vsak ja tu davam i pozitivni zpravy ale v posledni dobe jich moc nevidam
spis to vypada ze mame nakroceno tam kde jsou ted oni
i prez celkovou promorenost a tudiz v minulosti predpokladanou imunitu se to nijak nezastavilo
uz by to chtelo zacit pocitat s nejhorsim tj.
ze to bude brutalne mutovat protoze je to rozlezle na spouste hostitelich
ze na to nezaberou ockovani
ze se lidi znova nakazi (to uz se deje ve vetsi mire tam)
ze nove mutace budou smrtelnejsi (potvrzeno)
ze to samo od sebe nezmizi
tudiz ze kazdy jeden bude muset brutalne omezit sve pohodli abychom to nejak efektivne potlacili
mozna do roka zacnem chodit v plastenkach s filtrovanym vzduchem
rozhodne to k tomu speje paklize se nestane neco neocekavaneho
Mex píše: ↑4. 4. 2021, 2:08
testone píše: ↑4. 4. 2021, 10:54
to je zase aktivisticko pseudonovinářská demagogická slátanina jen aby bylo co napsat a bombastickým titulkem vyvolat zájem (= čtenost = peníze) a posléze strach
typicky v jedné větě absolutní číslo, v druhé se zdánlivou souvislostí procenta vztahující se k jinému základu
...... 80 000 (!!!!!) nákaz denně (!!!!!), což je v přepočtu na počet obyvatel několikrát méně než u nás (200M/10M=20, 80k/20=4k/den)
čísla pocházející z jiného prostředí, vzniklá neporovnatelnou metodikou, čili dobrá jen do titulku článku tohoto typu
fotky z nějakého obecního (komunálního) pohřebiště zjevně s úplně jiným systémem zacházení se zemřelými, z úplně jiné kultury nesouměřitelné s námi
Kolik % zemřelých končí kremací tam a u nás??
...700 čekajících...... v úplně jiném systému zdravotnictví
atd
atd
.....
ps
kovid nezpochybňuju, je to pěkný svinstvo, jen ty věci okolo už mi nějak lezou krkem
Díky, žes to napsal.
Měl jsem na jazyku téměř přesně to samé. Ale protože by to znamenalo zase přestřelku s Covidovými aktivisty, tak jsem to raději spolknul.
Chápal bych, kdyby tady někdo přinášel odkazy na pozitivní zprávy, kde a jakým postupem se třeba povedlo expidemii potlačit a podobně.
Ale neustále se rochňat v tom, jaký co nejnegativnější článek někdo na webu najde (i kdyby to mělo být přibarveno a částečně vyfabulováno) - to mi fakt hlava nebere.