To samé se stalo, když mi toptrans před pár lety přivezl automatický kotel. Naštěstí řidič zareagoval rychle a mimo plošinu sjelo jen jedno přední kolečko a kotel se naštěstí nepřevrátil.romanf píše: ↑9. 3. 2021, 9:48 Dnes mi hlava nepobrala profesionálny výkon kuriéra GEIS
Doviezol mi trezor, bedňa na palete postavená na výšku, váha asi tak 250kg.
To že mi zavolal asi tak 3min predtým než prišiel beriem ako štandard, bol som naňho pripravený , autá spred vjazdu preparkované a tak mu nič nebránilo paletu vyložiť.
Zastavil, zdvihol plošinu do výšky korby , paleťákom zatiahol na plošinu a začal spúšťať.
Nejako sa mi nezdalo, že paleťák nechal zdvihnutý ale veď Ok je to profík a asi tam má nejakú tajnú brzdu ktorú som si nevšimol. Keď bola plošina tak 30cm nad zemou tak sa už začala sklápať a vozík sa rozbehol samozrejme smerom doboku. Mal som asi tak 0,1 sekundy na rozhodovanie či ho nechám aby mu to spadlo na zem, zásielku neprevziať a čakať na nový trezor alebo priskočiť a podržať to aby sa nezvalil. Našťastie už to bolo fakt kúsok nad zemou tak to stačilo malinko podoprieť a čelo už bolo na zemi a dalo sa s tým normálne zísť. keby to bolo vyššie tak tam samozrejme neleziem a nechám ho nech si to vyžerie.
Měsíc jsem čekal na dodání a potom by ho hodily z plošiny

Prostě neustále ve spěchu, když tak sleduji ty přepravky, tak to není práce ale závody.