CNC Frézování Dural
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Ona ta vyzva skonci vetsinou na budgetu..
Muzu se zeptat jaka je cenova predstava? Resp pokud to nekdo spočítá treba na 300kc material a 4hodiny prace po 500kc jestli to neskonci slovy ja myslel ze to bude za 500komplet..
To ze 4 hodiny a asi i 500na hodinu jsou nerealne ani neresim..
Muzu se zeptat jaka je cenova predstava? Resp pokud to nekdo spočítá treba na 300kc material a 4hodiny prace po 500kc jestli to neskonci slovy ja myslel ze to bude za 500komplet..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
-
- Kontaktovat uživatele:
Zalezi ake "jemne" ma byt riadkovanie na plochach, ale aj tak drzat to za 2xM6 na dokoncenie bude asi sranda.RaS píše: ↑30. 10. 2021, 5:26 Ona ta vyzva skonci vetsinou na budgetu..
To je zajímavý, že každýho zajímá jen cena ... já blbec myslel padne třeba jednoduchej komentář (aspoň jeden), jakože pěkný 
Samozřejmě jsem to udělal jen proto, že se mi to líbilo a nikdy jsem madla nedělal. Tak jsem si tematicky na den odskočil, někomu udělal radost a zase si žijeme každej po svým

Samozřejmě jsem to udělal jen proto, že se mi to líbilo a nikdy jsem madla nedělal. Tak jsem si tematicky na den odskočil, někomu udělal radost a zase si žijeme každej po svým

máš to moc pěkný 
brnkačka - tak už popiš trochu víc i výrobu, to ti stačí .step na výrobu, nebo to překresluješ
a na kolik upnutí to vyšlo ...
bylo by zajímavé vědět i strojový čas co na to padl ...

brnkačka - tak už popiš trochu víc i výrobu, to ti stačí .step na výrobu, nebo to překresluješ
a na kolik upnutí to vyšlo ...
bylo by zajímavé vědět i strojový čas co na to padl ...
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
konečně

STEP stačí, pak cca 2h u CAMu (používám SprutCam), na dvě upnutí a strojovej čas s přeupnutím cca 40min jedno madlo
ta dvě upnutí mi od počátku vrtají hlavou - není tam moc místa na opracování všech ploch a současně pevné upnutí.
kolik nástrojů na to bylo použito ?
kolik nástrojů na to bylo použito ?
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů