Kľudne to môže byť ďalších 1000eur ako z toho Ruska
Ak nechceš zažiť veľké prekvapenie, je lepšie riešiť dopravu u nejakej českej firmy, lebo tam by si mal dostať reálnu cenu, ktorá bude samozrejme násobky tych 100usd
Já jsem těmto typům soustruhů nikdy nevěnoval pozornost, ale musím uznat, že to warco vypadá dobře. Celkem by mě zajímala realita.Modros píše: ↑18. 12. 2020, 7:51 já v tom ležel půl roku než sem něco koupil...a kvuli rozměrům sem šel do Warco GH1322 a tahle věc nemá chybu.....dělal sem na hodně mašinách jak v práci tak ve škole....ale snad až tento činský soustruh splnil mé představy.....na mou méně náročnou práci uplný luxus....mám ho rok...a dělám na něm každý den....upravy pouze předělání vložky suportu na multifix takže dávám originál nožovku s velkejma nožema nebo během 10 vteřin nahodím multifix ten nejmenší na jemnou práci...řezání závitů luxus...brzda na nohu...
Tu aukci jsem dával jen pro zajímavost, pochopil jsem, že potřebuješ se strojem co nejdříve pracovat, a na tomhle by bylo ještě dost práce. Na druhou stranu má kola, zařízení pro kleštiny a vypadá to, že nemá zničený variátor, jen opotřebený řemen.Tak po tvém vláknu tady a sérii na D-F o něj bude rvačka jak...
I když-víme, že řemen jsi v Evropě koupil poslední a pokud zvuk úplně neklame, tenhle mlaská jak stará blažková po třech dnech o hladu-takže na výměnu. Se seřízením variátoru podobný problemset jaku u tebe, protože to vypadá, že by se dal z řemenic na vysoké rychlosti i vyhodit, takže bude mít okousané kraje... Navíc potřebuje kompletní rozborku, čištění, kytování, nátěr-a já na to nemám místo (brečící smajlík hír)