Včera jsem se zase díval na Foresta Gumpa. Ta jeho věta "Pro hlupáka každý hloupý" je pro snachu jak vyšitá.pavlík píše: ↑26. 12. 2020, 9:57 Riziko tady samozřejmě je, oni to fakt podceňují a chovají se jako by se nic nedělo, synova manželka si neodpustí při příchodu i odchodu dvojitý (i když symbolický) polibek na obě tváře, před pár dny, ještě než se zavřely podniky, tak ještě honem jela s kamarádkami do nějaké kavárny, kde tlachaly.
Ale odmítnout je a ještě na Vánoce nejde a dát najevo, že se jich "bojím" by bylo urážlivé, měli by to chápat snad právě oni, zvláště při našem dosti pokročilém věku...
Když byl vrchol covidu v listopadu, tak jsem jel na chatu něco urgentně opravit. Byla tam ségra a neteř s dcerou, tak jsem se držel dál. Když jsem odjížděl, tak tam za nima přijeli další čtyři lidi na návštěvu, netěř je pozvala. Na druhý den se po návratu zastavili u nás (ségra si jen potřebovala něco vyzvednout) a netěř už se hrnula s děckem k nám domů na návštěvu. A to mám doma rodiče ve věku 77 roků.
Tak jsem ji hned seřval, že byla ráda, jak rychle našla dveře do auta. Pak to se mnou ještě řešila po telefonu a cítila se uraženě. Takže jsem stanovil jasná covidová pravidla.
Na Štědrý den byla ségra s neteří u nás (s dva dny starými negativními testy).