Ministr Blatný neříká pravdu. Vakcíny se stále rozdělují nerovnoměrně.
já jsem se jen zeptal na základě čeho si udělal názor, že SPD jsou extémisté, toť vše. Jinak vše souvisí se vším, a pokud se bavíme tedy o Covidu, nemělo by vám být jedno, že se nenaplňuje snaha SPD zabránit migraci a hlídat hranice, vlna migrace nabírá na síle , právě jsem skládal v Brně na Slatině a Turkovi vyskákalo sedm "branců" z podplachty. Mám obavu že pro samou trávu nevidíme les a pokud se něco nestane budeme mít úplně jiný problém.pafik píše: ↑22. 1. 2021, 9:47Já nevím, co se zase do někoho sereš. Milan nenapsal nic špatnýho, a je úplně jedno, jestli citoval blbou ČT, nebo jinou blbou TV. Tohle je jeho názor, jak jsem pochopil, a tak ho tady prezentuje. Upíráš mu snad právo na vlastní názor?Mart_68 píše: ↑22. 1. 2021, 5:55papouškuješ ČT1 fakenews, konkrétně co je v programu SPD je extrémistické, ano jsou v opozici a co mají dělat, když je Babiš do vlády nechtěl on se takových lidí jako Okamura bojí.milan.83 píše: ↑21. 1. 2021, 9:11
Však to je jedině dobře. Rozpustil bych všechny jejich buňky. Zatím dokázali jen brečet, kritizovat a vymýšlet nereálné kraviny.
Volný se do politiky a do sněmovny dostal jen díky SPD. Nebýt téhle bandy extrémistů, tak by tam nebyl.
Podobný pošuk byla i nějaká Lisková. Tu vyhodili, protože jim dělal špatné jméno. To by mě zajímalo, kde oni ty exoty berou![]()
Mimochodem, tahle diskuze sem nepatří, tohle má být o kovidu. Tohle patří do hospody.
Mimochodem podruhé; SPD pomohla Babišovi k tomu, že se neodhlasoval senátní zákon o státních zakázkách, ale poslaneckej. Jasně, že ten senátorskej byl typu "antibabiš", ale fungoval by na fůru jinejch firem. Proto měl senátorskej návrh poměrně širokou nepodporu napříč sněmovnou. Kromě pirátů; ti si ještě nestačili podobné firmy založit.
Dotaz, kterej začíná "papouškuješ CT1 fakenews".... mě nepřipadá jako "jenomdotaz".Mart_68 píše: ↑22. 1. 2021, 11:54já jsem se jen zeptal na základě čeho si udělal názor, že SPD jsou extémisté, toť vše. Jinak vše souvisí se vším, a pokud se bavíme tedy o Covidu, nemělo by vám být jedno, že se nenaplňuje snaha SPD zabránit migraci a hlídat hranice, vlna migrace nabírá na síle , právě jsem skládal v Brně na Slatině a Turkovi vyskákalo sedm "branců" z podplachty. Mám obavu že pro samou trávu nevidíme les a pokud se něco nestane budeme mít úplně jiný problém.pafik píše: ↑22. 1. 2021, 9:47 ...
papouškuješ ČT1 fakenews, konkrétně co je v programu SPD je extrémistické, ano jsou v opozici a co mají dělat, když je Babiš do vlády nechtěl on se takových lidí jako Okamura bojí.
......
Já nevím, co se zase do někoho sereš. Milan nenapsal nic špatnýho, a je úplně jedno, jestli ....
A já jsem nenapsal nic jiného, než že do Wikipedie si může kdo chce napsat co chce, a tím pádem pro mě není relevantní zdroj informací v této oblasti. Nic víc, nic míň.fmodel píše: ↑21. 1. 2021, 11:03 [.....
Ono bys v každém takovém životopise musel mít i rodiče a prarodiče .
Znám pana podnikatele kterej díky věku nemohl být ve straně a tak je ,,čistej " ,ovšem jeho otec byl opravdu svině a ještě komunista a ten pomohl k majetku do začátku, životopis mladého by byl jak to křišťálové zrcadlo .
