objednal jsem tohle
https://www.sicistroje-shop.cz/motor-pr ... WER+750+SM
přišlo mi to v tuto chvíli jako nejjednodušší řešení
objednal jsem tohle
díky za nabídku, ale myslím že té desce nic neníZdenek Valter píše: ↑7. 12. 2020, 3:20No vypadalo to, že to jen tak nevzdáš
Jestli chceš tak mi tu desku pošli já Ti jí opravím![]()
No snad jsi mel stesti s objednavkou, me to rika zbozi nedostupne.testone píše: ↑7. 12. 2020, 4:00objednal jsem tohle
https://www.sicistroje-shop.cz/motor-pr ... WER+750+SM
přišlo mi to v tuto chvíli jako nejjednodušší řešení
Dej pak vědět, jsem dost zvědavý jestli ten motor je opravdu v čudu.testone píše: ↑7. 12. 2020, 4:13 ...
jsem přesvědčen že problém je v tom motoru, zesláblé magnety
možná že s těmi typy cos doporučoval by to chodilo, asi snesou víc, ale příčinu to neodstraní
v tom okamžiku je nejjednodušší řešení tam dát celý jiný pohon
změřím ale osciloskopem jak se ten motor chová při rozběhu, špičkové proudy
mě to včera potvrdili
Zboží je nedostupné, protože motor koupil testone. Měli na skladě jen jeden kus, ten dostane testone a oni objednají další z Číny (nebo odkud).
Marte, kdyby Ti Ježíšek naložil pod stromeček ten dražší TEXI , nebránil bych se porovnání. Také by mě to zajímalo! Ale pokud nemáš použití a Sportka Ti zrovna nejde, tak z toho asi nic nebude. Ale co kdyby.....Mart76 píše: ↑8. 12. 2020, 9:58 Mě jde o to zjistit rozdíl mezi TEXI POWER 750 SM (cca 3800,- Kč) a TEXI POWER 750 S PREMIUM (cca 7400,- Kč).
Jediné, co jsem se dočetl, tak u levnějšího je součástí pozicionér pro polohování jehly nahoře. U dražšího se musí pozicionér dokoupit a je pro polohu jehly nahoře a dole. Ten dražší má taky na panelu driveru přímo tlačítko pro zastavení v poloze jehly nahoře nebo dole.
Takže si myslím, že ten dražší bude mít inteligentnější driver. Teď je otázka, co bude umět navíc oproti tomu levnějšímu. A jestli se ty možnosti pozicování dají nějak dále využít.
O tom žádná, jenže i vývoj v Čině šel dál a dne jsou tyto strojky také vybavovány bezkomutátorovými motory.Miltech píše: ↑8. 12. 2020, 11:14 Malé (čínské) stolní soustruhy jsou určeny pro hobby sféru. Pokud ale člověk používá takový soustruh s "uhlíkovým" motorem často, musí často kontrolovat a měnit uhlíky. U serva pro šicí stroje toto odpadá. 6000 otáček není na vřetenu a tak se vhodným poměrem na řemenicích dá pohodlně dosáhnout obdobných otáček, jako bylo u původního soustruhu.