Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
robokope formu sis taky dělal? ono vybalancovat ty vtoky ke každé součástce to je mazec.
Další věc je jak dobře se dají odlomit jednotlivé díly od vtoku aby modelář nemusel každou součástku moc opracovávat.
Dneska jsem obstřikoval cívky selenoidů a před tím vstřikoval kostry cívek do nich. nová forma s výměnnýma vložkama pro oba díly
Další věc je jak dobře se dají odlomit jednotlivé díly od vtoku aby modelář nemusel každou součástku moc opracovávat.
Dneska jsem obstřikoval cívky selenoidů a před tím vstřikoval kostry cívek do nich. nová forma s výměnnýma vložkama pro oba díly
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
Ako si pripravil fľašu na rezanie? Mám tiež jednu a chcem ju využiť na matroš.
SV18R,FA3AH,V23a,Plazma Berlan40,MIG ETP208,2H125,brúska z F1,Bomar160.120
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nene, to kamos
Ja delal zatim dve formy s asistenci technologu. Ted me cekaj nejake vlastni.
kenybz píše: ↑13. 1. 2022, 4:11 robokope formu sis taky dělal? ono vybalancovat ty vtoky ke každé součástce to je mazec.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
-
kdybys potřeboval nějakou radu ohledně technologie, konstrukce forem, volby materiálu klidně se ozvirobokop píše: ↑13. 1. 2022, 5:15 Nene, to kamos
kenybz píše: ↑13. 1. 2022, 4:11 robokope formu sis taky dělal? ono vybalancovat ty vtoky ke každé součástce to je mazec.
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
To je ruská Mi-2, tam jsou na uimu zvyklí

Pokiaľ viem, tak pilot helikoptéry sedí väčšinou vpravo, takže je všetko v poriadku

Tos C45-2000
Navŕtal som do fľaše (samozrejme prázdnej) asi 4 diery priemer cca 6mm kobaltovým vrtákom. Pre istotu som okolo vrtáka lial vodu.
Fľašu som nechal cca 2 týždne ešte odvetrať a potom so flexou odrezal vrch fľaše v mieste, kde prechádza z valcového tvaru do hrdla.
Potom som už iba vytĺkol bentonit von. Robil som takto dve fľaše, jedna pre náradie k BN a na druhú idem dať preglejkové kruhy do ktorých budú navrtané diery pre ISO/morse trne k frézke. Nepáči sa mi, keď sa mi to váľa v šuflíkoch a hlavne to budem mať na očiach.