Nevím, ale zrovna paní Peková mi jako fachidiot nepřipadá.
corona virus - obecna diskuze
Zbytecny displej - budou ti po zablesknutí do oka (viz muzi v cernem) blikat (jako klasicka irisova clona ve foto objektivu) zornicky v BCD kodu ve tvaru xx.zz.vv, kde xx je main verze kodu, zz major zmeny a vv minor zmeny ...
Zablesk bude v infra oblasti, takze bude defacto neviditelny ... a tvoje odezva bude pusobit sice divne, ale na to s... pes ..

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
jaký chceš širší rozhled pro konkrétní technické zhodnocení problematiky, buď tomu rozumíš/umíš nebo ne a pak to musíš nějak okecat, jako že nebyl čas, je to složité, specializuješ se na něco jiného..to zažiješ např v autoservisu..ale pak přijde ušmudlaný garážový montér, nekecá, spraví to za 10 minut. A to mám pocit u Pekové, řekla svůj kvalifikovaný názor na základě praxe, a když viděla ty "hemzy" novinářů, řekla si polibte mi a šla si po svém, a pak se ozvou chytráci.."vidíte zalezla".Carl_FM píše: ↑27. 12. 2020, 5:37 Ta paní Peková, to je typ takových zvláštních osob, sice odborník ve svém oboru, ale na svět se dívají přes trubku, chybí jim prostě širší rozhled.
Takže ty jejich závěry jsou často ukvapené. Typickým zástupcem jsou lékaři, ale už jsem takové potkal mezi inženýry.
Příklad: na škole jsme dostali od docentky skripta v pdf nebo wordu, byla to nějaká matematika, se spolužákem jsme nechápali jeden ukázkový příklad, on vyrukoval s tím, že tam má paní docentka chybu a basta. Já jsem si byl vědom, že ta skripta jsou stará možná 10 let a dala nám poslední verzi, takže chyba by za ty roky byla opravená a tedy jsme příklad spíš nepochopili, zkusil jsem se na to podívat jinak a pochopil jsem to.
Prostě se znalostí širší souvislostí je pohled na věc jinak.
Tak to jsi úplně mimo. V chlastu už to dávno je! Putin má vlasní čipy ve Sputniku V a jelikož se do Ruska dováží strašě chlastu ze západu a západní SW neí kompatibilní s tím ruským, tak Rusové nesmějí po aplikaci Sputniku ještě 42 dní chlastat, aby se čipy aktivovaly bez těch západních. Proto piju jem starou slivovici, kde by mohly být čipy 35 nano tec a větší a ty jsou vidět lepší lupou. Ale v místních pěstitelských pálenicích to nepřidávajíé, neb by se to zatím nevyplatilo. Dávkovací zařízení stojí majlant a známý paleničář to odmítl ručně přimíchávat, protože se to blbě váží a přepočítává na množství pálenky, které je pokaždé jiné množství.Mart_68 píše: ↑27. 12. 2020, 3:31 v rámci bezpečí kupujte pouze chlast
kdyby tohle někdo postnul před rokem tak ho prohlásí za blázna, dnes prý pochopitelná realita:
https://www.kupi.cz/magazin/clanek/1166 ... -internetu
zajímalo by mě co se dělá s tím odpadem z pálení slivovice, jak se to jmenuje, prý to je nějaký nebezpečný fujtajbl co zabíjí bakterie v čistírnách odpadních vod, ale údajně to pomáhá na bolavé klouby, teď mi to říkala stará babka, sousedka jestli to neumím sehnatJosef píše: ↑27. 12. 2020, 7:21Tak to jsi úplně mimo. V chlastu už to dávno je! Putin má vlasní čipy ve Sputniku V a jelikož se do Ruska dováží strašě chlastu ze západu a západní SW neí kompatibilní s tím ruským, tak Rusové nesmějí po aplikaci Sputniku ještě 42 dní chlastat, aby se čipy aktivovaly bez těch západních. Proto piju jem starou slivovici, kde by mohly být čipy 35 nano tec a větší a ty jsou vidět lepší lupou. Ale v místních pěstitelských pálenicích to nepřidávajíé, neb by se to zatím nevyplatilo. Dávkovací zařízení stojí majlant a známý paleničář to odmítl ručně přimíchávat, protože se to blbě váží a přepočítává na množství pálenky, které je pokaždé jiné množství.Mart_68 píše: ↑27. 12. 2020, 3:31 v rámci bezpečí kupujte pouze chlast
kdyby tohle někdo postnul před rokem tak ho prohlásí za blázna, dnes prý pochopitelná realita:

