Svářecí kukla:
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
At nezakládám další vláko. Mám multifunčního kočkopejska Alfu Pegasáka MIG/MAG, MMA, TIG a rád bych se dostal k hrani si s TIGem. V době nákupu jsem netušil co je HFko bohužel. Tohle má pouze Lift ARC Lift. Než vyhodím prašule za TIG hořák, který nejspíš k čistokrevnému TIGu nepoužiju zeptám se na následujicí. Je Lift ARC použitelný pro nejistou ruku amatéra nebo je lepší zvážit nákup sólo TIGu ( a ceny s stále klesají) s HFkem ??
U těch hořáků, kdybys kupoval, tak podle toho jestli pouštíš plyn elektroventilem z mašiny, nebo je ventilek v rukojeti.
Lift je takovej lepší náškrab, akorát s tím mašina umí líp pracovat. Jestli by nestálo za to popřemejšlet o acdc, tam je hf už samozřejmostí a ještě si s tím můžeš zkusit kus hliníku, a to se může hodit, když už bys teda kupoval HF. Dělá se s tím samozřejmě líp.
Lift je takovej lepší náškrab, akorát s tím mašina umí líp pracovat. Jestli by nestálo za to popřemejšlet o acdc, tam je hf už samozřejmostí a ještě si s tím můžeš zkusit kus hliníku, a to se může hodit, když už bys teda kupoval HF. Dělá se s tím samozřejmě líp.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
A ja se pridam take:
pokud chci na aute neco delat TIGem, asi abych, kvuli elektronice, vynechal HF, predpokladam?
K tematu:
Kukla
https://www.aliexpress.com/item/3285186 ... 5470.pic_4
je skvela. S KWX73 co jsem mel predtim je to nesrovnatelne.
pokud chci na aute neco delat TIGem, asi abych, kvuli elektronice, vynechal HF, predpokladam?
K tematu:
Kukla
https://www.aliexpress.com/item/3285186 ... 5470.pic_4
je skvela. S KWX73 co jsem mel predtim je to nesrovnatelne.
... toho se právě bojím, náškrab v podání ruky amatéra je peklo. Prikláním se tedy k vánočnímu dárku sólo TIG.DwPetr píše: ↑25. 5. 2020, 10:08 U těch hořáků, kdybys kupoval, tak podle toho jestli pouštíš plyn elektroventilem z mašiny, nebo je ventilek v rukojeti.
Hořák s ventilkem v rukojeti není nic špatnýho; já jsem jeden měl, kuličku z ventilku jsem vydloubnul, dotáhnul natvrdo a bylo to. Ventil ve svářečce pouštěl plyn a ten knoflík na hořáku dělal to, že se mi to líp drželo v ruce. 

... o ten mi ani tak nejde, jde mi o praktické zkušenosti uživatelů s Liftem.
Nevím proč bych vypínal hfko a jel dobrovolně náškrabem, teda když nebudu vařit uvnitř nějaké elektroniky která by hfko nepřežila. Ona teda nepřežije ani náškrab, ale těch sra... to produkuje míň.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
elbarto> s tou tuhosti kukly te uplne chapu. U me to doslo tak daleko, ze jsem si moderni 100x100mm filtr nakonec napasoval do 10ti lete tuzsi a mensi kukly.
Taky jsem si tedy chtel otocit polarizaci, abych dobre videl LCD displeje, telefon atd... to hralo taky roli..
Jeste jsem ji holku striknul gumou, dal pohodlny novy kriz a je to proti flexibilnimu originalu nebe a dudy
Taky jsem si tedy chtel otocit polarizaci, abych dobre videl LCD displeje, telefon atd... to hralo taky roli..
Jeste jsem ji holku striknul gumou, dal pohodlny novy kriz a je to proti flexibilnimu originalu nebe a dudy

TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
muzes zkusit pouzit 2025 a podlozit petikackou, obe maji stejny prumer
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
-