Přemotání cívky podružných hodin
- Zdenek Valter
Mám zdroj 12V impulzů (včetně všech hodin) - jestli ten zdvojovač dokáže přenést ty impulzy pak je to řešení.
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
Kedze je trn zakaz vychádzania, musel som zalovit v archivnej kniznici po strikovy mojho otca, neooravuje niekto elektronkove televizory, mam tam zosist s castym zavadamy a ich odstranovanim 
Nasiel som co som hladal slava necasek elektrotechnika do kapsy, velmi dobra kniha z roku 72, v inej kniznici mam aj novie vydanie. Ale co som hladal nasiel som aj v tejto knihe.
Mas tam vzorce aj priklad. Moc fajna knizka.

Nasiel som co som hladal slava necasek elektrotechnika do kapsy, velmi dobra kniha z roku 72, v inej kniznici mam aj novie vydanie. Ale co som hladal nasiel som aj v tejto knihe.
Mas tam vzorce aj priklad. Moc fajna knizka.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jakoze mas vse na 12 jen jedny hodiny jsou na 24 jo?
Ja myslel ze se delali vsechny na jedno napeti vcetne matecnich atd...
Zdenek Valter píše: ↑2. 1. 2021, 10:54Mám zdroj 12V impulzů (včetně všech hodin) - jestli ten zdvojovač dokáže přenést ty impulzy pak je to řešení.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- Zdenek Valter
Je to tak - rozvody byly na 12, 24, 48 a 60V my máme 12V a jedině tyhle maj jednu cívku na 24Vrobokop píše: ↑2. 1. 2021, 11:07 Jakoze mas vse na 12 jen jedny hodiny jsou na 24 jo?
Zdenek Valter píše: ↑2. 1. 2021, 10:54Mám zdroj 12V impulzů (včetně všech hodin) - jestli ten zdvojovač dokáže přenést ty impulzy pak je to řešení.
- Zdenek Valter
- Zdenek Valter
- Zdenek Valter
Já nemám na čem - mne zajímalo kolik by to případně stálo - možná to bude ekonomický nesmysl, ale chtěl jsem to vědět.
Na sustruhu, na kotucovom magnetofone, mozno aj na kazetaku by slo, a rucne urcite.
V dobe cnc, to zvladne aj blby krokac. Navijacku co mam, ma prave 2krokace.jeden otaca cievkou a druhy zabezpecuje posun aby bol zavit vedla zavitu.
Drat by mal byt nejaky 0,13mm (0,127) v tabulke je 0,14 (zavity ide vypocitat ale proste navinut do plna a hotovo.)
Budeme brat 0,14 drat, zavitov cca 9897.
Ale ako vravim nieje to kriticke, zober nejaky drot priemer od 0.13mm a navinut co tam vojde. To kludne usudlas na sustruhu.
V dobe cnc, to zvladne aj blby krokac. Navijacku co mam, ma prave 2krokace.jeden otaca cievkou a druhy zabezpecuje posun aby bol zavit vedla zavitu.
Drat by mal byt nejaky 0,13mm (0,127) v tabulke je 0,14 (zavity ide vypocitat ale proste navinut do plna a hotovo.)
Budeme brat 0,14 drat, zavitov cca 9897.
Ale ako vravim nieje to kriticke, zober nejaky drot priemer od 0.13mm a navinut co tam vojde. To kludne usudlas na sustruhu.