corona virus - obecna diskuze
Teoreticky to zpracovaný je, asi jako cvičení IZS, když jsou půl roku vyplánovaný SaP, a čeká se na písknutí. V reálu jsou k dispozici u každýho nejvejš 2 posádky a ty drží celej okres. Nic jinýho jak improvizace se dělat nedá. Pak je to o tom, jestli se lidi začnou chovat trochu zodpovědně.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
já s tebou souhlasím, každopádně psal jsem v krizových, život ohrožujících situacích ZZS, HZS, PČR, ne v situacích, kdy někdo maká u pásu nebo v reklamce a prostě jen kmitá pomalu, to je setsakramentský rozdílMart76 píše: ↑14. 3. 2020, 7:56A můj pohled je zase takový, že opravdový lídr nemá potřebu řvát a někoho jebat.tumlik píše: ↑14. 3. 2020, 7:34 ........jen jsem nabídl svůj pohled na věc, od stolu se ten pohled samozřejmě diametrálně lišív krizové situaci jsou schopní lidé právě ti, kteří si dokáží zachovat chladnou hlavu, dokáží zařvat, být sprostí a klidně někoho veřejně zmrdat, tak to prostě je
, kafráním na netu to můžem následně rozebrat, ale v život ohrožujících stavech je klíčová právě rozhodnost
... já ji tam teda u Babiše vidím a to nejsem jeho fanda
Poznal jsem pár fakt dobrých šéfů, kteří měli takovou autoritu a respekt, že to kmitalo jen když se škaredě podívali. A řvát na někoho jsem je nikdy neslyšeli.
Prostě někdo tu přirozenou autoritu má a někdo si ji musí vyřvat.

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
...přesně takDwPetr píše: ↑14. 3. 2020, 8:02 Teoreticky to zpracovaný je, asi jako cvičení IZS, když jsou půl roku vyplánovaný SaP, a čeká se na písknutí. V reálu jsou k dispozici u každýho nejvejš 2 posádky a ty drží celej okres. Nic jinýho jak improvizace se dělat nedá. Pak je to o tom, jestli se lidi začnou chovat trochu zodpovědně.
Nevím, nemám čas číst, musím pracovat abys měl z čeho dostávat důchod i v těžkých časechJosef píše: ↑14. 3. 2020, 8:02DwPetr píše: ↑14. 3. 2020, 7:56 Nicméně to ukazuje jak se EU úplně vypnula, okamžitě nastupuje původní suverenita, a je vidět jak to dopadlo když neexistuje soběstačnost. Čína nedodává, zastavujou se montovny.. radost mají jen překupníci se zdr. materiálem. No a pak ti kteří to odstartovali, nějak se ta Čína a Evropa oslabit musí, když to nejde islamizací netáhel podle představ.Psali na Aeronetu?
Si myslíš že to vzniklo tak, že nějakej Číňan sežral málo orestovanýho netopýra? A za pár tejdnů je to roztahaný po celým světě? Jen tak?
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
A právě tam ten lídr musí mluvit jasně a přesně k tématu a ne to obskakovat jak mlsný pes.tumlik píše: ↑14. 3. 2020, 8:03já s tebou souhlasím, každopádně psal jsem v krizových, život ohrožujících situacích ZZS, HZS, PČR, ne v situacích, kdy někdo maká u pásu nebo v reklamce a prostě jen kmitá pomalu, to je setsakramentský rozdílMart76 píše: ↑14. 3. 2020, 7:56A můj pohled je zase takový, že opravdový lídr nemá potřebu řvát a někoho jebat.tumlik píše: ↑14. 3. 2020, 7:34 ........jen jsem nabídl svůj pohled na věc, od stolu se ten pohled samozřejmě diametrálně lišív krizové situaci jsou schopní lidé právě ti, kteří si dokáží zachovat chladnou hlavu, dokáží zařvat, být sprostí a klidně někoho veřejně zmrdat, tak to prostě je
, kafráním na netu to můžem následně rozebrat, ale v život ohrožujících stavech je klíčová právě rozhodnost
... já ji tam teda u Babiše vidím a to nejsem jeho fanda
Poznal jsem pár fakt dobrých šéfů, kteří měli takovou autoritu a respekt, že to kmitalo jen když se škaredě podívali. A řvát na někoho jsem je nikdy neslyšeli.
Prostě někdo tu přirozenou autoritu má a někdo si ji musí vyřvat.![]()
Jo, ale kde je ma? Mozna podle stejneho panaka (pokud je to Svagr, tak to mozna podedil po tatinkovi - Svagr byl take predseda jeste federalni spravy hmotnych rezerv) jsou ulozeny u externich skladovatelu na zaklade defacto "komercnich" smluv. Pry musi hlidat expiracni doby atd. ...hobbyrobot píše: ↑14. 3. 2020, 3:49 Ono Budelípovi nic jiného, než brzdit paniku nezbývá, protože má hodně másla na hlavě:
"Máme nulový rozpočet na nové zásoby potravin, řekl předseda hmotných rezerv. Česká Správa státních hmotných rezerv má zásoby potravin pouze na 1,3 dne. Zvýšení na tři dny mělo zajistit ministerstvo zemědělství už před čtyřmi lety. Je to dáno především přidělenými finančními prostředky do našeho rozpočtu."
Pokud je to pravda - tak by mel nekdo jit natvrdo sedet ...
Pamatujete si na strategicke zasoby nafty u nejakeho toho nemeckeho "skladovatele" pred par lety?
Najednou tam nebyla nebo nebyla nase - no proste strategicke rezervy statu ve spravnych rukou ...
Vsechny ty vykuky postrilet - to jsou ty prusery, o kterych se vubec nedozvime a tecou tam hodne velke miliony rocne ...
Ale nekomu staci kobliha a nepustit sem dekolik desitek syrskych vyrostku ...
Videli jste tu ministryni financi, jak tv TV blekotala o rouskach, jejich zasobach.... Skoro tak dobre, jak o nich blekotal dnes Babis ...
Ta sber nestaci na to ridit stat v "dobach klidnych", natoz ted ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Jestli si Babis mysli, ze se v krizi zacnou chovat lidi zodpovedne a pocita s tim ve svych planech, pak je to jeste vetsi idiot nez jsem si myslel. Lidi se proste budou chovat jako lidi. Zvlast kdyz je neustale krmi lzivymi informacemi.
Děkuju ti, že na mne myslíš a ve středu si na tebe vzpomenu, pokud to dorazí na účet.DwPetr píše: ↑14. 3. 2020, 8:06Nevím, nemám čas číst, musím pracovat abys měl z čeho dostávat důchod i v těžkých časechJosef píše: ↑14. 3. 2020, 8:02DwPetr píše: ↑14. 3. 2020, 7:56 Nicméně to ukazuje jak se EU úplně vypnula, okamžitě nastupuje původní suverenita, a je vidět jak to dopadlo když neexistuje soběstačnost. Čína nedodává, zastavujou se montovny.. radost mají jen překupníci se zdr. materiálem. No a pak ti kteří to odstartovali, nějak se ta Čína a Evropa oslabit musí, když to nejde islamizací netáhel podle představ.Psali na Aeronetu?
Si myslíš že to vzniklo tak, že nějakej Číňan sežral málo orestovanýho netopýra? A za pár tejdnů je to roztahaný po celým světě? Jen tak?

- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
musíš dělat s materiálem který máš k dispozici k té práci (lidi) a podle toho se prostě musíš chovat, nejsou všichni jak z příručky.... Mám pod sebou určitou skupinu a vím o každém jaký je a podle toho s ním prostě musím ve vypjaté, stresové situaci umět komunikovat, na někoho stačí mrknout a dělá co má a na někoho holt musím zařvat a dát mu jasný rozkaz a pak dělá jak šroubek

jako nechci se s tebou hádat, každý na to hledíme z jiné zkušenosti, já tam prostě v něm ten potenciál vidím a dovedu si představit i ty lidi kolem dokola i když jsou to papírově "odborníci"

Babiše ať vezme třeba čert, tato situace už přesahuje i jeho mantru, nebo chronickou nenávist k němu.
Kde není vůle, bude muset být strach, někteří holt budou potřebovat dostat přes hubu, aby se trochu srovnali, ale většina to pochopí a zařídí se podle toho. Co je potřeba za informace, prostě je to teď v prdeli, tak každej má zalizt dom pod ponk a 14 dní nikam nelízt a hotovo.
No to doufám, že to nedělám zbytečně! Já jsem přející, a každej kdo celej život vytvářel hodnoty si zaslouží podporu od těch, kteří díky nim mají tu laťku na světě zase kousek posunutou.
Ad. Amerika, já nikde nezmínil že za to můžou Američani
[quote=Josef post_id=357222 time=1584215722
Neměl by stejné účinky i starý dobrý Sirius - horské slunce? Kvítka to umí hubit perfektně.
[/quote]
Aj mňa by to zaujímalo, mám jedno funkčné doma...
Neměl by stejné účinky i starý dobrý Sirius - horské slunce? Kvítka to umí hubit perfektně.
[/quote]
Aj mňa by to zaujímalo, mám jedno funkčné doma...
To že niekto nerozumie tomu čo píšem, neznamená že som troll