Smartphone

Odpovědět
trnkav
Příspěvky: 621
Registrován: 12. 8. 2006, 9:45
Bydliště: Uhlířské Janovice

10. 6. 2021, 2:46

Zdravím.
Dnes z čista jasna mi začal blbnout telefon. Neupadl, chovám se k němu slušně, a pořád má tlustej futrál. Nevíte čím by to mohlo být?
Screenshot_20210610-152950.png
MN 80, FN 32, R 12, V20, LR2, UME 200, KV-250,
Uživatelský avatar
Thomeeque
Příspěvky: 7339
Registrován: 30. 1. 2012, 10:20
Bydliště: Mimo ČR

10. 6. 2021, 2:58

Co všechno jsi zkoušel udělat (reset, počkat na úplné vybití /to asi ne, když to začlo dnes/, ..)?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
trnkav
Příspěvky: 621
Registrován: 12. 8. 2006, 9:45
Bydliště: Uhlířské Janovice

10. 6. 2021, 3:07

Objevila se aktualizace systému, tak jsem aktualizoval a následně restartoval. Tady na fóru to ale nezlobí. Začal seznam, a pak se přidalo strelectvi.
MN 80, FN 32, R 12, V20, LR2, UME 200, KV-250,
Uživatelský avatar
Thomeeque
Příspěvky: 7339
Registrován: 30. 1. 2012, 10:20
Bydliště: Mimo ČR

10. 6. 2021, 3:18

Aha, to vypadá na problém té aktualizace. Zkusil bych ještě jeden restart, jestli se to neusadí a pokud nepomůže, možná bych chvilku čekal, jestli nevydají hotfix (zkus googlit přesně tvůj typ telefonu, jestli vás není postižených víc).
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
Příspěvky: 19823
Registrován: 10. 7. 2006, 12:12
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

10. 6. 2021, 3:27

A smazat cache weboveho prohlizece
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Uživatelský avatar
GeeSnake
Sponzor fora
Příspěvky: 1162
Registrován: 14. 9. 2011, 8:56
Bydliště: Strakonice
Kontaktovat uživatele:

10. 6. 2021, 4:45

A jak je starej? Ženě po aktualizaci apky do banky napsalo ze ma starý systém android 6 a odmítá spolupracovat, chce 7. Takže co zbývá, chtě nechtě koupě nového...
Telefon má asi 4rok.
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, jiné,vole!"

http://www.sleddogs.cz
trnkav
Příspěvky: 621
Registrován: 12. 8. 2006, 9:45
Bydliště: Uhlířské Janovice

10. 6. 2021, 4:53

Xperia L3 - zakoupen 11/2019.
MN 80, FN 32, R 12, V20, LR2, UME 200, KV-250,
t256
Příspěvky: 1857
Registrován: 19. 1. 2012, 4:49

10. 6. 2021, 5:24

Zkousels to zapnout a vypnout?
Dela to i jiny prohlizec?
trnkav
Příspěvky: 621
Registrován: 12. 8. 2006, 9:45
Bydliště: Uhlířské Janovice

10. 6. 2021, 5:50

Vypnuto a zapnuto. Stále stejné. Seznam a strelectvi.
Screenshot_20210610-184232.png
MN 80, FN 32, R 12, V20, LR2, UME 200, KV-250,
Uživatelský avatar
Habešan
Příspěvky: 682
Registrován: 12. 12. 2013, 2:25
Bydliště: Plzeňsko
Kontaktovat uživatele:

10. 6. 2021, 7:22

Jestli v něm nemáš TWRP, tak by možná bylo dobré ho naistalovat a restartovat do něj.
Ale taky to může být hardwarový problém s displejem.
<a href="c-n-c.cz/viewtopic.php?t=7680&start=615"></a>
Uživatelský avatar
Cjuz
Příspěvky: 2226
Registrován: 17. 2. 2013, 6:27
Bydliště: Předklášteří
Kontaktovat uživatele:

11. 6. 2021, 2:42

Pokud běžné věci nepomáhají, není nic jednodužšího než mobil zformátovat do továrního nastavení, aktualizovat a pak zkusit jako první tohle.
Jestli to bude přetrvávat tak už moc možností není.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
trnkav
Příspěvky: 621
Registrován: 12. 8. 2006, 9:45
Bydliště: Uhlířské Janovice

13. 6. 2021, 8:48

Obnova tov.nastaveni problem vyresilo.
Diky.
MN 80, FN 32, R 12, V20, LR2, UME 200, KV-250,
Odpovědět

Zpět na „Periferie“