedze ich vacsia konkurencia chodila uz v aprili ( 4. mesiac) ze co sa to tu vlastne deje...
jj to byla poslední bašta socializmu v Čechách ,tam byli nasraný už jak jsi vešel a řidič ti nenes tašku ,hned věděli že chceš jenom pár kousků

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontaktovat uživatele:
Na to sme uz vsetci zvyknuti, priplatok za odber do 500kg, delenie drahe jak das a proces na par hodin, proste ked nechces toho kamion tak niesi zaujimavy, len ma zarazilo ze zrazu uz aj oni obvolavaju ludi, ako keby ich to islo teraz zachranit...
https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek ... &source=hp
tak snad ten propad nebude tak velkej jako při poslední krizi
tak snad ten propad nebude tak velkej jako při poslední krizi