Nehledě na to že už toho moc vyrábět neumíme a genderové vyvažovače asi do fabrik nedostanem a těch pár UKček to nezachrání

Prostě musíš bezmezně nekriticky milovat abys neviděl chyby, nebo musíš bejt slepej .
Hlídání vodoměru mám postavené na modulu ESP takže je přez wifi připojen k mé wifi síti , když vyhodnotí poruchový stav tak posílá email a na svém emailu mám nastavené přeposílání na mobil - na emailu si nastavíš pravidlo jaké emaily se ti mají přeposlat i s jakou hláškou , takže mipříjde sms .je to zadarmo , žádná další simka , umí to seznam i gmail .elbarto píše: ↑16. 7. 2021, 9:37 To Páčka. velmi přínosné téma, máš nějaký plán jak informaci z vodoměru dostat do mobilu ?
To Mart: naprosto mimo mísu. Konopí je nenahraditelné, s teflonem je hrozné jebaní a neumůžeš zouvat zpět, protože se střihne. Problém není v konopí, jak si mylně myslíš, ale v jeho použití nasucho prasáky. Když dáš konopí s pastou k tomu určenou, tak po 10 letech povolíš naprosto bez problému. Teflon obecně na jemnější práci samozřejmě nezavrhuju.
a jde ti oto dostat tam ten vodoměr nebo to ten email sender ?elbarto píše: ↑17. 7. 2021, 7:42 Proč ten Mex musí furt rejpat ... Můj názor není důležity, ale v konopí jedou borci co dělají instalace 30roků. Srandou je, že když srovnám konopí od komanče, tak jsou to skutečně jemné vlasy. Když koupím cop u ptáčka vypadá spíš jako zbytky po kytkách na hulení a dost to i smrdí. Fermež mi přijde zbytečná, když můžu používat spec. pasty přímo na konopí od renovaného výrobce, ale je to věcí každého soudruha.
To Pačka: máš nějaké nápady jak to dostat do starého (Oasis) Jablotronu ?
Jo, to dává smysl. Když v tom jede 30 let, tak prostě zůstal u konopí.