tomik.
zverodoktor píše: ↑22. 10. 2021, 3:04 Ahoj,
po bazároch sa objavujú pomerne často nemecké závitorezné hlavičky GSA1 (napodiv nepoužité). Majú nastaviteľný moment, automatickú reverzáciu s 2 násobnými otáčkami a upnutie je cez vrtačkový kužel tuším B10 alebo B12. Hlavička má rozsah M2-M6. Objavujú sa aj v cenovej relácii 80-100€. Používam ju aj na malé závity a nemá chybu.
zverodoktor píše: ↑22. 10. 2021, 3:04 Ahoj,
po bazároch sa objavujú pomerne často nemecké závitorezné hlavičky GSA1 (napodiv nepoužité). Majú nastaviteľný moment, automatickú reverzáciu s 2 násobnými otáčkami a upnutie je cez vrtačkový kužel tuším B10 alebo B12. Hlavička má rozsah M2-M6. Objavujú sa aj v cenovej relácii 80-100€. Používam ju aj na malé závity a nemá chybu.
Ahoj,
zverodoktor píše: ↑27. 11. 2021, 8:24Ahoj,
blahoželám ku kúpe. Ten červík je na zaistenie trňa proti pretočeniu. Ja som hlavičku mal v originálnom balení aj s tŕňom, ale je to štandardný tŕň, žiadna jamka pre ten červík na ňom nieje. Asi by sa patrilo označiť si na tŕni pozíciu červíka a vybrúsiť na ňom malú plôšku. Po tom tŕni trieskať kladivom nebude najlepší nápad aby sa nepoškodilo vnútro hlavy.
Ja som tŕň a dutinu iba odmastil, tŕň dal do mrazáku, a hlavu mierne nahrial horkovzduškou. S citom naklepol a zatiaľ drží. Pravda ale je, že M6 do oceli som s ňou ešte nerezal.