https://www.facebook.com/PartMiller.Info

Tady jsou pro pohyb os použité řemeny tj. půjdou brnknutím "oklepat" a asi nejsou ani tak citlivé na bordel ale zase tu narážím na přesnost a tuhost - řemen prostě není dost fest řešení - viz různé kroucení 3D tiskáren.
kde maji kilo PLA za 200?t256 píše: ↑25. 11. 2019, 4:22 Nechce se mi to pocitat, ale lineary s ciny stoji 2-3kila, male krokove motorky totez, cinske 400W vreteno 600,-, kilo PLA nebo ABS filamentu za 200,-, rizeni pomoci nejakeho arduina pres drivery za dvacku nema snad ani vyznam prilis pocitat, 600W zdroj za 800,- plus nejake drobnosti typu remeny apod...
Jsi si jistej, že Wegstr video není 3D animace? Frézoval jsem plošný spoje na mnohem tužší mašině s opravdickejma lineárama než je Wegstr a taky rozhodně s lepším vřetenem a nikdy jsem neměl tak dokonale čistej řez bez chloupků mědi jako je na jejich videu, takže popravdě nějak nevěřím, že to video je opravdová realita obrábění toho jejich zázraku.Thomeeque píše: ↑25. 11. 2019, 3:46 Vzhledem k tomu, co to předvádí na tom videu, bych řekl, že s lepším vřeténkem a optimálním vyložením nástroje by to frézování PCB možná zvládlo (viděl jsi nějaké Wegstr video?), napadá mě spíš, že to vřeteno se asi celkem zahřeje, tak aby z toho v půlce práce "nevyteklo"![]()
Ja to beru normalne z hobbykingu. Mivaji ruzne akce a ty slevy se dost meni, musis to sledovat. Pokud das sklad z EU, je nad nejakou castku doprava zdarma. Pokud mas firmu a napises tam VAT No. poslou ti to bez problemu za cenu bez dane.