corona virus - obecna diskuze
Tak jestli jste tu někdo brečel, že do dílny přišla na kontrolu hygiena a nelíbila se jim podlaha v umývárně, tak v tom nejste sami:
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pl ... .seznam.cz
Akorát že se to stalo v těchto dnech a v nemocnici.
Jestli ony pracovnice nechtěly na té JIPce dokončit trasování, která už mají rozdělané měsíc a konečně dotyčný kontakt dohledaly a dotrasovaly ...
Rážová - další totálně neschopné střevo Babišova aparátu.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pl ... .seznam.cz
Akorát že se to stalo v těchto dnech a v nemocnici.
Jestli ony pracovnice nechtěly na té JIPce dokončit trasování, která už mají rozdělané měsíc a konečně dotyčný kontakt dohledaly a dotrasovaly ...
Rážová - další totálně neschopné střevo Babišova aparátu.
Naposledy upravil(a) aleshonsa dne 27. 10. 2020, 3:01, celkem upraveno 1 x.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Se s nima neměli srát a nacpat je tam bez obleků .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak koukam ze nejsem sam koho v techto dnech prisla buzerovat hygiena jestli mam podlahu v socialkach natrenou omyvatelnou barvou nebo zdravotni prohlidky zamestnancu ne starsi nez 4 roky. Asi dalsi "ojedinely" lapsus aktivniho urednika, jak mi tvrdily zaryte koblihy.
to mě taky hlava nebere to, že denně přibývá nakažených nějakých 160 lidí, kteří jsou v podstatě zavření v pečovatelských ústavech, kde by po půlroce trvající pandemii měly být takové procesy aby nemohl bez testu tam nějaký člověk vůbec vstoupit..a tam si vir vyloženě dělá co chce?! Jak pak to mají dělat v normálních provozech, když to není možné v klokáncích pro důchodce.Sajmon píše: ↑27. 10. 2020, 1:48 V partii na CCN prima news zaznelo neco, co moc k odpovednosti lidi neprida.. uz se to siri i po socialnich sitich.
odkaz na CELOU Partii a jen VYSTRIZEK
Tu studii WHO jsem zkoušel hledat, ale nezadařilo se.
Rozhodne se s tim tvrzenim nesrovnavam, ve zdravotnictvi rodinne prislusniky mam a sranda to neni.
U nas to mame...ALE len cez prac tyzden...ked kazdy /skoro kazdy/ pracuje.
Cez vikend bez obmedzenia..... a teraz si vyber.
https://manipulatori.cz/hoax-smrtnost ... -who-023/
Sajmon píše: ↑27. 10. 2020, 1:48 V partii na CCN prima news zaznelo neco, co moc k odpovednosti lidi neprida.. uz se to siri i po socialnich sitich.
odkaz na CELOU Partii a jen VYSTRIZEK
Tu studii WHO jsem zkoušel hledat, ale nezadařilo se.
Rozhodne se s tim tvrzenim nesrovnavam, ve zdravotnictvi rodinne prislusniky mam a sranda to neni.
MAS FU2A, TOS SM16A
něco pro odlehčení: z Faltýnkova dopisu k poslancům na omluvu:
Nebylo to tedy přímo v restauraci, což je víceméně detail, protože i restaurace byla uzavřena. Podle mého názoru ministr Prymula skutečně žádnou chybu neudělal, aktuální přísná opatření jako omezení pohybu navíc začala platit až od čtvrtečního rána.
takže když je restaurace uzavřena, můžu tam vstoupit a něco si dát, protože nejsem v otevřené restauraci, nic neporušuji . a platí to pro všechny nebo jenom pro Efka?
Mimochodem jaký je rozdíl mezi omezením pohybu a zákazem vycházení (který platí odedneška)..začínám v tom mít chaos, nesmím venčit psa v noci nebo když jdu do práce tak můžu?
Nebylo to tedy přímo v restauraci, což je víceméně detail, protože i restaurace byla uzavřena. Podle mého názoru ministr Prymula skutečně žádnou chybu neudělal, aktuální přísná opatření jako omezení pohybu navíc začala platit až od čtvrtečního rána.
takže když je restaurace uzavřena, můžu tam vstoupit a něco si dát, protože nejsem v otevřené restauraci, nic neporušuji . a platí to pro všechny nebo jenom pro Efka?
Mimochodem jaký je rozdíl mezi omezením pohybu a zákazem vycházení (který platí odedneška)..začínám v tom mít chaos, nesmím venčit psa v noci nebo když jdu do práce tak můžu?
Ti dva nějak patří k sobě? A neměli by k nim patřit i nynější věrchušky např. za roušky, dotace na neskutečně dobrý toustový chleba, rodinné rekreační středisko v Olbramovicích a pod. Další by se našli na Hradě a v Lánech...
Kdyby byl ten Kalousek takový zloděj, tak na něj ten Babiš za tu dobu na financích a pak ve Strakovce určitě něco našel. Nebude to jen zástupný symbol na krytí vlastních leváren? Nejsem a ani jsem nebyl Kalouskovo obdivovatelem. Taky jsem toho slyšel o něm dost, ale nic relevantně dokazatelného, narozdíl od např. podvodného čerpání dotací...
Naposledy upravil(a) Josef dne 27. 10. 2020, 4:30, celkem upraveno 1 x.
Jaký hlasy důchodců, co to meleš? Důchodci, to jsou přece jeho voliči. A koroňák jde po nich.
Důchodci za rok nebudou. A vůbec není důležitý, jestli vyhraje volby nebo ne. Důležitý bude, že je nevyhraje tak, aby sestavil vládu.