corona virus - obecna diskuze

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Zamčeno
Mart_68
Trol
Příspěvky: 1625
Registrován: 15. 2. 2015, 4:36

10. 9. 2020, 2:31

vinař, který dneska nejezdí v Mercedesu je hovno vinař :lol:
nebo tak:
https://zlinsky.denik.cz/zlociny-a-soud ... 90913.html
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
Příspěvky: 23058
Registrován: 10. 7. 2006, 12:12
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

10. 9. 2020, 4:01

Ale vzdyt to spolu vubec nesouvisi
E-rouska je trochu nestastny nazev software ktery si muzes ale nemusis dat do mobilu.

Rouska je fyzicka vec, ochranny prostredek.
Jat ten hadrik ma napomoct sledovani?


filla píše: 9. 9. 2020, 5:52
robokop píše: 9. 9. 2020, 4:33 Rouska je sledovaci nastroj? netvrdil jsi nahodou ze asiati nosi rousky dobrovolne prave proto aby je neslo poznat na kamerach?

jinak obecne samozrejme souhlas vse elektronicke a sledovatelne, bezkontaktni kreditky schvalili okamzite, vec v bankovnim svete nevidana
erouska, neboli e-rouska
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Milan199
Příspěvky: 3438
Registrován: 18. 8. 2010, 9:04

10. 9. 2020, 5:40

Josef píše: 9. 9. 2020, 10:54 Nejenže ty matoliny nevyhodí, ale ještě přivezou z Rakous další a pak kupují cukr prý pro včely. Ale asi je mají v takových válcových úlech, kterým my normálně říkáme bečky. A ty včely ani lítat neumí, ani nebzučí. Místo medu produkují jakousi tekutiny, které panáčci říkají víno. Když se jich zeptáš kolik mají hlav (vína), tak se kroutí jak hadi.
Jo to mám z osobní zkušenosti. Známí mě vzali před pár lety k VINAŘI. Krmil nám hlavu kecama o poctivém vínu, rodinné tradici, atd...
Protože celoživotně marodím s ledvinami, musím si častěji "odskočit". Tak jsem šel za nějakou stodolu a zpátky jsem to vzal zkratkou skrz tu stodolu. Bylo tam asi dvacet europalet s pytlema cukru.
t256
Příspěvky: 2989
Registrován: 19. 1. 2012, 4:49

10. 9. 2020, 5:49

Mex píše: 9. 9. 2020, 8:38 A cos udělal za ten půlrok Ty?
Nebo abych nebyl osobní, tak co jsme za ten půlrok udělali my?...
No, chtel jsem prestat kourit, ale protoze prubeh nemoci je u kuraku mnohem mirnejsi a maji mensi pocet umrti, tak to jeste chvili vydrzim.
Uživatelský avatar
tumlik
Sponzor fora
Příspěvky: 3758
Registrován: 19. 12. 2007, 8:20
Bydliště: já su z Moravskej :-)
Kontaktovat uživatele:

10. 9. 2020, 7:19

Milan199 píše: 10. 9. 2020, 5:40
Josef píše: 9. 9. 2020, 10:54 Nejenže ty matoliny nevyhodí, ale ještě přivezou z Rakous další a pak kupují cukr prý pro včely. Ale asi je mají v takových válcových úlech, kterým my normálně říkáme bečky. A ty včely ani lítat neumí, ani nebzučí. Místo medu produkují jakousi tekutiny, které panáčci říkají víno. Když se jich zeptáš kolik mají hlav (vína), tak se kroutí jak hadi.
Jo to mám z osobní zkušenosti. Známí mě vzali před pár lety k VINAŘI. Krmil nám hlavu kecama o poctivém vínu, rodinné tradici, atd...
Protože celoživotně marodím s ledvinami, musím si častěji "odskočit". Tak jsem šel za nějakou stodolu a zpátky jsem to vzal zkratkou skrz tu stodolu. Bylo tam asi dvacet europalet s pytlema cukru.

doslazuje se normálně, to není zakázané, v tom nehledejte zradu, když je blbej rok a nemá to cukr, tak ho tam prostě musíš dodat :) kámoš dělával i kvasničák, z toho pak na dvě otáčky šampus, na sedmičku štamprla jablečného sirupu a štamprla korzára a úplnej bohemia sekt :D :D
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Milan199
Příspěvky: 3438
Registrován: 18. 8. 2010, 9:04

