Studuje trávy ,a že se letošní úroda zřejmě povedla

Studuje trávy ,a že se letošní úroda zřejmě povedla
jednou se o této době budou točit filmy na způsob Julese Verna a bude to mít své kouzlo, cyklista v roušce bude stejně obdivuhodný jako ten námořník v ponorce co měla pádla.
Neteř měla cca 4 roky pořád problémy. Angíny, záněty, v krvi pořád stafylokok, každé tři měsíce předepisované různé antibiotika, což ji rozhasilo pajšl. Poslední rok měla bouli pod okem, vypadala, jakoby dostala pěstí. Někdy boule splaskla, někdy zčervenala a byla větší. 2x čištění dutin. Pak změnila starší obvodní lékařku za mladou a ta ji poslala na CT hlavy. Na CT nic. Tak ji doktorka protlačila na konzultaci k primáři ORL na FNOL. Ten ji vyšetřil a výsledkem bylo odoperování krčních mandlí. Mandle byly poslány na rozbor a ukázalo se, že byly plné zapouzdřených ložisek se stafylokokem. A jak to bylo zapouzdřené, tak na toho stafylokoka tělo nemohlo a on čas od času vylezl ven.
A nebylo nakonec dle té skudie rouškařů nakaženo více?Slepá studie v dánsku prý zjistila rozdíl nakažených rouškařů/nerouškařů 0.3%
Že by to bylo vysvětlení nadúmrtí bez covidu?a!!!!!!!! to se nedělala studie kolik roušky zabily lidí z jiných příčin .!!!!!!
Teď už berou na studia i lidi s IQ 75. Protože za ně berou peníze. Za to, že studujou, ne za to, co je naučej.aleshonsa píše: ↑9. 12. 2020, 2:47 Olbech - jestli ty tvoje bláboly bude nebo nebude číst někdo jiný, to netuším. Já už určitě ne. Co předvádíš je na hraně trollování. Nesmysli, co vytahuješ, jsou na úrovni tvrzení, že je země placatá, a stejně tak jsou vyvrácené. Minimálně empiricky z minulosti.
Ptal jsem se tě, čeho jsi student, když je ti 20 a přitom máš znalosti někoho komu je 10. Na to jsi samozřejmě neodpověděl a nejspíše neodpovíš.
Nejvíc se mi líbí, jak někdo, kdo není sám schopen používat rozum, neustále seká nějaké fráze vyzívající k myšlení atd.
No to máš tak ,pokud zaměstnáš většinu tělesně nebo duševně hendikepovaných zaměstnanců tak si vytvoříš chráněnou dílnu a máš úlevy nebo dotace od státu ,no a dneska už asi existují i chráněné školy , na studenty bereš dotace, a tady Olbech je jeden z nich.pafik píše: ↑9. 12. 2020, 3:01Teď už berou na studia i lidi s IQ 75. Protože za ně berou peníze. Za to, že studujou, ne za to, co je naučej.aleshonsa píše: ↑9. 12. 2020, 2:47 Olbech - jestli ty tvoje bláboly bude nebo nebude číst někdo jiný, to netuším. Já už určitě ne. Co předvádíš je na hraně trollování. Nesmysli, co vytahuješ, jsou na úrovni tvrzení, že je země placatá, a stejně tak jsou vyvrácené. Minimálně empiricky z minulosti.
Ptal jsem se tě, čeho jsi student, když je ti 20 a přitom máš znalosti někoho komu je 10. Na to jsi samozřejmě neodpověděl a nejspíše neodpovíš.
Nejvíc se mi líbí, jak někdo, kdo není sám schopen používat rozum, neustále seká nějaké fráze vyzívající k myšlení atd.