packa píše: ↑27. 11. 2019, 12:43
Monteg píše: ↑27. 11. 2019, 12:35
Mex píše: ↑27. 11. 2019, 12:27
Ještě poznámka k použití těch AC serv.
Jako vřeteno (bez potřeby přesného polohování) to můžeš klidně honit nějakým frekvenčním měničem, který umí synchronní motory (to je většina slušných měničů).
Měnič samozřejmě se vstupem 3x400V.
A pak to bude úplně za pusu.
Tak pokud nebudu polohovat tak tam stačí obyč. asynchroní motor + frekvenční měnič
U toho motoru jde o to o kolik se bude dát zvětšit díra pro hřídel aby to neovlivnilo magnetické vlastnosti rotoru
To když bych koupil servomotor tak polohování zachovám
Tak tu díru právě o moc u toho asinchronu zvětšit nemůžeš - má to docela zásadní vliv a navíc pak hrozí že projedeš do zástřiku (hliníku ) a tím naboříš poly.
Ahoj, u asynchronního motoru 1,1 kW 1400 ot s původní hřídelí 28mm /v kotvě/ jsem převrtal díru na 35 mm. Primárně je to na frézku s ATC ISO30 a bylo nutné tam dostat dutinu na talířové podložky. Modifikace pro soustruh /zatím nerealizováno/ umožňuje průchod vřetenem 24 mm, což pro malé soustruhy //na univerzálku 80// stačí.
Na prvotní pokusy jsem hřídel vylisoval /velmi náročné/, díru v kotvě jsem protočil a zpět vypouzdřil ocelovým pouzdrem. Domnívám se, že tím by se měly magneticko/elektrické vlastnosti podobat finálnímu řešení. Motor jsem smontoval a zkusil ho roztočit na 15000 ot/min, abych zkusil zda se kotva neroztrhne /samosebou pod rysplotnou a za paletou/. Motor už od 8000 ot výše evidentně ztrácí dech a potřebuje delší rozběhy/doběhy. Krouťák v těch 8000ot už nebude nic moc ale na malé nástroje...
Krouticí moment jsem změřil před a po úpravě a zůstal nezměněn. /cca 7,65 Nm/
Úprava je tedy možná ale bacha výrobce u tohoto motoru povoluje max 3000 ot !!!
Tohle je řez kotvou /staženo z netu/ :
Domnívám se, že pokud se hřídel zvětší až na průměr té technologické drážky nemá to na EM vlastnosti vliv. //odborné připomínky uvítám//
Technické problémy jsou dva :
a) výchozí elektromotor
Původně jsem pro tyhle úpravy používal motory Siemens /Mohelnice/ řady 7LA. Ty se již nedělají a řada 7LE již nemá zadní víko a není možné ji modifikovat. Přešel jsem tedy na motory Vybo a zatím dobré.
b) použité měření úhlu natočení hřídele
Montáž IRCu nebo resolveru do elektrovřetene je dost oříšek. Technicky čisté je použití prstencového resolveru ale - cena 18750 /bez DPH/
Ta dutá hřídel s dalšími komponenty za motorem znemožňuje použití magnetického snímače. Umístit běžný IRC mimo motor /a řemínek/ je trochu neelegantní.
Heds je bída kvalita. //neuzavřená optika//
Tenhle motor je možné používat se solidním měničem od 100 ot/min do těch 8000 //5600 dlouholetá zkušenost //. Krouťák stačí na plátkovou frézu pr 40 do oceli hloubka záběru 2 mm. Závitníkem to zvládne upoceně M12 /v oceli/ a M10 spolehlivě.
Stavěl jsem i vřeteno na bázi prstencového polotovaru Kolmorgen :
https://www.kollmorgen.com/en-us/produc ... ess-motor/
Vlastnosti v nízkých otáčkách excelentní /přesně polohuje/, max otáčky u srovnatelného motoru 3000 až 5000.
Cena //cca 20k motor, 20k driver, 20k resolver // + ložiska + materiál + práce ...
Poptával jsem totéž i u TGdrive a cena +- totéž.
Pokud se tedy nezadaří to vymontovat z nějakého umřelého robota, je to na domácí kutění pitomost.
Obyčejnej asynchron s dobrým měničem / !!! / poskytne hodně muziky za "málo" peněz.