dělám si upínací přípravek (desku) něco ve smyslu nulového upínacího systému. Rozměry jsou nějakých 470x370x45mm. Nejsem zase úplně v obraze jak nejlevněji nebo respektive jakou cestou se dát abych pak nedošel na cenu něčeho koupenýho

Zdědil jsem upínací desky ,které původně byli na systému GREDOC. Desky mají zaváděcí čepy , které přijdou do otvorů světle zelené barvy. (vystředění X + Y). A mě jde přesněji řečeno o plochy ty světle zelené a oranžovou plochu. Jelikož tam se to bude pořád obouchávat jak tam ty desky budu dávat a oranžová plocha bude broušená tak do jakého kalení se pustit.
Potřebuju nějakých 50 HRC+- ? A jestli to nějak lokálně tu plochu zakalit plamenem + otvory ? Nebo nějaký jednoduší způsob levnější ? Nechtělo se mi to kalit úplně celé ,protože je to zbytečný. A potřeba žíhání asi nebude potřeba nebo ?
Zatím to mám tak ,že to celé udělám s přídavkem pak nechám zakalit pak udělám přídavky pro brus (oranžová plocha + základna na rozměr) a ve finále bych udělal na rozměr zelený plochy na rozměr aby si deska sedla. (trošku jebání).
Materiál nějaká 12 050 ?
Člověk se pořád učí tak radši se zeptám tady borců než dělat to co se tu objevuje u staveb strojů.
Dík za každou radu