oukej, beru..ale opět jsem se nedozvěděl co je v programu SPD nebo na jednání jejich členů extrémistického, tímto končím s politikou, já jsem Okamuru rozenbírat nechtěl, ale začal to tu někdo jiný na téma ODS, Babiš a spol.pafik píše: ↑22. 1. 2021, 1:39Dotaz, kterej začíná "papouškuješ CT1 fakenews".... mě nepřipadá jako "jenomdotaz".Mart_68 píše: ↑22. 1. 2021, 11:54já jsem se jen zeptal na základě čeho si udělal názor, že SPD jsou extémisté, toť vše. Jinak vše souvisí se vším, a pokud se bavíme tedy o Covidu, nemělo by vám být jedno, že se nenaplňuje snaha SPD zabránit migraci a hlídat hranice, vlna migrace nabírá na síle , právě jsem skládal v Brně na Slatině a Turkovi vyskákalo sedm "branců" z podplachty. Mám obavu že pro samou trávu nevidíme les a pokud se něco nestane budeme mít úplně jiný problém.pafik píše: ↑22. 1. 2021, 9:47 ...
papouškuješ ČT1 fakenews, konkrétně co je v programu SPD je extrémistické, ano jsou v opozici a co mají dělat, když je Babiš do vlády nechtěl on se takových lidí jako Okamura bojí.
......
Já nevím, co se zase do někoho sereš. Milan nenapsal nic špatnýho, a je úplně jedno, jestli ....
Klidně napiš, že plácá nesmysly, ale přidej k tomu, proč si to myslíš. Pak je to diskuze, byť i třeba s ostřejšími výrazy.
Pokud se týká migrantů, mám stejnej názor, jako SPD, ale to neznamená, že je budu volit. Velká většina jejich programu je po mě nepřijatelná.
Ty jseš dobře nemocnej ,na Fialu ti se..e pes o tom se mimo tebe nikdo nebaví tak co ho sem furt cpeš ,nech si tu svazáckou agitku na volby .Josef píše: ↑22. 1. 2021, 4:24 Jen by mne velmi zajímalo, kde je uvedeno, že Fiala byl soudruh komunista. Případně kdo byli jeho rodiče, jak tu bylo spekulováno. Ano, komunisti nastavili pravidlo, že děti mohou za své rodiče. Nepotřebuju vědět kde to není napsané! Jak moc je relevantní post, psaný vší úderností, že tam byl? Je to pravda? Kdo má důkaz? Nebo je to jen výplod chorých mozků, chtějících prezentovat své iluze jako pravdu?
Ty jseš dobře nemocnej ,na Fialu ti se..e pes o tom se mimo tebe nikdo nebaví tak co ho sem furt cpeš ,nech si tu svazáckou agitku na volby .Josef píše: ↑22. 1. 2021, 4:24 Jen by mne velmi zajímalo, kde je uvedeno, že Fiala byl soudruh komunista. Případně kdo byli jeho rodiče, jak tu bylo spekulováno. Ano, komunisti nastavili pravidlo, že děti mohou za své rodiče. Nepotřebuju vědět kde to není napsané! Jak moc je relevantní post, psaný vší úderností, že tam byl? Je to pravda? Kdo má důkaz? Nebo je to jen výplod chorých mozků, chtějících prezentovat své iluze jako pravdu?
Že jsi si toho nevšiml, neznamená, že to tu nebylo napsáno. Byla to vědomá lež a bylo by dobré, aby to autor přiznal. Ale to je asi nad jeho schopnosti. Nebavíme se o tom, že všetci kradnů, ale o konkrétní lži. A pokud jen zakrýváš autora, tak se nemusíš snažit. A pokud lže president, premiér a další vrcholní politici nemusí se záměrně lhát tady. Jsi taky toho názoru?fmodel píše: ↑22. 1. 2021, 6:00 Nevšim jsem si že se tu psalo že byl komunista? navíc je to jedno .To že vrcholný politici lžou je naprosto jasný ,lhali a kradli Komouši ,lhali a kradli ODSáci ,Socdemáci , a vlastně všichni kdo se dostal ke korytům ,a ti co se ke korytům dostanou budou krást taky ,vlastně i ten pirátek co těžil Bitcoiny za státní útraty kradl a ani nebyl u koryta![]()
Fiala za mlada byl disident, sám se tím tajil, ale studenti které vedl to na něj "práskli", byl jejich hlasem svobody na akademické půdě, někdy od 10-17.listopadu 1989. Před tím byl každopádně loajální, ale vnitře byl proti.fmodel píše: ↑22. 1. 2021, 6:00 Nevšim jsem si že se tu psalo že byl komunista? navíc je to jedno .To že vrcholný politici lžou je naprosto jasný ,lhali a kradli Komouši ,lhali a kradli ODSáci ,Socdemáci , a vlastně všichni kdo se dostal ke korytům ,a ti co se ke korytům dostanou budou krást taky ,vlastně i ten pirátek co těžil Bitcoiny za státní útraty kradl a ani nebyl u koryta![]()