To Filla: jo,jo, to by sedělo, naprostý zbytečný nesmysl. Přehrávat v ballanceru EPROM nemám v plánu viz téma čas/peníze ztracené v marnyh pokusech. Baterka má plnou kapacitu, funguje, jen indikace je poblázněná. Zajímavé je, že dílek po dílku se po každém nabití/vybití vrací snad do normálu. Proč nedělají nějak zdvojené ballancery ? To paraelní zapojení článků je vražda.
To all kutilové: asi jsem vás vyděsil Sokolící. Tohle psycho mají pouze tovární aku lepších značek. U bežné přestavby (na youtube stovky návodu krok za krokem) pouze vyházíš ty MiMh chíplotinky, uděláš nový pack z 18650, připojíš ballancer, a svištíš. Osobně jsem to zkoušel pouze s levnými 2.500mAh, nikdy není jisté zda to100 procentně nabíječka kousne a nechtěl jsem mít 2x10ks gold edition 3500mAh. Dávat do toho chcípla z NTB mi při rozumné ceně 18650 nepřijde smysluplné. Pouze je předem dobré rozhodnout se zda je šasnce na jeden nebo 2x pack. Kapacita je sice parádní, ale ono to v paraelním zapojení neděla článků vždy uplně dobře. Za pár korun jsou staré stroje zase ve hře, minimálně na stejné kapacitě při 1/3 váze packu. Pozor při zapojování, zkryty tomu uplně nechutnají

To All II: kdyby někdo měl "domeček" Bosch 14.4V budu rád. P.S. Foto viz dole je akupack original "zaručený original" z Ali. Evidentně se oprostili od řady součástek, deska je ploloprázdná hi,hi,hi