Ajo, červík, kouknu se po něm

Díky. Panel mám oddělaný.
Ještě bych vás chtěl poprosit o radu s výběrem ložisek. Procházel jsem zdejší fórum a někde se řešilo, zda vyměňovat za Ačková ložiska, za ložiska se zvýšenou přesností (P5, P6). Váhám, jestli to je nutné. "A" ložiska nebo ložiska se zvýšenou přesností tady u nás neseženu.
Rozhodl jsem se vyměnit tato:
Označení 6206 (bez A, bez udání třídy přesnosti), ložisko je úplně vysypané
Toto ložisko je na hřídeli, která jde ven z vřeteníku do lyry a mám pocit, že nebude zrovna dobře mazané olejem z vřeteníku. Takže mám chuť dát tam zakrytované ložisko - ty, jak jsou naplněná vazelínou, jdou tíž - může to něčemu vadit? Nebo jinými slovy, pojede to ložisko bez problémů na otáčkách, co na té hřídeli mohou být?
Označení 6206 (bez A, bez udání třídy přesnosti), v převodovce na výstupní hřídeli, mají hrubší chod, jsou hlasitější.
Jsou tam dvě vedle sebe v přírubě a opět - mám pocit, že nebudou nějak extra dobře mazaná. Zvolit zakrytované nebo nezakrytované? Jestli se nepletu, tak tady může být až 2800 ot/min. EDIT: Hm, ona tam vlastně možná zasahuje hladina oleje z převodovky, ještě na to kouknu jak to je.
Nakonec chci vyměnit ložiska v lyře - 6001, 6004 a 6006 (bez A, bez udání třídy přesnosti) - za zakrytovaná. Jedno z nich bylo zanesené špínou. Tato už jsem byl koupit, značka TIMKEN, ale nevšiml jsem si, že mi prodavačka dala C3 ložiska, tzn. zvětšená vůle. Asi radši koupit znovu a lépe, že?