A zverodoktor ze zdejšího fora ani nepíp ,asi nesmí ani naznačovat

A zverodoktor ze zdejšího fora ani nepíp ,asi nesmí ani naznačovat
aha, takze treba flegr, kulveit a podobni, ano ti me serou pekne
A co třeba lidi, co ti řeknou, že nemáš strkat hřebíky do elektrické zásuvky - ti tě serou taky?filla píše: ↑27. 3. 2021, 6:24aha, takze treba flegr, kulveit a podobni, ano ti me serou pekne
Když jsi to sem dal, tak asi s tím názorem souzníš.
Oni za to ale asi nemůžou. Jenom opisují, co říkala naše sousedka Bartáková. Bydlí o 3 baráky vedle.
A ty zaručené zázračné prášky na covid-19 od Poláka na doporučení sousedky co bydlí o 2 baráky vedle, ty už ti přišly?Mex píše: ↑27. 3. 2021, 7:29Oni za to ale asi nemůžou. Jenom opisují, co říkala naše sousedka Bartáková. Bydlí o 3 baráky vedle.
Ona hned loni na jaře říkala: "To špatně dopadne. Dejte na mě, to špatně dopadne. Bude spousta mrtvých a bude zle.".
Takže je jasné, že je to odbornice na slovo vzatá, a její předpovědi se jednoznačně plní.
Klausovic rodina byla vždycky proti vlivu státu - blbě se pak krade a kamarádi (různí mafiáni - korektně řečeno amnestovaní) stát moc rádi taky nemají.Mex píše: ↑27. 3. 2021, 7:24Když jsi to sem dal, tak asi s tím názorem souzníš.
Tak se zkusím zeptat: co je na programu a základních názorech třeba té Trikolóry fašistického?
Docela bych to chtěl vědět, protože se je chystám volit. A pokud by měli opravdu fašistické (tedy levicové) tendence, tak to by pro mě byl zásadní argument proč jim to nehodit. Levičáky prostě volit nebudu nikdy a za žádných okolností.
Zatím jsem z nich ale nabyl dojmu, že jsou naopak spíš pro omezení vlivu státu a pro celkově malý stát. Tedy přesný opak fašismu.
U SPD to myslím s rolí státu není příliš odlišné. Ti ale do toho dávají hodně tu národoveckou linku.
Ale jejich program nějak moc nestuduju, tak se třeba pletu. Nelíbí se mi jejich styl vedení strany, takže těm to z těchto technických důvodu určitě nehodím. I když s dost věcmi v jejich programu bych asi jinak celkem souhlasil.
Za případné vysvětlení předem děkuji.
Nepřišly.
No, to si tedy dovolím dost zásadně nesouhlasit.
A víš jaká je základní početní úloha státní ekonomie?Mex píše: ↑27. 3. 2021, 11:31No, to si tedy dovolím dost zásadně nesouhlasit.
Zatím vždy v historii platilo, že více státu znamená více peněz pro přilepené pijavice.
Jinak šermování s tou amnestií podle mě trochu připomíná hrátky s pojmy jako fašismus. Kdy pisatel do toho projektuje své představy, které ale moc neodpovídají tomu, co to skutečně obnáší.