Heled za "Bohmen und Mehren" (pamatuje otec) meli lidicky taky svoji "obcanskou povinnost" a udavali cesky lidi, udavace sem prezil i za komousu a udavaci funguji zjevne bez ztraty kontinuity i dnes a je mi z nich zrovna tak na zvraceni za vsech dob, pocinaje Judou Iskariotskym .. dokonce tak na zvraceni, ze to u me NIKDY neprevysi TO co dotycny proved, pokud rovnou neutiskoval neci svobodu, nezmrzacil nekoho, ci rovnou nezabil .. proste tyhle kecy neberu.
"Moje dobro" si rovnez osetrim sam, kdyz dotycna krysa dovoli.
Vis co je usmevne ?
Kdysi za "tuhace" mi muj nekdejsi "dobrak" soused ( komous az do prdele ) septem doporucoval, abych ukoncil styky se svym kamaradem ze Syrie a ze pry je to pro moje dobro, hahaha, tenkrat jsem jej poslal tipni si kam ? - Jenze historie se opakuje v cyklech jako vse v kosmu a ja jsem uz dost starej vul na to, abych byl predpriposranej z toho, ze s nekym kamaradim - je to JEN a JEN MOJE VEC A MOJE DUVODY proc tak cinim a nemusim je nikomu sdelovat ani se z nich zodpovidat. V tom se dotycny praskac seredne plete.
Vis, ono je trosku rozdil postavit se proti nekomu a z oci v oci mu jednu ci vic flaknout za hnusnej cin co proved a neco jinyho je na nej praskat jako ten nejhorsi lidskej odpad .. sry, ale lepsi vyraz nenachazim at delam co delam.
A jeste horsi je ten kdo lidskymu odpadu nasloucha a na lidskej odpad da .. do vcera jsem Te povazoval za Aeroomniho pritele, tahle otocka mi ZROVNA u Tebe vzala dech, promin.