corona virus - obecna diskuze

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Zamčeno
fmodel
Kontaktovat uživatele:

27. 3. 2021, 6:09

SO 545 píše: 27. 3. 2021, 5:52 no a teraz aby sa v tom -zverolekar- vyznal...ze
A zverodoktor ze zdejšího fora ani nepíp ,asi nesmí ani naznačovat :wink:
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
SO 545

27. 3. 2021, 6:23

Hlavne ze su kone zdrave... Ludi je ako maku. :roll:
filla
Kontaktovat uživatele:

27. 3. 2021, 6:24

aleshonsa píše: 27. 3. 2021, 2:21
Milan199 píše: 27. 3. 2021, 7:50 Ty zázračné léky ti evidentně dost "leží v žaludku". Nezačneš také bojovat proti tmářskému užívání česneku ?
Ne, mě leží v žaludku pseudovědci a lidoví odborníci přes úplně všechno. Těch se během celé koronakrize vyrojilo neskutečné množství. Třeba všichni ti lidoví odborníci přes roušky ....
aha, takze treba flegr, kulveit a podobni, ano ti me serou pekne
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

27. 3. 2021, 6:46

proc?
protoze jim jejich predpovedi vychazeji?
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
aleshonsa

27. 3. 2021, 7:03

filla píše: 27. 3. 2021, 6:24
aleshonsa píše: 27. 3. 2021, 2:21
Milan199 píše: 27. 3. 2021, 7:50 Ty zázračné léky ti evidentně dost "leží v žaludku". Nezačneš také bojovat proti tmářskému užívání česneku ?
Ne, mě leží v žaludku pseudovědci a lidoví odborníci přes úplně všechno. Těch se během celé koronakrize vyrojilo neskutečné množství. Třeba všichni ti lidoví odborníci přes roušky ....
aha, takze treba flegr, kulveit a podobni, ano ti me serou pekne
A co třeba lidi, co ti řeknou, že nemáš strkat hřebíky do elektrické zásuvky - ti tě serou taky?
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Mex

27. 3. 2021, 7:24

Mart76 píše: 27. 3. 2021, 5:58 V nějaké diskuzi jsem četl porovnání SPD a Trikolóry:
SPD - fašisti s exekucemi
Trikolóra - fašisti s hypotékami
Když jsi to sem dal, tak asi s tím názorem souzníš.
Tak se zkusím zeptat: co je na programu a základních názorech třeba té Trikolóry fašistického?

Docela bych to chtěl vědět, protože se je chystám volit. A pokud by měli opravdu fašistické (tedy levicové) tendence, tak to by pro mě byl zásadní argument proč jim to nehodit. Levičáky prostě volit nebudu nikdy a za žádných okolností.
Zatím jsem z nich ale nabyl dojmu, že jsou naopak spíš pro omezení vlivu státu a pro celkově malý stát. Tedy přesný opak fašismu.

U SPD to myslím s rolí státu není příliš odlišné. Ti ale do toho dávají hodně tu národoveckou linku.
Ale jejich program nějak moc nestuduju, tak se třeba pletu. Nelíbí se mi jejich styl vedení strany, takže těm to z těchto technických důvodu určitě nehodím. I když s dost věcmi v jejich programu bych asi jinak celkem souhlasil.

Za případné vysvětlení předem děkuji.
Mex

27. 3. 2021, 7:29

filla píše: 27. 3. 2021, 6:24 aha, takze treba flegr, kulveit a podobni, ano ti me serou pekne
Oni za to ale asi nemůžou. Jenom opisují, co říkala naše sousedka Bartáková. Bydlí o 3 baráky vedle.
Ona hned loni na jaře říkala: "To špatně dopadne. Dejte na mě, to špatně dopadne. Bude spousta mrtvých a bude zle.".
Takže je jasné, že je to odbornice na slovo vzatá, a její předpovědi se jednoznačně plní.
lapa
medaile za lepsi forum

27. 3. 2021, 8:05

Proč si potřebujete SPD s necim porovnávat - to vám nestaci znát jejich názory, jak jak jsou...?
Ale to platí pro všechny politicke subjekty ... a přemýšlet vlastní hlavou...

Názor jiné autority k vlastnímu rozhodnutí potrebuji jen děti ..
Ovsem vytáhnout z plev data, z nich informace a z nich vlastní rozhodnutí to obvykle chce namahu ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
aleshonsa

27. 3. 2021, 10:46

Mex píše: 27. 3. 2021, 7:29
filla píše: 27. 3. 2021, 6:24 aha, takze treba flegr, kulveit a podobni, ano ti me serou pekne
Oni za to ale asi nemůžou. Jenom opisují, co říkala naše sousedka Bartáková. Bydlí o 3 baráky vedle.
Ona hned loni na jaře říkala: "To špatně dopadne. Dejte na mě, to špatně dopadne. Bude spousta mrtvých a bude zle.".
Takže je jasné, že je to odbornice na slovo vzatá, a její předpovědi se jednoznačně plní.
A ty zaručené zázračné prášky na covid-19 od Poláka na doporučení sousedky co bydlí o 2 baráky vedle, ty už ti přišly?
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
aleshonsa

27. 3. 2021, 11:07

Mex píše: 27. 3. 2021, 7:24
Mart76 píše: 27. 3. 2021, 5:58 V nějaké diskuzi jsem četl porovnání SPD a Trikolóry:
SPD - fašisti s exekucemi
Trikolóra - fašisti s hypotékami
Když jsi to sem dal, tak asi s tím názorem souzníš.
Tak se zkusím zeptat: co je na programu a základních názorech třeba té Trikolóry fašistického?

