radeco

Tovární CNC a apřestavby konvenčních soustruhů
rawen
Sponzor fora

18. 12. 2009, 2:21

Jan Danda píše:Dobrý den,zrovna je někdo nabízí na aukru.Nevím jaký průměr,ale vyvolávačka je asi 50kč za několik kusů.Těla nástrojů podle mě "bláto"nebude.Honza
Na Aukro to a leccos jiného nabízí pan Čejka. Ovšem vzhledem k "neprůhlednosti" většiny jeho nabídek já osobně preferuju přímý nákup v e-shopu http://www.nastroje.internetshopping.cz/ .

Radek
soustruh Bernardo 500, frézka Proxxon
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
Jan Danda
Sponzor fora

18. 12. 2009, 4:12

Dobrý den,zapátral jsem v šuplíkách a našel jsem v průměru 8 , 10 a 12mm ,je na nich hss 10 . Určitě nejsou ,ty co mam já,pájený mosazý.Honza
Pruduch

18. 12. 2009, 9:22

Jan Danda píše:Na Aukro to a leccos jiného nabízí pan Čejka. Ovšem vzhledem k "neprůhlednosti" většiny jeho nabídek já osobně preferuju přímý nákup v e-shopu http://www.nastroje.internetshopping.cz/ .
Ano, mnohokráte se mi u této firmy stalo, že při poptávce konkrétní věci například mailem, na mně nejdříve zkoušeli podstatně vyšší cenu než je v e-shopu nebo na Aukru.
potraviny
Kontaktovat uživatele:

19. 12. 2009, 7:02

rawen píše:
Jan Danda píše:Dobrý den,zrovna je někdo nabízí na aukru.Nevím jaký průměr,ale vyvolávačka je asi 50kč za několik kusů.Těla nástrojů podle mě "bláto"nebude.Honza
Na Aukro to a leccos jiného nabízí pan Čejka. Ovšem vzhledem k "neprůhlednosti" většiny jeho nabídek já osobně preferuju přímý nákup v e-shopu http://www.nastroje.internetshopping.cz/ .

Radek
Plně souhlasím!!!
jova
Kontaktovat uživatele:

19. 12. 2009, 8:19

Mě ten prodejce vypadl z oka když jsem u něj vydražil v jeho aukci "za pouhou 1,-Kč" navrtávák a on než by ho poslal, tak aukci po ukončení zrušil. Jako vysvětlení odepsal, že to přeci nemůžu myslet vážně chtít navrtávák za 1Kč, že je to z jeho strany jenom skvělá reklama a je rád že mě přitáhla. Od té doby se už od něj snažím nic nenakupovat. Takže asi tak.
bob7373

19. 12. 2009, 1:27

Bohužel inzerují i věci, které nemají.....
Pruduch

19. 12. 2009, 5:59

Kdysi jsem u nich rád nakupoval, ale hodně se zkazili... taky se snažím nákupu už vyhnout, přestože dříve jsem je všude vychvaloval, protože byli velice vstčícní, slušní a ochotní. To se bohužel změnilo...
rawen
Sponzor fora

19. 12. 2009, 6:23

Od Čejky jsem bral dvakrát z e-shopu a rychle, bez problémů...

Když už to takhle ujelo k off-topic, znáte nějaké další internetové prodejce nadnormativů a podobně levné strojařiny? V Prostějově máme bazar pí Blažejové, v Brně je prý zase Zlevněnka, ale zajímaly by mě e-shopy...

Díky, Radek
soustruh Bernardo 500, frézka Proxxon
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

19. 12. 2009, 10:02

rawen píše:Od Čejky jsem bral dvakrát z e-shopu a rychle, bez problémů...

Když už to takhle ujelo k off-topic, znáte nějaké další internetové prodejce nadnormativů a podobně levné strojařiny? V Prostějově máme bazar pí Blažejové, v Brně je prý zase Zlevněnka, ale zajímaly by mě e-shopy...

Díky, Radek
Ahoj
Pokud už se bavíme o nadnormativech musím říct,že pan Čejka mě nikdy jako zákazníka nezklamal,je to moje osobní zkušenost a netvrdím že není možné že se někdo spálil,je to prodejce velmi ochotný ,jediné jeho mínus je že je jak bych to řekl slušně"mírně roztržitý" ,zkráceně,něco slíbí pak na to vzápětí zapomene,ale není to pravidlo :D takže jeden nikdy neví
no kdo se staví ve Zlíně na kšeftě neprohloupí :wink: .

