Jsem moc a moc spokojený. Oproti tomu co jsem měl tak 18náctka vede na plné čáře

Ještě doladit pár detailů jako chlazení, záštěna a popis rozvaděče, ale už to točí a to je nejdůležitější.
Jo, tu bakelitovou kuličku jsem tam měl, ale dal jsem jí na odjíždák ze závitu
Vím, že to bude znít naprosto debilně, ale zbyla mě půlka šedé a zelená ani kapka.
Parada zaujímalo by ma koľko stojí taká goPetr68 píše: ↑21. 3. 2021, 2:44 Tak chlapci já mám téměř po roce hotovo. V pátek jsem namontoval šroub příčného posuvu a už jen testuji.
Jsem moc a moc spokojený. Oproti tomu co jsem měl tak 18náctka vede na plné čáře
Ještě doladit pár detailů jako chlazení, záštěna a popis rozvaděče, ale už to točí a to je nejdůležitější.
Co potřebuješ za bakelitovku, teda jaký má závit? Mám něco usysleno a rád dám.
Já je taky mám, jenže víš jak to je, když to nepotřebuješ tak je to všude...
To znám, a pak taky, pět let to přendavám a když to vyhodím, tak do cca půl roku to nutně potřebuju a nemůžu nikde sehnat
Nádhera a závidím, že už to máš hotové. U mě to zatím vázne, čekám na otepleníPetr68 píše: ↑21. 3. 2021, 2:44 Tak chlapci já mám téměř po roce hotovo. V pátek jsem namontoval šroub příčného posuvu a už jen testuji.
Tiež sa pripájam k ticho závidiacimPetr68 píše: ↑21. 3. 2021, 2:44 Tak chlapci já mám téměř po roce hotovo. V pátek jsem namontoval šroub příčného posuvu a už jen testuji.