10. 9. 2020, 8:09

tumlik píše: 10. 9. 2020, 7:19
Milan199 píše: 10. 9. 2020, 5:40
Josef píše: 9. 9. 2020, 10:54 Nejenže ty matoliny nevyhodí, ale ještě přivezou z Rakous další a pak kupují cukr prý pro včely. Ale asi je mají v takových válcových úlech, kterým my normálně říkáme bečky. A ty včely ani lítat neumí, ani nebzučí. Místo medu produkují jakousi tekutiny, které panáčci říkají víno. Když se jich zeptáš kolik mají hlav (vína), tak se kroutí jak hadi.
Jo to mám z osobní zkušenosti. Známí mě vzali před pár lety k VINAŘI. Krmil nám hlavu kecama o poctivém vínu, rodinné tradici, atd...
Protože celoživotně marodím s ledvinami, musím si častěji "odskočit". Tak jsem šel za nějakou stodolu a zpátky jsem to vzal zkratkou skrz tu stodolu. Bylo tam asi dvacet europalet s pytlema cukru.

doslazuje se normálně, to není zakázané, v tom nehledejte zradu, když je blbej rok a nemá to cukr, tak ho tam prostě musíš dodat :) kámoš dělával i kvasničák, z toho pak na dvě otáčky šampus, na sedmičku štamprla jablečného sirupu a štamprla korzára a úplnej bohemia sekt :D :D
Já se ve výrobě vína nevyznám, tak budiž. Hodně mi to ale drhlo v souvislosti s tou předchozí přednáškou : "... do vína nesmí přijít nic, co nebylo vylisováno z hroznů. To by se vinař hned propadl do sedmého pekla, atd ..."
Vinař od kterého roky kupuji možná doslazuje taky // i když ty poslední roky byly hodně teplé //, ale nekrmí mi hlavu hovadinama.
Mart_68
Trol
Příspěvky: 1625
Registrován: 15. 2. 2015, 4:36

10. 9. 2020, 8:39

takhle se tlačí na pilu a straší lidi:
https://hodoninsky.denik.cz/z-regionu/k ... 00908.html

"Oboustranný zápal plic způsobený koronavirem." Co tedy způsobovalo zápal plic lidem ještě před "objevem koronaviru ?", páč známá měla to samé, ale bez koronaviru- asi měsíc zpátky hodně byla na tom zle, měla doslova "nakahánku".

když se podíváme na FB pana J. K. z Blanska na jeho aktivity, vidíme že je příznivce srazů a rád v rozpáleném létě skočí z motorky rovnou do přehrady, mixem všeho máme tu koronaviruz v kombinaci s oboustraným zápalem plic, ale příběh už se dál odvíjí v kontextu Coronaviru -ten za to může že pan Komínek málem zemřel. Dezinformace jak vyšitá..jinak přeji panu komínkovi pevné zdraví a ať se uvědomí že už mu není dvacet.
prochaska
Sponzor fora
Příspěvky: 8412
Registrován: 16. 7. 2006, 12:33
Bydliště: Praha Bohnice + Roudnice nad Labem
Kontaktovat uživatele:

10. 9. 2020, 9:38

robokop píše: 10. 9. 2020, 4:01 Rouska je fyzicka vec, ochranny prostredek.
Jat ten hadrik ma napomoct sledovani?
Ony v upevňovacích páskách těch roušek nejsou vložené nano-RFID-čipy, které se vstřebají do kůže a pak signalizují průchod každým z těch tajných detekčních rámů, které jsou už rozmístěné úplně všude?
Aleš Procháska
Josef
Sponzor fora
Příspěvky: 5688
Registrován: 19. 11. 2006, 9:25
Bydliště: Valašsko

