Upínací čep co to je?
Myslím, že to je na upevnění kotoučových fréz na trn.
Něco jako zde: https://www.kovonastroje.cz/Nastroje-pr ... 27-mm.html
Něco jako zde: https://www.kovonastroje.cz/Nastroje-pr ... 27-mm.html
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
-
Děkuji, myslel jsem si že to bude na automatickou výměnu ale určitě ne k FA3. Pokud by to někdo scháněl mám jich cca 30ks. Ještě ve voskovém papíře
. Je mi to líto posílat do hutí.

s těma hutěma ještě zadrž - já ty své čepy budu asi také muset udělat nastavitelné protože používám různé BT SK ISO ... upínačeHonzaHorka píše: ↑1. 10. 2020, 7:16 Děkuji, myslel jsem si že to bude na automatickou výměnu ale určitě ne k FA3. Pokud by to někdo scháněl mám jich cca 30ks. Ještě ve voskovém papíře. Je mi to líto posílat do hutí.
*že bych použil těla i matice jako polotovar k navaření jiného vršku

-
No vařit bych se to bál. Od pohledu to bude kalené a závit mi přijde broušený, ale moc jsem to neprohlížel.
Milan199> opatrnost je na miste a musi se umet dobre svarovat. Ja bych do toho nesel jinak nez TIGem a pridavnym materialem pro prechodove spoje a navary s pevnosti 800MPa a vic. A nutno vrstvit s dodrzovanim interpass teploty.
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
Nezpochybňuji kvalitu navařování, navařoval jsem řezné hrany // už na to dnes blbě vidím //.
Problém je v nejasnosti kvality a původu materiálu. Vícekrát jsem řešil, že někdo zmršil kus, tak to udělal z "něčeho z regálu". Aby se tomu dalo věřit musel bys KAŽDÝ kus odříznout, dát na rozbor a potom se to dá "vařit". Materiály jako 12050 bych určitě nerizkoval nikdy. Muselo by se to popustit ...
Nějak mi připadá rozumnější seřídit soustruh a udělat to pořádně znovu. Je to ale taky o možnostech každého jednoho.
Problém je v nejasnosti kvality a původu materiálu. Vícekrát jsem řešil, že někdo zmršil kus, tak to udělal z "něčeho z regálu". Aby se tomu dalo věřit musel bys KAŽDÝ kus odříznout, dát na rozbor a potom se to dá "vařit". Materiály jako 12050 bych určitě nerizkoval nikdy. Muselo by se to popustit ...
Nějak mi připadá rozumnější seřídit soustruh a udělat to pořádně znovu. Je to ale taky o možnostech každého jednoho.