Pokud je někdo blbej a je tam jen kvůli tomu, čí je manžel/manželka, tak bude nějakým členem dozorčí rady nebo něčeho podobného. Tam může sedět i kýbl betonu.
Když je někdo lékařským ředitelem, tak úplná guma určitě být nemůže.
Moderátor: sysel
Pokud je někdo blbej a je tam jen kvůli tomu, čí je manžel/manželka, tak bude nějakým členem dozorčí rady nebo něčeho podobného. Tam může sedět i kýbl betonu.
No, ale daří se. Už se to povedlo u zubařů. Ti si dělaj, co chtěj, a i pojišťovny jsou na ně krátký. Nebo líný s nima bojovat. Vyhláška k zákonu třeba říká, že ti zubař musí udělat hrazenou plombu, pokud na ní trváš.. Může ti navrhnout a vysvětlit výhodu nehrazené plomby a pokud to akceptuješ, tak je to OK. Pokud ne, je povinen udělat hrazenou (amalgám na stoličky). Praxe (aspoň v Praze) je taková, že ti rovnou dělaj hrazenou. Když jsem se ptal, proč mi nenabídl zubař amalgámovou, tak mi řekl, že jí ani nemá. Ačkoliv ve smlouvě s pojišťovnou podepisuje pravidla, jaká jsou stanovena tou vyhláškou. Takže bych nad naším zdravotnictvím až tak nejásal. Jako všude jsou dobří i špatní, dobré oblasti i špatné oblasti.
Lékařský ředitel má k ruce určitě dostatečné množství dobře placených skutečných odborníků, aby jejich názory mohl eventuelně vydávat za svoje.
To máš pomotaný ,na lovu byl kdysi chlap, některým našim hokejistům stačilo že umí holka tancovat v klubu u tyče
Nechci se hádat, protože je mi to jedno.
Ale já to nezevšeobecňuji.pafik píše: ↑17. 12. 2021, 11:32 Ty si vybereš zrovna to nejblbější nařízená a pak to zobecníš.
Převedeno do našeho oboru - chladil jsem TK frézu a ona mi praskla. Ergo používání TK fréz je blbost a chlazení obecně je taky blbost. Kdybych to měl hnát ad absurdum - jsem frézař a jelikož mi praskaj TK frézy a jiný v práci nemám, přestanu chodit do práce.
Když můžeš mít skoro 80 pohlaví tak proč né třeba 30skupin kolem očkováníSajmon píše: ↑17. 12. 2021, 11:57
Vale v týdnu po jedné debatě jsem zjistil, že existují lidé (pro mě tedy novinka a již zmíněna skupina 3), kteří mají strach, bojí se o svůj život, stýkají se jen v nejnutnějších případech, ale o očkování nechtějí ani slyšet.
Možná jsem jen slepý nebo někde zamrznul, ale dřív jsem o této skupině neslyšel.
tohle, co píšeš chápu
Já nevím, jestli to vůbec někdy platilo.
tak na lov už úplně zapomeňte, chcete dopadnout jak Dominik Ferry ? Mimochodem, nějak to po volbách utichlo, co?
No dobrou chuť.QNX píše: ↑17. 12. 2021, 11:59 Jo a k tomu pečivu. Odmítání kupování pečiva, protože se jiný zákazník možná škrábe v zadku ...... což může být zrovna docela dobrý způsob, jak si vybudovat lepší imunitu. Možná dokonce lepší, než samotné očkováníJe tedy otázka, jestli pro svou imunitu neděláme mnohem víc, když se chováme jako prasata. Tady se traduje, že aby člověk získal dobrou imunitu, tak za život musí sníst nejméně jedno kolečko hnoje. O očkování lidová moudrost nemluví
![]()
https://de.linkedin.com/in/heiko-von-de ... -62520b154