Krysa B.J. vs. Aeroomni podruhe ..

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
TimeCop

30. 12. 2009, 11:50

Kdo ma na googlu rejstrik a jaky je jedna vec, ale kdo je spina a byl u svych spinavosti (ci podnikani) sikovny a neni jej videt je vec druha.

Heled za "Bohmen und Mehren" (pamatuje otec) meli lidicky taky svoji "obcanskou povinnost" a udavali cesky lidi, udavace sem prezil i za komousu a udavaci funguji zjevne bez ztraty kontinuity i dnes a je mi z nich zrovna tak na zvraceni za vsech dob, pocinaje Judou Iskariotskym .. dokonce tak na zvraceni, ze to u me NIKDY neprevysi TO co dotycny proved, pokud rovnou neutiskoval neci svobodu, nezmrzacil nekoho, ci rovnou nezabil .. proste tyhle kecy neberu.
"Moje dobro" si rovnez osetrim sam, kdyz dotycna krysa dovoli.
Vis co je usmevne ?
Kdysi za "tuhace" mi muj nekdejsi "dobrak" soused ( komous az do prdele ) septem doporucoval, abych ukoncil styky se svym kamaradem ze Syrie a ze pry je to pro moje dobro, hahaha, tenkrat jsem jej poslal tipni si kam ? - Jenze historie se opakuje v cyklech jako vse v kosmu a ja jsem uz dost starej vul na to, abych byl predpriposranej z toho, ze s nekym kamaradim - je to JEN a JEN MOJE VEC A MOJE DUVODY proc tak cinim a nemusim je nikomu sdelovat ani se z nich zodpovidat. V tom se dotycny praskac seredne plete.
Vis, ono je trosku rozdil postavit se proti nekomu a z oci v oci mu jednu ci vic flaknout za hnusnej cin co proved a neco jinyho je na nej praskat jako ten nejhorsi lidskej odpad .. sry, ale lepsi vyraz nenachazim at delam co delam.
A jeste horsi je ten kdo lidskymu odpadu nasloucha a na lidskej odpad da .. do vcera jsem Te povazoval za Aeroomniho pritele, tahle otocka mi ZROVNA u Tebe vzala dech, promin. :?
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

30. 12. 2009, 12:00

zrovna kamaradi jsme nikdy nebyli a rozhodne bych si takovyhle pratele nepral

prosim uz zadna dalsi vlakna takhle o nicem
az te taky podrazi sam zmenis nazor
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
TimeCop

30. 12. 2009, 12:12

robokop píše:zrovna kamaradi jsme nikdy nebyli a rozhodne bych si takovyhle pratele nepral

prosim uz zadna dalsi vlakna takhle o nicem
az te taky podrazi sam zmenis nazor
Ok, beru, Tvoje vyjadreni mi staci, obrazek si uz udelam, koncim na tema "jedna pani povidala ze te urcite podrazi" .
Zustavejte tu stastni a bez obav, ze se s nekym nekde pres klavesnici namocite - jak jste trapni a mali .. :?
lubos
Sponzor fora

30. 12. 2009, 12:50

Tak nějak nevím co se tu vlastně řeší, jestli tu je někdo koho Aeroomni konktrétně poškodil, obral či něco podobného at to napíše. Pokud udělal v minulosti něco co neni košér je věc druhá. Já pro něj dělal 1 kšeft a vše v pohodě. Sám podnikám a vím jak je snadné se dostat do problémů stačí aby mi 1,2,3 .. firmy nezaplatili a sem v řiti a celý rok sušim hubu abych se z toho dostal. Podnikání je riziko bud viděláš nebo proděláš pokud to někdo bere osobně neměl by podnikat.
Vůbec mě nebaví tohle všechno psát a číst jak se tady navzájem urážíte už toho PROSÍM VÁS nechte :cry:
lapa
medaile za lepsi forum

30. 12. 2009, 3:27

Jedno se Aeroomnimu neda uprit, kde se objevil, tam to dokonale rozesr...

Sledoval jsem ho ve foru mojehobby.cz, kam za velkeho humbuku vrazil a tahal ze vsech docela (slovne) agresivne moudra. Prubezne z nej (pysne) vypadlo, ze nekomu neco prodal a rychle, rychle to potrebuje vyrobit.
No srandy kopec.

Podobne (sebevedome) se projevoval vsude, kde jsem ho (na netu) videl.
Kdyz zacal prodavat doplnky k heli, na jeho anglickych strankach byla formulace " ... firma s desetiletou tradici ...".

Nekdo to asi obdivuje, ja to povazuji za podvod :-).
TimeCop

30. 12. 2009, 4:15

Lapa, Ty si trubka preci, tak bez z5 na mojelobby, kdyz je tam ted tak dobre v sekci zumpa,
ale i v ni se vele-mega-ego-admin hrabe a maze jako o zivot, tam je fakt sqele, wopravdu .. :?
Radek-B
Kontaktovat uživatele:

30. 12. 2009, 4:34

Timecop : sam si "trubka" , chovej se slusne a podle doporuceni ktera byla dana hrisnikum. O cem to tady zase vedes monolog ? Bylo dupano do Robokopa at udela rozhodnuti, rozhodl, co chces porad vysvetlovat ? Je tu skoro 3 000 registrovanych uzivatelu a exceluji tu 2-4 . K cemu myslis ze to povede ?
Macha je musim uznat extra typek a pred jeho schopnostmi se musi smeknout, mne ty informace prisly do SZ na stedry den a ja se na tech zahranicnich forech teda moc nepobavil . Rozhodnuti padlo .