10. 9. 2020, 10:33

Milan199 píše: 10. 9. 2020, 8:09
tumlik píše: 10. 9. 2020, 7:19
Milan199 píše: 10. 9. 2020, 5:40
Jo to mám z osobní zkušenosti. Známí mě vzali před pár lety k VINAŘI. Krmil nám hlavu kecama o poctivém vínu, rodinné tradici, atd...
Protože celoživotně marodím s ledvinami, musím si častěji "odskočit". Tak jsem šel za nějakou stodolu a zpátky jsem to vzal zkratkou skrz tu stodolu. Bylo tam asi dvacet europalet s pytlema cukru.

doslazuje se normálně, to není zakázané, v tom nehledejte zradu, když je blbej rok a nemá to cukr, tak ho tam prostě musíš dodat :) kámoš dělával i kvasničák, z toho pak na dvě otáčky šampus, na sedmičku štamprla jablečného sirupu a štamprla korzára a úplnej bohemia sekt :D :D
Já se ve výrobě vína nevyznám, tak budiž. Hodně mi to ale drhlo v souvislosti s tou předchozí přednáškou : "... do vína nesmí přijít nic, co nebylo vylisováno z hroznů. To by se vinař hned propadl do sedmého pekla, atd ..."
Vinař od kterého roky kupuji možná doslazuje taky // i když ty poslední roky byly hodně teplé //, ale nekrmí mi hlavu hovadinama.
A tomu se ještě může říkat víno? Nebo je to pak cukrový alkoholický nápoj s příchutí vína?
prochaska
Sponzor fora
Příspěvky: 8412
Registrován: 16. 7. 2006, 12:33
Bydliště: Praha Bohnice + Roudnice nad Labem
Kontaktovat uživatele:

10. 9. 2020, 11:10

Tuhle byl nějaký článek o partě chemiků, kteří se naučili syntetizovat víno - zjistí si co v kterém víně je, vezmou vodu, ethanol, sacharózu a pár desítek dalších chemikálií a namixují ekvivalent třeba určitého šampaňského včetně ročníku :) Třeba tohle je budoucnost vinařství :D
Aleš Procháska
Uživatelský avatar
Thomeeque
Příspěvky: 9389
Registrován: 30. 1. 2012, 10:20
Bydliště: Mimo ČR

10. 9. 2020, 11:21

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Mart_68
Trol
Příspěvky: 1625
Registrován: 15. 2. 2015, 4:36

10. 9. 2020, 12:41

prochaska píše: 10. 9. 2020, 11:10 Tuhle byl nějaký článek o partě chemiků, kteří se naučili syntetizovat víno - zjistí si co v kterém víně je, vezmou vodu, ethanol, sacharózu a pár desítek dalších chemikálií a namixují ekvivalent třeba určitého šampaňského včetně ročníku :) Třeba tohle je budoucnost vinařství :D
tohle je moc složité..občas vozím víno ze stáčírny, není nic lehčího než nakoupit v Maďaroš víno v IBC kontejnerech již "prodotované", takže možná 5 tis Kč/1000 l? stočit do sedmiček s krásnou vinětou -archivní maďaské, bratru za 35 kč/0,7 to berou po paletách hospodští a na svatbách a pohřbech to jde za 160 Kč/láhev. Jinak je to pitelnější než ten moravský druhák.
Mart_68
Trol
Příspěvky: 1625
Registrován: 15. 2. 2015, 4:36

10. 9. 2020, 12:54

a už se nám to krystalizuje..tak třeba nakonec Boing nezkrachuje, zaplatíme to hezky všichni
"Bezpečné dodání vakcíny proti covidu-19 bude pro globální vzdušnou nákladní dopravu misí století."
https://www.novinky.cz/koronavirus/clan ... 7-40335917

postupně si "zobnou" všechny korporáty
t256
Příspěvky: 2989
Registrován: 19. 1. 2012, 4:49

10. 9. 2020, 1:44

Tohle s Boeingy nema nic spolecneho, jen to psal jeden z tech idiotu kteri zasadne uvadi hmotnost v poctu slonu, delku ve fotbalovych stadionech pripadne lidskych vlasech apod.
Uživatelský avatar
fmodel
Příspěvky: 10229
Registrován: 26. 10. 2011, 10:37
Kontaktovat uživatele:

10. 9. 2020, 2:30

A to počítali pro tu ruskou nebo čínskou či indickou, japonskou, britskou či americkou? Tak se ti kluci USAcky napakujou jako za váky.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“