Nějak mi to z kontextu vyplynulo. Většina konspirátorů v naší kotlině je viní ze všeho možného.
corona virus - obecna diskuze
Aj mňa by to zaujímalo, mám jedno funkčné doma...
[/quote]
Pokud si vzpomínám, tak byl "cítit " asi i ozón. Jakou to má vlnovou délku ale nevím.
Ty jseš stejně mimoň a to nepsali v Aeronetu ,nevím s čím tady nesouhlasíš ??Josef píše: ↑14. 3. 2020, 8:02DwPetr píše: ↑14. 3. 2020, 7:56 Nicméně to ukazuje jak se EU úplně vypnula, okamžitě nastupuje původní suverenita, a je vidět jak to dopadlo když neexistuje soběstačnost. Čína nedodává, zastavujou se montovny.. radost mají jen překupníci se zdr. materiálem. No a pak ti kteří to odstartovali, nějak se ta Čína a Evropa oslabit musí, když to nejde islamizací netáhel podle představ.Psali na Aeronetu?
No bejt Čínou tak bych řek že když nám Praha vyhlásila válku tak nas..t na hrob žádný kytky

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ano. Sirius svítí na 368nm a 254nm. Obě vlnové délky tyhle breberky eliminují. Těch 254nm líp, a toho je tam (záměrně) míň.
Ale furt dost na to, aby byly viry fakt pořádně nasrané.
Naposledy upravil(a) Mex dne 14. 3. 2020, 8:39, celkem upraveno 1 x.
[/quote]
[/quote]
... tohle byla slušná pícka. Stačilo přejet čas o pár minut a jako děcka jsme byli slušný žárovky. Tohle je výbojka fakt zabiják. Troufal bych si říct, že tento model je dramaticky výkonější než standard germicida a vlnovou délku UVC to má.

[/quote]
... tohle byla slušná pícka. Stačilo přejet čas o pár minut a jako děcka jsme byli slušný žárovky. Tohle je výbojka fakt zabiják. Troufal bych si říct, že tento model je dramaticky výkonější než standard germicida a vlnovou délku UVC to má.

Zeptal jsem se strýčka a tady je jedna z odpovědí, možná dobrá.
https://www.solarianovotny.cz/proc-nepo ... ske-slunce
Ještě malé know-how.
Ten Sirius má jako předřadník použité IR topné trubice. Takže nelze pustit generování UV aniž by tam současně žhavilo to IR topení.
Ty trubice se dají nahradit předřadnými tlumivkami. Mám ten Sirius takhle upravený. Vzal jsem 2 tlumivky ze starých 40W zářivkových světel, zapojil je paralelně.
Ještě jsem si tam dal přepínač, kdy to můžu zapojit jen na jednu tlumivku (pak to svítí polovičním jasem) nebo na obě paralelně.
Mě se na těch neštěstích líbí, jak to dokáže lidí náramně spojovat
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
ad/ krizový štáb
ále, všichni kecáte, vrchní Kobliha že nemá krízový štáb?

https://www.krajskelisty.cz/praha/18062 ... babise.htm
ad/ "vypnutá" EU
noo, v oblasti zdravotníctví je jaksi vypnutá programově (myslím), protože v této věci si kompetence ponechali národní vlády, jak se zdá prozatím...
Zda je to dobře či nikoliv, to posoudí v nejbližších EU volbách lidi v IT, FR, ES, DE ...
bohužel jde co do počtu obyvatel o největší státy plánované federace EU... zatím to vypadá, že se to po odeznění epidémie změní ...
ále, všichni kecáte, vrchní Kobliha že nemá krízový štáb?

https://www.krajskelisty.cz/praha/18062 ... babise.htm
ad/ "vypnutá" EU
noo, v oblasti zdravotníctví je jaksi vypnutá programově (myslím), protože v této věci si kompetence ponechali národní vlády, jak se zdá prozatím...
Zda je to dobře či nikoliv, to posoudí v nejbližších EU volbách lidi v IT, FR, ES, DE ...

-
A ešte aj ten ozón ich kvalitne likviduje, on sám je dosť toxický a rozkladá sa na vysoko reaktívny atomárny kyslík. Samotné UV je aktívne iba tam, kam dopadne. Naproti tomu ozón a atomárny kyslík všade kam sa dostane.
Len to s tým svietením neprež, aby sa ti na konci pandémie nerozpadol barák

SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
To Mex: tohle viz tvoje info bych vytunil hnedka, bohužel jsme to všichni vyhodili před 20 rokama. Proti tomu je G trubka jen šidítko i když šidítko v přesně definované vlnové délce oproti tomu horskému slunci. Philips vydal prohlášení: "na Coronu (G trubky) testováno nemáme, ale doposud to nic zleho živého nepřežilo" ... alespon nekecají. Ty co jsem sehnal a sehnal už za bohužel nesmyslnou cenu svítí 250nm.
Naposledy upravil(a) elbarto dne 14. 3. 2020, 8:57, celkem upraveno 1 x.