Osobní zkušenost mám také z panem Sodomkou www.renar.cz
příjemný pán a ještě příjemnější sekretářka,dá se domluvit slušná cena pro hobíka,nebudu rozvádět jak se říká líná huba..... :D

Velice příjemně se obchoduje s panem Šmejkalem ,tady je email na něho karel.smejkal@tiscali.cz, dokáže sehnat opravdu neskutečné věci co se týče nářadí,skladem poměrně hodně věcí za opravdu velice slušné ceny, pošle nabídku nářadí,pružné jednání ,zatím nejlepší obchody co jsem kdy udělal a plánuju příštím rokem velké nákupy u mě číslo 1 dodání zboží obratem ,největší spokojenost

Další velmi ochotný človíček je pan Pazdera(Chmelová) :lol: email galdi@centrum.cz ,má i eshop kde se dají sehnat věci za príma ceny ,většinou na poptání nějak jsem nesledoval nabídky,jen to co se dá sehnat v inzerátech.

Jinak brněnská zlevněnka je dost ubohost,nějak mi není jasné co bych tam mohl určitého koupit ,občas se tam něco objeví ale je to o náhodě a jako do "foroty" je to normální bazar co kdo přinese :wink:

doufám že jmenováním těchto pánů jim nezpůsobím nějaké nepříjemnosti
obchoduji s mnohem více lidmi ale tady tyto jsem vypsal co do "kšeftu" :wink:
potraviny
Kontaktovat uživatele:

28. 12. 2009, 12:04

Kilovolt píše:No taky sem si říkal,jestli by nebylo lepší použít ty nože do vyvrtávací hlavy.Já už sem si je objednal-až v lednu přijdou,pořešim upínač a bude :lol: Tady link: http://www.vyrobnistroje.cz/cz/Vyvrtavaci_Noze.aspx

PS:když už stružíš to radeco,nech si na konci rozšíření na břit
Tak mi to dnes dorazilo. :lol: Na večír odzkouším.
Přílohy
nože.jpg
Kilovolt
Sponzor fora

28. 12. 2009, 12:25

Kurnik a já zas prd :lol:
Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
potraviny
Kontaktovat uživatele:

28. 12. 2009, 6:52

Tak to docela šlo :lol: , jen ty slabé se rozechvějí :cry: v oceli i při malé třísce. Měkčí mat.jsem nezkoušel. Jinak za ty prachy docela OK.
Radek
Kontaktovat uživatele:

28. 12. 2009, 8:43

Ta idea drzaku je mozna ode mne, ty noze na obrazcich co mam na www http://benedikt.lphard.cz/photo/index.p ... lderupnute v tom drzaku upnute jsou puvodne urcene do vyvrtavacich hlav. Jsou s tvrdokovem, koupil jsem je kdysi v zacatcich od Promy (dokonce to jsou mozna shodne s temi v prispevku vyse). Jinak co jsem koukal po inspiraci ve forech, tak ja osobne bych se asi moc netrapil tim, ze bych osoustruzoval Radeco na mensi kulatinu. Brousil bych to klidne na brusce a to tak aby se to veslo do kruhoveho otvoru a ne aby to melo kruhovy tvar. Ty originaly co mam jsou sice obrobene na kulato, ale rozhodne ta tenci cast neni v ose upinaci stopky. Neni od veci se podivat, jak se brousi noze do diry ze ctyrhraneho Radeca. Jinak receno, maximalne tomu dat formu osoustruzenim/obrousenim na prumer diry do ktere se to ma vejit a pak uz jen pokracovat za pomoci brusky. A pokud nejde o to nechat tam co nejvetsi misto pro spony, tak to ani s tim brousenim moc neprehanet. Nuz bude tuzsi a bude mit mensi tendenci ke chveni. Ostatne pro vrtani se da taky pouzivat takzvany Dbit, a ten bych prirovnal k ad absurdum zjednodusene nabrousenemu nozi. Ma jen na konci zbrousenou plosku, v rezu pripominajici prave to D. Je jednoduchy na vyrobu. Navic se da udelat i z daleko tvrdsich materialu nez je Radeco.
Golfista

12. 10. 2011, 6:47

Ahoj.
Máte někdo s pánem Pazderou a nákupem měřidel a nástrojů u něj zkušenosti? Má skvělé ceny a to mne trochu nutí k opatrnosti. Chci závitové očka a nějaké měrky s posuvkou 400 mm. Neudělám tím chybu?
(nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci)
Děkuji.

http://www.nastroje-naradi.com/nabidka.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět

Zpět na „CNC soustruhy“