pavlík píše: ↑14. 12. 2020, 2:40
lubbez píše: ↑14. 12. 2020, 12:02
Trolové a dezinformátoři se množí stále víc a víc. Nikdo s tím nic neudělá. Já mám u pár lidí takovou soukromou značku v hlavě a říkám si "je to debil, je to debil" a nijak to dál neřeším. Co se týká vakcíny. Já osobně se nechám očkovat i s vědomím určitého nebezpečí. Bylo mi 66 roků, nějaká ta choroba je, ale hlavně současná situace mi výrazně brání ve většině aktivit, třeba tělocvična, výlet na lyže ..... Nemyslím si, že patřím k nějakým "katastrofickým typům", ale průběh téhle rýmičky je v zásadě stejný po celém světě. Jakmile rozvolníš, tak je tu znovu a stát, kterej nám dávali před týdnem za vzor je dnes na tom zase špatně. Politické aspekty vůvec neřeším, akorát si říkám, jak dlouho to vydrží ti zdravotníci. Známá jako sestra v nemocnici dělá běžně 250 - 270 hodin měsíčně. Chystá se dát výpověď.
Já to vidím podobně, o očkování také vážně uvažuji, mně je přes 70 let a ne že bych se úplně bál, ale přece jen budu chodit po Praze klidněji, když budu mít pocit, že jsem snad možná trochu, alespoň v nějakém procentu účinnosti očkování (80 až 90% ???), chráněn...
Pánové, úplně Vás chápu. Ačkoli jsem pozdějího data výroby (je mi 37), klidně bych se nechal očkovat taky. Buď to pomůže, nebo aspoň budu jedním z těch pokusných králíků, který ukáže, jestli to byla/nebyla správná cesta.
Krom toho je mi naprosto jasné, co bude následovat. Máš očkování, ok, cestuj si libivolně po světě, choď si na kulturní akce. Nemáš očkování? Víš co, takže zákaz chození na hromadné akce, do zahraničí pojedeš jen s testem na Covid. To očkování nakonec bude "dobrovolně povinné".