Robokope, udělals včera v půlnoci čáru za minulostí a akceptuješ návštěvu Pupáka ve svém domě jako kohokoliv jiného?
ANO nebo NE - krátká odpověď uplně stačí:)
Moderátor: sysel
Kód: Vybrat vše
s tou čínskou redukcí jsem se dostal do stavu " deja vu"
Aero,neblbni, jestli te tak tahne bulvar,tak si kup Blesk nebo Rymus zivota a precti si kolik mela Vondrackova potratu a Bartosova plastik.Aeroomni píše:Dobrý polodne vespolekKoukám, že vánoční sračky přikryty velice plodnou diskuzí. Kdy můžeme očekávat jejich další probublání na povrch? Už na Novej rok nebo až na Velikonoce??
![]()
Ne, že bych chtěl roztírat hovno do šířky aby smrdělo z větší plochy! Byl bych raději kdyby nebylo vůbec a nebylo tedy co v budoucnu roztírat. Když se Pupák neoptal sám, musím to udělat za něj:
Robokope, udělals včera v půlnoci čáru za minulostí a akceptuješ návštěvu Pupáka ve svém domě jako kohokoliv jiného?
ANO nebo NE - krátká odpověď uplně stačí:)
Aero,neblbni, jestli te tak tahne bulvar,tak si kup Blesk nebo Rymus zivota a precti si kolik mela Vondrackova potratu a Bartosova plastik.
Proč ho do něčeho nutíš? Třeba to už nechce řešit, já osobně bych to už prostě neřešil. To je jen můj názor na danou situaci. Nechte už toho popichování, je to už minulost.Aeroomni píše:Neber to jako útok nebo cokoliv jiného proti Tobě! Osobně se ktomu stavím neutrálně a s nahledem. Teď fakt čekám odpověď od Robokopa je to jeho forum, on to musí rozštípnout jasnou odpovědí. Do té doby budete oba vypadat jako bulvární komedianti páč včera jste se řezali a pomlouvali na osobní púrovni, dneska tu řešíte stavbu strojů jako dva nejlepší kámoši. Tak Robokope jaké je odpověď?Kód: Vybrat vše
Aero,neblbni, jestli te tak tahne bulvar,tak si kup Blesk nebo Rymus zivota a precti si kolik mela Vondrackova potratu a Bartosova plastik.
Aeroomni píše:Asi sem natvrdlej to je jako že sis oddechnul cos ji smahnul do popelnice nebo si ji nějakym způsobem pomoh k neházivému životuKód: Vybrat vše
s tou čínskou redukcí jsem se dostal do stavu " deja vu"
Dívejme se dopředu a tam nás čekají Svátky Vánoční
No Aero, zase jsi utřel