Docela bych to chtěl vědět, protože se je chystám volit. A pokud by měli opravdu fašistické (tedy levicové) tendence, tak to by pro mě byl zásadní argument proč jim to nehodit. Levičáky prostě volit nebudu nikdy a za žádných okolností.
Zatím jsem z nich ale nabyl dojmu, že jsou naopak spíš pro omezení vlivu státu a pro celkově malý stát. Tedy přesný opak fašismu.

U SPD to myslím s rolí státu není příliš odlišné. Ti ale do toho dávají hodně tu národoveckou linku.
Ale jejich program nějak moc nestuduju, tak se třeba pletu. Nelíbí se mi jejich styl vedení strany, takže těm to z těchto technických důvodu určitě nehodím. I když s dost věcmi v jejich programu bych asi jinak celkem souhlasil.

Za případné vysvětlení předem děkuji.
Klausovic rodina byla vždycky proti vlivu státu - blbě se pak krade a kamarádi (různí mafiáni - korektně řečeno amnestovaní) stát moc rádi taky nemají.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Mex

27. 3. 2021, 11:11

aleshonsa píše: 27. 3. 2021, 10:46 A ty zaručené zázračné prášky na covid-19 od Poláka na doporučení sousedky co bydlí o 2 baráky vedle, ty už ti přišly?
Nepřišly.
Dopadlo to docela srandovně.

Ten zákazník tam má pobočku. Tak nebylo nic snažšího než to vrazit do krabice od serva a poslat do Česka.
Jenže ten Polák je děsně poctivý.
Tak obtelefonoval všecky DHL a další přepravky, které tam mají. S dotazem, jestli může poslat do Česka léky. No a všude mu řekli, že ne, že se to nesmí.
Tak nám s lítostí oznámil, že nám nemůže pomoct.

To se fakt hned tak nevidí.
To už není poctivost, to už je blbost.

Měl jsem teď chvilku děsnou hoňku, tak jsem se pak tomu nevěnoval. Budu to muset zkusit nějak jinak.

Jojo, sousedka je děsně chytrá. Bydlí teda o 3 baráky vedle.
Je chytřejší než Flégr. Taky prorokovala, že to dopadne špatně. A říkala to ještě dřív než on.
Mex

27. 3. 2021, 11:31

aleshonsa píše: 27. 3. 2021, 11:07 Klausovic rodina byla vždycky proti vlivu státu - blbě se pak krade a kamarádi (různí mafiáni - korektně řečeno amnestovaní) stát moc rádi taky nemají.
No, to si tedy dovolím dost zásadně nesouhlasit.
Zatím vždy v historii platilo, že více státu znamená více peněz pro přilepené pijavice.

Jinak šermování s tou amnestií podle mě trochu připomíná hrátky s pojmy jako fašismus. Kdy pisatel do toho projektuje své představy, které ale moc neodpovídají tomu, co to skutečně obnáší.
aleshonsa

27. 3. 2021, 11:50

Mex píše: 27. 3. 2021, 11:31
aleshonsa píše: 27. 3. 2021, 11:07 Klausovic rodina byla vždycky proti vlivu státu - blbě se pak krade a kamarádi (různí mafiáni - korektně řečeno amnestovaní) stát moc rádi taky nemají.
No, to si tedy dovolím dost zásadně nesouhlasit.
Zatím vždy v historii platilo, že více státu znamená více peněz pro přilepené pijavice.

Jinak šermování s tou amnestií podle mě trochu připomíná hrátky s pojmy jako fašismus. Kdy pisatel do toho projektuje své představy, které ale moc neodpovídají tomu, co to skutečně obnáší.
A víš jaká je základní početní úloha státní ekonomie?
Zadání:
Každý den ukradneš ze státního 1 milion.
Každý týden rozdáš na úplatcích 500 000,-.
Kolik budeš mít ve finále po 5ti letech?
Řešení:
To je jedno - chudý nebudeš, na letenky do Karibiku policajti nemají, a i kdyby tak tam náš státní zástupce stejně nemá žádné pravomoci.
:D :D :D :D
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Mex

28. 3. 2021, 12:02

:D
Axim

28. 3. 2021, 2:01

Je to měsíc, co zemřel můj kamarád Jára Horáček byl starší 80
Mistr soustruznik třetí generace i jeho děda a otec byli soustruznici
Cely život do poslední chvíle za soustruhem SN32
Něco vyrobit bylo pro nej otázka minut a to nikdy ani neměl žádné digitální odměňováni
Neskutečně rychlý a měl jen ty ruční noniusy
Tolik jsem se toho od nej ještě mohl naučit
PC nerozuměl a když jsem se u nej skoro denně stavoval,tak jsem mu občas četl témata , zde z fora
To se vždy nasmál , jaké krajiny se tu někdy řeší
Měl rakovinu páteře v posledním stadiu už dostával morfium a zbýval mu max měsíc života
Bohužel dostal zánět a v nemocnici kam ho odvezli mu po vyléčení těsně před odjezdem domu dali očkováni na Covid
Samozřejmě je očkováni správné a jediná naděje , ale proč očkovali člověka co měl za několik dnů zemřít a byl pořad pod morfiem ?
Druhy den po převozu domu zemřel na selhání plic
Alespoň , že to stihl ještě domů a zemřel doma v kruhu rodiny
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“