corona virus - obecna diskuze
Obecne a nahodou ad pan Beran epidemiolog specialne - v historii je spousta pripadu z nejruznejsich oboru, kdy prave nejvetsi autority v oboru (jsou-li jimi skutecne) totalne selhaly, protoze prislo neco, s cim se nikdy nesetkaly a bylo mimo jejich dosavadni zkusenosti i predstavivost.
Kdy prave tato situace nastane, je vzdy ve hvezdach.
Nekompromisni odkazovani na autority - zejmena je-li podlozeno neopominutelnym vyctem vsech titulu pred i za jmenem - je ponekud zertovne ...
Kdy prave tato situace nastane, je vzdy ve hvezdach.
Nekompromisni odkazovani na autority - zejmena je-li podlozeno neopominutelnym vyctem vsech titulu pred i za jmenem - je ponekud zertovne ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
aleshonsa píše: ↑26. 1. 2021, 3:36Mě by jen zajímalo, jestli pan Beran to co říká, domyslel vůbec do detailu. Mě to celé přijde jako Obamův plán na jaderné odzbrojení - prostě v podstatě takové moudro, co je v praxi nepoužitelné.tumlik píše: ↑26. 1. 2021, 1:07jo mohl, svědky covidovi beru zpětnicméně ta informace z odkazu od WHO co tam dali 20.1. ohledně pcr testů je docela zásadní
uřvaný debilní kubek straší v televizi a tohoto člověka by vláčeli kanálama https://kladensky.denik.cz/zpravy-z-ces ... 01218.html
Takže třeba:
- Co bude pan Beran dělat, když by byl v populaci do 65 let takový počet nakažených, že i malým procentem hospitalizovaných to prostě začne plnit JIPky? Ono totiž např. zjednodušeně 1% z 1 000 000 má stejný efekt jako 10% ze 100 000.
- Co bude pan Beran dělat, až díky velkému rozšíření v populaci se objeví mutace, které budou mít i na věkovou kategorii do 65 let daleko horší dopad? Stačí, aby se třeba % hospitalizovaných zvedlo na 2 nebo 2,5 násobek.
- Co bude pan Beran dělat, až výše uvedené nové mutace třeba budou schopny prorazit imunitu už dříve infikovaných, nebo dokonce i očkovaných?
- Nějak jsem nepochopil, jak jen včasnou hospitalizací chce pan Beran zabránit velké smrtnosti v kategorii 65+ a dalších rizikových osob. Dobře, tak tím snížíme smrtnost v této kategorii na 1/2, ale co dál.
- Jak si pan Beran představuje ochranu věkové kategorie 65+ a dalších rizikových osob za situace, kdy žijí ve společné domácnosti s tzv. nerizikovými osobami?
Ono řešení je - to co dělají státy jako Taiwan, Japonsko, atd. ale to se nelíbí, protože pro plno lidí dodržovat striktně 3R je prostě nepředstavitelný problém.
A tu ochranu si představuješ prakticky jak??? Viz. co jsem psal na Berana.filla píše: ↑26. 1. 2021, 5:55udelej si graf, podle veku zemrelych, a u grfu, na kterem bude spicka budes vedet koho chranit a kam zamerit omezeni a u koho delat osvetualeshonsa píše: ↑26. 1. 2021, 3:16Jasně, takže tady vlastně nemáme pandemii covid-19, ale autonehod.filla píše: ↑26. 1. 2021, 12:57 My vykazujeme každého, kdo zemře i na autonehodu a má covid-19, jako člověka, který na něj zemřel,“ tvrdil ve Sněmovně minulý týden Blatný.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snem ... domaci_kop
Jako zamyslel jsi se co vlastně píšeš? Jsou třeba grafy, kde je vidět počet celkově zemřelých v každém týdnu jedno na co v porovnání s předchozími 10ti lety. Rád bych věděl, jak vysvětlíš ten obrovský nárůst co tam je.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Ty grafy tu jsou do 65 nakažených to masivní většina odpruzuje a podílí se na kolektivní imunitě, dost už tě povykanosti.......nemáte řešení po roce. Nula výsledek co se týče lockdownu co se týče omezení v oblasti obchodu a služeb, špatně strategie ve smyslu omezení zdravých nula v omezení ohrožených, dál ohrožení konzumují služby oligarchni skupiny, mediální prodej falešné naděje vakcinace, ničím neověřeno.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
zase dezinterpretace, mas pocit ze mas pravdu ale pouze jsi spatne vyhodnotil sva pozorovani a jeste to pak zobecnujes
1. nelze hodnotit ucinnost lockdownu od 26.12 nebot nemas konstantni podminky ke kterym to muzes vztahnout
mohl bys ho hodnotit kdyby jsi mohl srovnat situaci s a bez lockdownu, to ale nemuzes.