Já se domnívám, že ve slivovici, kterou jsem nedávno dostal jako dárek (už jen to je podezřelé) nanočipy jsou, protože jsem po požití viděl dvojitě, je jisté, že ten druhý obraz byl určen pro přenos na blízko parkující UFO, které mě dost neuměle řídilo (nemají ještě ten cit pro ovládání), podivně jsem totiž motal nohama...Josef píše: ↑27. 12. 2020, 7:21Tak to jsi úplně mimo. V chlastu už to dávno je! Putin má vlasní čipy ve Sputniku V a jelikož se do Ruska dováží strašě chlastu ze západu a západní SW neí kompatibilní s tím ruským, tak Rusové nesmějí po aplikaci Sputniku ještě 42 dní chlastat, aby se čipy aktivovaly bez těch západních. Proto piju jem starou slivovici, kde by mohly být čipy 35 nano tec a větší a ty jsou vidět lepší lupou. Ale v místních pěstitelských pálenicích to nepřidávajíé, neb by se to zatím nevyplatilo. Dávkovací zařízení stojí majlant a známý paleničář to odmítl ručně přimíchávat, protože se to blbě váží a přepočítává na množství pálenky, které je pokaždé jiné množství.Mart_68 píše: ↑27. 12. 2020, 3:31 v rámci bezpečí kupujte pouze chlast
To jsi zřejmě dostal nano free a čipy z kupovaných sraček s tím měly problém a jančily v tobě a ty jsi to přičítal slivovici.pavlík píše: ↑27. 12. 2020, 7:31Já se domnívám, že ve slivovici, kterou jsem nedávno dostal jako dárek (už jen to je podezřelé) nanočipy jsou, protože jsem po požití viděl dvojitě, je jisté, že ten druhý obraz byl určen pro přenos na blízko parkující UFO, které mě dost neuměle řídilo (nemají ještě ten cit pro ovládání), podivně jsem totiž motal nohama...Josef píše: ↑27. 12. 2020, 7:21Tak to jsi úplně mimo. V chlastu už to dávno je! Putin má vlasní čipy ve Sputniku V a jelikož se do Ruska dováží strašě chlastu ze západu a západní SW neí kompatibilní s tím ruským, tak Rusové nesmějí po aplikaci Sputniku ještě 42 dní chlastat, aby se čipy aktivovaly bez těch západních. Proto piju jem starou slivovici, kde by mohly být čipy 35 nano tec a větší a ty jsou vidět lepší lupou. Ale v místních pěstitelských pálenicích to nepřidávajíé, neb by se to zatím nevyplatilo. Dávkovací zařízení stojí majlant a známý paleničář to odmítl ručně přimíchávat, protože se to blbě váží a přepočítává na množství pálenky, které je pokaždé jiné množství.Mart_68 píše: ↑27. 12. 2020, 3:31 v rámci bezpečí kupujte pouze chlast

To asi myslíš "výskočky". To je ten první litr co teče z hotové pálenky. Je tam zbytek po předchozím dokapu a začátek nové várky. Kvalita a lihovitost bývá různá. Používali to na mazání kolen. Ale já to nikdy nezkoušel. To že by bylo schopno vybílit bakterie v ČOV asi nebude až tak žhavé. Co je mohem nebezpečnější pro dané breberstvo je odpad z kvasu (výpalky). Toho je podstatně více a obsahuje to kdeco po kvašení a vaření, ale lihu je tam už opravdu minimum. Když si vezmeš že litr výskočků o síle cca 60 až 75 % vyjde na 200 až 400 litrů kvasu v průměru, tak je to o ničem. Teď se ty výskočky berou na dezinfekci, když už je z toho zaplacená spotřebka a ne malá. Dříve se to slévalo v pálenici do bečky a oni to pak přehnali na začátku sezóny přes trubky jako čistidlo a financi je pak zapečetili.
to spíš myslela ty výpalky..a tím se kolena nemažou?Josef píše: ↑27. 12. 2020, 8:07To asi myslíš "výskočky". To je ten první litr co teče z hotové pálenky. Je tam zbytek po předchozím dokapu a začátek nové várky. Kvalita a lihovitost bývá různá. Používali to na mazání kolen. Ale já to nikdy nezkoušel. To že by bylo schopno vybílit bakterie v ČOV asi nebude až tak žhavé. Co je mohem nebezpečnější pro dané breberstvo je odpad z kvasu (výpalky). Toho je podstatně více a obsahuje to kdeco po kvašení a vaření, ale lihu je tam už opravdu minimum. Když si vezmeš že litr výskočků o síle cca 60 až 75 % vyjde na 200 až 400 litrů kvasu v průměru, tak je to o ničem. Teď se ty výskočky berou na dezinfekci, když už je z toho zaplacená spotřebka a ne malá. Dříve se to slévalo v pálenici do bečky a oni to pak přehnali na začátku sezóny přes trubky jako čistidlo a financi je pak zapečetili.
Tím určitě nééé. Ale kdyby jsi chtěl, tak si můžeš přijet do každé pálenice s cisternou (hovnocucem) a nabrat si toho, kolik chceš a dávat si to do vany jako bahenní lázeň.

Tím se mi vysvětlila jedna záhada.
Několikrát jsem použil desinfekci na nějakém veřejném místě. A občas mi pak šíleně smrděly ruce. Hned po aplikaci ani ne, ale když to pak uschlo. A ten smrad ani pořádně nechtěl jít z ruk dolů.
Nemám rád slivovici (chuť ani čmuch), a smrad z těch rukou mi to připomínalo.
Pošlu nejdřív manželku ,jestli přijde s novou vagínou tak super.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;