O nazory ci ego administratoru se nemas co otirat, bohuzel vsude jsou s tim nic nenadelas .
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
lapa
medaile za lepsi forum

30. 12. 2009, 5:07

TimeCop píše:Lapa, Ty si trubka preci, tak bez z5 na mojelobby, kdyz je tam ted tak dobre v sekci zumpa,
ale i v ni se vele-mega-ego-admin hrabe a maze jako o zivot, tam je fakt sqele, wopravdu .. :?
... Podle reci poznate je ....
No comment.
TimeCop

30. 12. 2009, 5:26

Jenze ma 100% pravdu, jinak byste tak nekejhali vsichni, to uz znam, admini kejhaji, ohani se 3000 usery a 2997 useru priposrane mlci aby nedej boze taky neco nesliznuli.
Kolikrat Ti mam opakovat, ze jsem vcera nespad na Zem.

Ale pravda ma jednu blbou vlastnost pro Tebe a Tobe podobne, pamatuj si, ze vzdy vyplave doterne na povrch stejne jako hovno co vyrobis nekde tajne pod hladinou ..

Joooo, uz jsem Ti rikal, ze mam jako B.J. taky Google ??? http://aeroomni.com/?p=18 - moooc hezky cteni .
Miro321

30. 12. 2009, 6:02

Podla mňa tých 2997 účastníkov tohoto fóra len nechápavo pozerá čo to do vás vošlo. Ste ako malé dieťa ktorému zobrali hračku. Ak máte čo povedať stačí to povedať raz a nie dookola písať to isté a zakladať nove vlákna. Ľudia!! sú sviatky, zajtra je Silvester, tak troch lásky a úcty k druhému by nezaškodilo a to platí stále. Hlboko sa ospravedlňujem za vstup. Miro
Radek-B
Kontaktovat uživatele:

30. 12. 2009, 7:09

TimeCop píše:http://aeroomni.com/?p=18 - moooc hezky cteni .
TAK MYSLIM ZE JSTE NEZKLAMALI ANI JEDEN. To pocteni je opravdu strasne odhaleni me loupezive povahy :D Aeromni tam ma ve sposute veci pravdu nepopiram , je to skustecne zaznam z ICQ z nasi debaty nad zivotem. Ovsem moje zena sama (od ktere jsem nakonec neodesel/ ta zapletka je pravdiva a uz je to vyreseno nestydim se za ni , ono to v zivote tak nekdy chodi) muze dosvedcit ze to byla zcasti habadura na Machu ktery se jaksi vice jak rok nemel k placeni dluhu za material ktery jsem koupil soustruznikovi ktery mu vyrabel nekolik tisic kusu ruznych dilku. Postovne taky jaksi nic,,, tak co jsem asi mel delat ??
Tato prihoda je cca odhadem skoro rok stara a to muzu dolozit fakturama vypisem z uctu kdy prisly penize atd. zase ja. Dokonce si konecne muze udelat z toho konce te debaty hezky nazor na Machu jeden clen fora ktereho do toho nebudem zatahovat , pokud by se nechtel vyjadrit sam. Protoze ten vi naprosto presne kdy to probihalo. Je to stare a pro mne davno zapomenute , moje ksefty z machou skoncily sul nul z nasranym soustruznikem bo mu take pomerne dlouho nezaplatil. Ale sice po vic nez roce to dorovnal to zas nemuzu rict ze ne. Jeho averze vuci mne zrejmne vyplynula z toho ze jsem se ho dovolil v ICQ (ktere mimochodem jiz dlouho nepouzivam) zeptat jak se ma co dela a kde je, necoz mi do SZ asi za tri tydny prislo ze je hledany a ja se ho na to dovolil verejne zeptat. On to pochopil jako jako tezke hajzlovstvi ode mne, chapu. Skoncilo to pro mne a skoncil na tomto foru i Aeromni , klidne si myslete ze kvuli mne , je to celkem jedno tento clovek tu nema co delat.

http://aeroomni.com/?p=18

RADEK
automatizace/konstrukce
Radek-B
Kontaktovat uživatele:

30. 12. 2009, 7:20

TimeCop píše:http://aeroomni.com/?p=18 - moooc hezky cteni .
http://aeroomni.com/?p=18
jo a za toto jsem se omluvil sve zene , ne Machovi a doporucuju si aspon tu pasaz z ICQ precist a rict , hlavne nedelejte svym zenam takove veci z osobni skusenosti vim ze to neni hezke nemaji to s nami lehke.

Jinak si Timecope pekne koledujes, a nee tim ze tu davas ty odkazy , to je naopak dobre, ale tim ze si nepochopil ze se mas zdrzet slovniho napadani a vubec se slusne chovat.

RADEK
automatizace/konstrukce
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

30. 12. 2009, 7:24

prosimm zdejsi diskutery zanechte reci o nicem a debatujte na tema cnc
soucasne je to i napomenuti pro ty co porusili pravidla
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

30. 12. 2009, 7:30

TimeCop píše:2997 useru priposrane mlci aby nedej boze taky neco nesliznuli.
Pleteš se, useři jen poulí bulvy :-O
Aleš Procháska
.xxx.

30. 12. 2009, 8:21

hmm ... dobry tipkove ... aneb je neco shnileho ve state danskem
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“