Obecne se da rict ze se lockdowny ukazali jako ucinne a vzdy po jejich nasazeni zmirnili narust nove infikovanych. Ano mohli by byt ucinnejsi byli li by pouzivany systemoveji. Odkaz na situaci kdy zcela odmitli lockowny a dalsi opatreni jsem sem daval. To taky podporuje ucinnost lockdownu obecne. A hloupost teorie nechat tomu volny prubeh.
2. je zcela zrejme ze tomu budto vubec nerozumis nesnazis se nebo to nedokazes vubec pochopit, nesepinaji ti souvislosti. Tvrdis tu naproste nesmysly. Nebo proste jen trolis protoze te to bavi to tu rozesirat. vzhledem k tomu ze jsi dostal mnoho vyzev k tomu aby jsi s tim prestal. Mnoho dukazu ze se mylis. A ty jsi neprestal. Povazuji te odted za trola ktery sem chodi jen kazit diskuze a dostavas trvaly ban.
1. nelze hodnotit ucinnost lockdownu od 26.12 nebot nemas konstantni podminky ke kterym to muzes vztahnout
mohl bys ho hodnotit kdyby jsi mohl srovnat situaci s a bez lockdownu, to ale nemuzes.
Obecne se da rict ze se lockdowny ukazali jako ucinne a vzdy po jejich nasazeni zmirnili narust nove infikovanych. Ano mohli by byt ucinnejsi byli li by pouzivany systemoveji. Odkaz na situaci kdy zcela odmitli lockowny a dalsi opatreni jsem sem daval. To taky podporuje ucinnost lockdownu obecne. A hloupost teorie nechat tomu volny prubeh.
2. je zcela zrejme ze tomu budto vubec nerozumis nesnazis se nebo to nedokazes vubec pochopit, nesepinaji ti souvislosti. Tvrdis tu naproste nesmysly. Nebo proste jen trolis protoze te to bavi to tu rozesirat. vzhledem k tomu ze jsi dostal mnoho vyzev k tomu aby jsi s tim prestal. Mnoho dukazu ze se mylis. A ty jsi neprestal. Povazuji te odted za trola ktery sem chodi jen kazit diskuze a dostavas trvaly ban.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Nejdřív by měli otevřít sexshopy ,protože sex je zábava chudejch a dobře si zasouložit je záruka rodinného štěstí 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
A není to náhodou naopak??? Právě zavření všeho i těch sexshopů, vede k tomu, že lidi jsou zavření doma a nudí se a dojdou k tomu, že nejlepší zábava je vlézt si do postýlky a ejchuchu!!!
Očekávám podobnou vlnu jako byly tzv. "Husákovy děti", jednou se bude řešit problém s místy a důchody pro "Covidové děti"...
Rád bych tuto vlnu osobně podpořil, ale v mém věku? To se prý potom rodí buď géniové nebo dementi a jak to znám...
Očekávám podobnou vlnu jako byly tzv. "Husákovy děti", jednou se bude řešit problém s místy a důchody pro "Covidové děti"...
Rád bych tuto vlnu osobně podpořil, ale v mém věku? To se prý potom rodí buď géniové nebo dementi a jak to znám...
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Koukám, že Sputnik 5 se dostává do kurzu
. Kolega telefonář dělá s partou techniků v Rusku už od léta a ještě tam do léta bude se nechal naočkovat již začátkem prosince tou vakcínou. Všichni jsme se mu smáli. Teď byl týden v Čechách a volal mi a samozřejmě jsem se ptal, co Spůtník?? V odpovědi se pro změnu poškleboval mě. Od 15 prosince je celá jejich parta (21 lidí) naprosto v pořádku, žádné roušky, normálně se pohybujou mezi lidma včetně nemocnic a stále jsou zdraví. Taky jsem se ptal na vedlejší účinky, pár jich mělo necelý den únavu a něco jako kocovinu a jinak nic, tedy všichni ale nesměli dva dny chlastat
Skoro nevím, jestli ti Maďaři nejdou lepší cestou. A případné vedlejší účinky? Když dám láhev Tulamorky tak mám taky vedlejší účinky jako kráva, velkoncem i kyslík je jedovatej. Já bych do toho asi šel. 

Já jsem někde četl, že do EU poslali žádost někdy okolo 10.1. Víc se o tom píše v Maďarštině ale tu neumím. Ovšem při rychlosti EU a ještě v případě Ruska to vidím na několik let. Tady mě sere a né trochu, že politické zájmy mají naprostou prioritu před zájmama a potřebama obyčejnejch lidí. Teď bude EU s vakcinovejma firmama několik měsíců komunikovat a obyčejný lidi budou chcípat jak na Covid tak hladem. Trochu ze mě mluví euroskepticizmus, ale když měly problém domluvit se čtyři státy (RVHP) a to tam byli rusáci a všude jedna strana a v EU je těch států o něco víc, stovky skupin lobující za své zájmy a samozřejmě úředníci.