Cinsky FM 400 alebo 750W

ostatní motory, vřetena, regulace, snímaní otáček a jiné
Odpovědět
atlan
Příspěvky: 2369
Registrován: 7. 2. 2011, 9:12

12. 1. 2021, 3:16

Pre nenarocne vyuzitie pac ma len v/f. A max 99Hz
Ale zase ma prekvapilo ze nejaku silu na 2Hz mal.
Blbe je za manual v cinstine.
Maju 400alebo 750w verziu plus ak ma niekto zaujem rs485.

750w za 27E s postovnim, hlavne to nieje nejaka velka krava, ak by to chcel niekto na malu stojanovu cinsku vrtacku.

Troska otravny vetracik.
Přílohy
IMG_20210112_151109.jpg
IMG_20210112_151300.jpg
IMG_20210112_161100.jpg
IMG_20210112_151738.jpg
IMG_20210112_151819.jpg
IMG_20210112_151803.jpg
Naposledy upravil(a) atlan dne 12. 1. 2021, 3:53, celkem upraveno 2 x.
Uživatelský avatar
packa
Příspěvky: 5872
Registrován: 7. 2. 2007, 6:42
Bydliště: Královehradecký kraj

12. 1. 2021, 3:22

byl by odkaz?
atlan
Příspěvky: 2369
Registrován: 7. 2. 2011, 9:12

12. 1. 2021, 3:23

€ 18,65 15%OFF | 400W frequency converter add RS485 three-phase motor driver MCU T13-400W-12-H single phase input 0.75KW
https://a.aliexpress.com/_mNcHEcp
Max 99Hz
oshurty
Příspěvky: 136
Registrován: 18. 10. 2013, 1:24

12. 1. 2021, 4:46

Líbí se mi - za ty peníze. přikládám překlad návodu zapojení- není mi trochu jasný výstup. Chápu správně, že mohu použiít dvou drátový výstup s kondenzátorem, nebo 3 dráty bez kondíku? Co to znamená ten "dvojitý kapacitní" v prvním odstavci?
nejsem elektro technik, proto se ptám

překlad návodu:

220V jeden vstup : jednofázový vstup 220V, jednofázový výstup 220V. Na motoru jsou dva vodiče, jeden kapacitní nebo dvojitý kapacitní

220V single in three out: jednofázový vstup 220V, třífázový výstup 220V. K motoru jsou připojeny dva vodiče a na motoru není kondenzátor

380V tři ve třech: třífázový vstup 380V, třífázový výstup 380V. Existují tři vodiče motoru

220V až 380V jeden vstup a tři výstupy: jednofázový vstup 220V, třífázový výstup 380V. Tři dráty od motoru
Uživatelský avatar
packa
Příspěvky: 5872
Registrován: 7. 2. 2007, 6:42
Bydliště: Královehradecký kraj

12. 1. 2021, 5:20

ten 2f výstup je pro motor s rozběhovým kondenzátorem (1f motor ) kde nepoužiješ kondenzátor a motor tak připojíš na dvě fáze
atlan
Příspěvky: 2369
Registrován: 7. 2. 2011, 9:12

12. 1. 2021, 7:14

Obavam sa ze to zrovna tento typ nema, tento je z 1f 230v na 3f 230v
turnigy
Příspěvky: 1280
Registrován: 2. 9. 2018, 6:13

13. 1. 2021, 5:33

Teoreticky by stačilo pripojiť 2 fázy a jednu nechať odpojenú - pochybujem, že to meria prúdy na výstupe.
Tos C45-2000
atlan
Příspěvky: 2369
Registrován: 7. 2. 2011, 9:12

13. 1. 2021, 5:47

Lenze to pomocne vinutie nieje stavane na taky prud ako hlavne. Alebo sa mylim?
Uživatelský avatar
packa
Příspěvky: 5872
Registrován: 7. 2. 2007, 6:42
Bydliště: Královehradecký kraj

13. 1. 2021, 6:01

může a nemusí , u menších motorů se to většinou neřeší a je stejné u větších bývá rozdílné a tam by byl asi dost problém
Odpovědět

Zpět na „Ostatní (motory)“