Držák jsem kupoval jen jednou a to ze záčátku. Byly pak jenom potíže sehnat patřičné plátky za dobrou cenu. Když koupím na Aukru plátky koupím jich hned víc, abych nedělal pořád držáky.
Rádlovací kolečka
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Já to moc neřeším, koupím na Aukru plátky cenově dostupné a podle nich pak vytvořím držák. Spokojenost nadevše.
Držák jsem kupoval jen jednou a to ze záčátku. Byly pak jenom potíže sehnat patřičné plátky za dobrou cenu. Když koupím na Aukru plátky koupím jich hned víc, abych nedělal pořád držáky.
Nevim, jestli to tam (ne)vidim, ale ty otvory pro pruchozi sroub by mely byt ovalne (ve smeru delky ramene), jinak se nepodari ta ramena rozevirat/svirat podle ruznych prumeru radlovaneho predmetu.potraviny píše:Tak už na tom makám.
Proste ten sroub musi v tech otvorech "viklat" ve smeru delky ramen.
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
- Kilovolt
- Sponzor fora
Klííííd-třeba eště nestačil vykuchat sousedovi motor z auta

Tyjo vona ta jehla fakt stojí do pětky:shock:-nojo ,ale to bych musil hopnout do škopku a tradá do velkoměsta .Holt asi tumlik ví vocogo-ten ferda měl recht-tumlik na hrad.
Tyjo vona ta jehla fakt stojí do pětky:shock:-nojo ,ale to bych musil hopnout do škopku a tradá do velkoměsta .Holt asi tumlik ví vocogo-ten ferda měl recht-tumlik na hrad.
Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak na to pane pozorKilovolt píše:Klííííd-třeba eště nestačil vykuchat sousedovi motor z auta![]()
Ty díry jsou oválné, Po provrtání jsem to vrtnul zase ve sklonech.lapa píše:Nevim, jestli to tam (ne)vidim, ale ty otvory pro pruchozi sroub by mely byt ovalne (ve smeru delky ramene), jinak se nepodari ta ramena rozevirat/svirat podle ruznych prumeru radlovaneho predmetu.potraviny píše:Tak už na tom makám.
Proste ten sroub musi v tech otvorech "viklat" ve smeru delky ramen.
To tam je jenom na uchycení abych věděl zda kolečka nedřou, musel jsem to dopilovávat pilníkem a je mi jasné, že to bláto nic nevidrží. Jinak co se týče těch tyček, tak bych neváhal, ale sehnat je v okolí Mostu je fakt komšt. Fyrma co se zabývá ložisky namá ani mazací zátky!tumlik píše:říkám :dej tam něco tvrdšího na ty hřÍdelky nebo se ti to za chvilku vydře
dva dny tady špekulujete nad soustružením radeca a ventilů a dalších píč..in a ty místo toho abys tam vrazil tu jehlu z ložiska co je už hotová za 3 kačky a zaklopil to plíškem tam dáš niklovanej šroub, kterej ani nemá 6mm
![]()
já se z tebe po....ru
Po svetě rostou samí supermarkety, ale speciálky padají. Jednou to dopadne tak, že neseženeme ani h...o!
Kolečka mám, objednal jsem 2x párované, 1xpár 0,8mm a 1xpár 1mm.tumlik píše:a tak to jo
![]()
hele tady jsem ti oskenoval stránku s ceníku s vroubkovacíma kolečkama,
jsou za pusu
firma z prahy
Byly taky za hubičku, jen mi s..e, že musím vše objednávat přes net. Raději kupuji očima a hned ošahám a pak beru, ale dík za sken.
Nato z jaký ho je to roku, ceny moc nepovýšily. Já za kolečko dal 48,- bez DPH. a to včera. Prostě taky za babku.
Jó, teď mi dorazilo nové sklíčidlo 100mm/čtyřčelisťové TOS, to bylo krapet dražší
na rozdíl koleček.
Jó, teď mi dorazilo nové sklíčidlo 100mm/čtyřčelisťové TOS, to bylo krapet dražší
- Kilovolt
- Sponzor fora
Kolikpak ta hlavička koštovala? teda esli to neni tajný
a kdes ji koupil.
Jinak kšeft s ložiskama u nás v "okolí" je jeden v Doksanech a pak asi dva v Mělníku -ložisek maj hafo skladem ,nějaký řemenice ,řemeny-jen ty jehly nevim.Mě jen vždycky nabudí,když mi v kšeftu řeknou:objednáme,přijeďte za dva dny= dalších 30km+půl hoďky v čudu
.Jinak taky si radši vercajk dřív omakám než koupím. 
Jinak kšeft s ložiskama u nás v "okolí" je jeden v Doksanech a pak asi dva v Mělníku -ložisek maj hafo skladem ,nějaký řemenice ,řemeny-jen ty jehly nevim.Mě jen vždycky nabudí,když mi v kšeftu řeknou:objednáme,přijeďte za dva dny= dalších 30km+půl hoďky v čudu
Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.