Ne. Ty jsi psal, že já to vidím blbě. Ne že to vidí blbě antivaxeři. Viz:robokop píše: ↑6. 9. 2021, 7:21 Ted se uplne ztracis
Ja psal ze je nepochopitelna logika tech antivaxeru. Ty z toho nejak udelas neco uplne jineho. Uplne neustale se ti ty uvahy zatoulavaji uplne jinam. Ja psal o te logice antivaxera ktery nez by si vzal vakcinu na covid tak si radsi vezme lek na odcerveni a jeste pro kone.
Tak kdo je teda špatnej?
Antivaxeři (jak jsi psal 06.09.2021 08:21)?
Nebo já (jak jsi psal 06.09.2021 07:38)?
Nebo jsme špatní všichni?
Opravdu? Takže tuhle blbost psal někdo jiný?robokop píše: ↑6. 9. 2021, 7:21 Pak pises ze tu mam nejake nazory. Ja tu zadne takove nazory jako pises neprezentuju. Vakciny byli schvaleny v usa jako plnohodnotne bezne vakciny. To neni nazor to je fakt. Pletes si nazpry a fakta. Dodal jsem k tomu tvrzeni podklady pripadne jsou to obecbe znama fakta. Proslo to mainstreamem. Kdyz jsem psal o tom magnetu daval jsem to jako prirovnani. To ti taky uteklo. Jsi nepozorny a nedusledny pri cteni mych prispevku a patrne i pri hledani ruznych podkladu.
Není spíš pravda to, co jsem napsal já?
Mex píše: ↑6. 9. 2021, 3:56 No, s tím plným schválením (ty používáš termín "v normalnim rezimu") to nebude tak horké.
Zatím jedou u nás zřejmě všechny v nouzovém režimu. Pfizera zatím plně schválili teprve nedávno a jenom v USA.
Tady o tom dokonce nedávno vyšel článek:
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/fda ... 231641_btk