Náhodou - Kmitex má pár za 13000.

Horší je, že mi vychází kolejnice 1200 mm, takže pravítko ne metr, ale metr padesát.
Možná mne to donutí zkrátit osu X.
Náhodou - Kmitex má pár za 13000.
Problém je, že do výpočtů se ti určitě nepodaří zahrnout podajnost připevnění lineárního vedení - to by mělo být opřené o referenční hranu na obou kolejnicích a navíc dotažené proti referenční hraně pomocí lišty nebo válečků. V případě takových dimenzí, jaké máš, určitě platí, že jde o silné rázové namáhání. To ovšem znamená velmi přesné obrábění, protože nemáš možnost rozteč kolejnic doladit - obě jsou opřené o hranu.
Takže tu trubku, ze které by to mohlo být prostě neodfrézovat. To, myslím si, půjde. I kdyby se to mělo svařit, vyžíhat a obrobit.
Přemodeloval jsem to s neukrojeným profilem a není to váhově tak zlé, jen asi o 9 kilo těžší. Výrobně by to nemusel být problém. Přesně vrtané musí být pouze uchycení vřetene, na ostatním profilu až tak moc nezáleží - nerotuje, takže mírná nesouosost nevadí. Musí se ale překonstruovat upnutí vřetene. Drážku v celé výšce zaprvé nesevřu, za druhé oslabuje profil. Překreslím a uložím sem k připomínkovému řízení.
70 kg jen na zdvih vřetene a pojezd X je co nejlehčí?
Pokud budu osu Z rozšiřovat, pak sice dokážu udělat tužší ten vlastní profil, ovšem zhoršuji poměr rozteč vozíků v horizontálním a vertikálním směru. Nejsou spíše ty vozíky slabým místem? Neměl by poměr jejich vertikální k horizontální vzdálenosti být co největší? Vyšší tuhost osy Z dokážu udělat i jinak než jejím rozšířením. Mohu dále vyztužit. Ale není trubka s tloušťkou stěny 15 mm dostatečně tuhá? Sílu stěny lze samozřejmě případně zvýšit.