fmodel píše: ↑26. 12. 2022, 4:11
V čem máš problém u vodníka? je to jednoduchý a když budeš chtít aby to nějak vypadalo a fungovalo tak použiješ radiátor topení z auta a uděláš uzavřenej okruh.
Problem ma stym ze je to cinske vreteno bude tam 230v zo siete a az to zacne tect cele to pojde do...
Pozrel som zasoby menic 400hz som nasiel aj odnimatelny panel ma tak by islo dat do skrinky na predny panel. Aj nejako prepchat 4zilovy kabel.
Ak by som kupil vodnika (cena je takmer rovnaka) tam mam obavu ze tam hadicky nenapcham (do tej retaze druhej tam uz je vela kablov)
Chladic mam na 120 alebo 140mm ventilator to neni problem.
Ale napchat do tej skrinky co mam pripravenu este cerpadlo a chladic uz by bolo dost na tesno, a este nejaku expanzku.
Ako teoreticky by to tam voslo.
Kontrolna otazka, vnutorny res hlavne vonkajsi priemer hadiciek co sa tam pripajaju je aky?
Proste max nastroj ocakavam 6mm do hlinika, tak nemam predstavu kolko w to bude zrat, ta 6 je aj tak koli tomu ze tam je taky radius, ja viem ze to ide aj naprogramovat a urobit tensou.... Otazka je ci to ta pomsta vobec zvladne (zapustit 1,7mm do hlinika)
Proste to vzduchove by mi teoreticky nevadilo, obnasa to menej prace a menej problemov.
To co tam mam teraz velmi nerozfukuje piliny ani laminat z dps. Tak neviem o kolko viac fuci vzduchac.