Kdyby byli takoví intivax fanatici i v minulosti, tak tu např. pořád máme neštovice....
Byla to ale od těch očkovaných bezohlednost.
Moderátor: sysel
Kdyby byli takoví intivax fanatici i v minulosti, tak tu např. pořád máme neštovice....
Hoaxy jsou staré jako lidstvo samo.
No to je na 100% jistě pravda a lze s ní souhlasit.
přesněfmodel píše: ↑10. 12. 2021, 10:00 Mám na to jiný názor, v době kdy nebyla možnost se vakcinovat tak se nedalo rozlišit kdo pro svoje zdraví udělal co mohl a kdo na to kašlal, tím nebyla možnost rozlišit ,,kdo je vrah a kdo je oběť ".
Dnes je to jednoduchý ,pokud jsi očkovaný a došlo k prolomení imunity(tak že skončíš v nemocnici) tak za to vcelku nemůžeš protože jsi udělal vše pro to aby jsi nezahltil zdravotní systém ,pokud nejsi očkovaný tak jsi neudělal vše proto aby jsi svévolně nezahltil zdravotní systém a tak by jsi měl buď léčbu komplet platit nebo by si neměl chtít léčbu stejně jako máš možnost nenechat se resuscitovat.
Očkování je jako pojištění ,což mi připomíná když po revoluci vyjel kolega na lezení do Alp samozřejmě bez pojištění ,po zlomenině dostal účet za léčbu 160 000 za což se dal koupit na vesnici barák![]()
Jenže na jipkách nejsou jen ti vyžraní ,tak že to není tak jednoduchý .QNX píše: ↑10. 12. 2021, 10:05 fmodel: Takže když máš 120kg a necháš se očkovat, tak jsi udělal vše pro to aby jsi nezahltil zdravotní systém ? Opravdu je to takhle prosté?Jsi lepší, než neočkovaný, který pro snížení rizika začal řešit svou obezitu a dostal se ze 120 na 80kg? Nikdo toho tlustého nenutí, aby byl vyžranej jako prase, takže by si měl léčbu platit.
Mám taky 120 kilčo, ale k tomu o něco víc než dva metry na výšku, když budu mít 80, tak budu vypadat jako somálec po hladomoruQNX píše: ↑10. 12. 2021, 10:05 fmodel: Takže když máš 120kg a necháš se očkovat, tak jsi udělal vše pro to aby jsi nezahltil zdravotní systém ? Opravdu je to takhle prosté?Jsi lepší, než neočkovaný, který pro snížení rizika začal řešit svou obezitu a dostal se ze 120 na 80kg? Nikdo toho tlustého nenutí, aby byl vyžranej jako prase, takže by si měl léčbu platit.
Tak se podívej kolik % těch očkovanejch končí v nemocnici, a kolik % je těch neočkovanejch .