hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
Charon
Sponzor fora

27. 2. 2022, 4:35

Modros píše: 27. 2. 2022, 4:29 Od prvního dne války si říkám kde sehnat zbran....doted sem jí nepotřeboval....ted vím na sto procent že se bez ní neobejdu.....neuvěřitelné
Jojo začal jsem leštit svoje milášky :lol: Ještě že jsem celkem sysel a do všeho mám krmení v dostatečných počtech. Takže v případě, víš kam zaběhnout :wink:
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Modros

27. 2. 2022, 4:43

Charon píše: 27. 2. 2022, 4:35
Modros píše: 27. 2. 2022, 4:29 Od prvního dne války si říkám kde sehnat zbran....doted sem jí nepotřeboval....ted vím na sto procent že se bez ní neobejdu.....neuvěřitelné
Jojo začal jsem leštit svoje milášky :lol: Ještě že jsem celkem sysel a do všeho mám krmení v dostatečných počtech. Takže v případě, víš kam zaběhnout :wink:
pokud zaběhnu k tobě do krytu tak zamknem, vemu nějaké dobré pití a počkáme na konec války :D
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
lapa
medaile za lepsi forum

27. 2. 2022, 4:47

Jak asi bude vypadat run na banky v ruskem podání a meritku?
Bude tam víc mrtvých než na Ukrajině?

A podle posledních info se urychleně podívejte na vysílání Russia Today, v EU bude potlaceno...
Jasně, cenzura :lol:
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
t256

27. 2. 2022, 5:44

A co bychom tam meli videt? Seriozni zpravy typu ze od zacatku valky zemrel jen jeden rusky vojak? Jedna lez za druhou, naprosta ztrata casu. Temi srackami nas bohate stihnou zasobovat zdejsi rusti svabi.

Pokud zde nechcipl zadny rusky pes, tak musi mit vydrz jako captain america a hulk dohromady :-)
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/arnyGEK_460sv.mp4
Mart76

27. 2. 2022, 5:49

Jsem zvedavej, jakej bude zítra výplach na akciích.
Ve čtvrtek to padlo, tak jsem nabral a v pátek jsem byl nenažrané a nevykopl to.
S tím SWIFTem jsem nějak nepočítal. 😔
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Mart76

27. 2. 2022, 5:50

t256 píše: 27. 2. 2022, 5:44 A co bychom tam meli videt? Seriozni zpravy typu ze od zacatku valky zemrel jen jeden rusky vojak? Jedna lez za druhou, naprosta ztrata casu. Temi srackami nas bohate stihnou zasobovat zdejsi rusti svabi.

Pokud zde nechcipl zadny rusky pes, tak musi mit vydrz jako captain america a hulk dohromady :-)
Ten zbytek jsou autonehody.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
lapa
medaile za lepsi forum

27. 2. 2022, 6:08

V historii bylo zatím ono francouzské "Merde" - napoleonská garda.
Myslím, že tam vstoupí i ono "Ruská válečná lodi, jdi do prdele" - ukrajinsti pohraničníci na Zmijim ostrove.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Selic

27. 2. 2022, 6:09

lapa píše: 27. 2. 2022, 4:33 Bobik: promiň, ty žádný pomyleny názor nemáš - tím se to vysvětluje...
Ano, jsem zamindrakovany Pražák - sice nevím proč, ale máš pravdu předsedo :lol:
Abych tě nadále nedehonestoval, nebudu si tě nadále všímat :lol:

Myslíš, že je Putin jako rodilý kagebak v klidu (musí velmi dobře znát historii všech kremelskych "převratu") a nechodí spát s tím, kdy mu kdokoliv z jeho okolí "vrazi kudlu do zad"? Je mu jeho ochranka bezpodmínečně věrná?
Historie Chruscov/Breznev, Gorbacov/ta opilecka junta s tím zpackanym prevratem, který de facto vynesl k moci Jelvina apod.... a jiné starší...
Aby se Putin bál odjet na dovolenou - Chruscova i Gorbačov odstavili, když byli na Krymu...
Jestli to nakonec ten pravý důvod pro anexi Krymu :lol:

Ta tiskovka s juntou, kdy vysvětlovali, proč to museli udělat ... Několik z nich evidentně opilych... Chandra těžká...
To už musí bobik pamatovat a vyvráti mi můj pomyleny názor... O Krymu trebas :lol:
Doporučuji si stáhnout tento film: https://www.csfd.cz/film/73032-vlci-smecka/prehled/
Je to pořád stejné.
Elektrikář, mechaniku dělám jen z donucení a jako hobby.
lapa
medaile za lepsi forum

27. 2. 2022, 6:19

Selic píše: 27. 2. 2022, 6:09 Doporučuji si stáhnout tento film: https://www.csfd.cz/film/73032-vlci-smecka/prehled/
Je to pořád stejné.
Bravo, přesně tohle jsem měl na mysli... Ale odkaz mne nenapadl...
Skvele zahrany Chruscov - a hrál ho herec známý z dřívějška jako komik... Bykov...
A skvělá scéna, kdy jeden z nedotknutelnych "siloviku" zjistí, že ho odposlouchavaji... :lol:
Ovsem bez znalosti jmen/funkci a skutečných pozic skutečných postav dost nepřehledné... ale to vždy.
lapa
medaile za lepsi forum

27. 2. 2022, 6:24

A Rusko dostává nažrat vlastní čočku - vrhli se na Anonymous a jiné skupiny :lol:
t256

27. 2. 2022, 7:01

pafik píše: 26. 2. 2022, 7:52 Opět máš svůj jednoduchý postoj bez přemýšlení/znalosti okolností.
To prosté osazenstvo banky je českého původu, a jelikož bylo před pobočkama fůra lidí, kteří smýšlejí stejně jednoduše, jako ty, tak se (asi oprávněně) cítili ohrožení.
Internetové bankovnictví jim nešlo, protože bylo zahlcené požadavky na transakce. Takovej DDoS útok vlastních klientů. Že jim vybrali rychle bankomaty, to není nic divnýho. Ale bankomatů jiných bank je všude kolem fůra, není problém vzít si prachy tam. Jo jestli ti moulové chtěli vybrat svých 30-40 tisíc (běžný jednorázový limit) z bankomatu sběřbanky, protože výběr z bankomatu Komerčky by je stát 5 korun na poplatcích, tak maj, co si zasloužej.
ČNB o přesunu velkých peněz na matku sběřbanky věděla, ale nic neudělala; to by mě spíš štvalo. Otázka je, jestli mohla něco dělat; platby do zahraničí jdou přes SWIFT, mimo kontrolu ČNB.
https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek ... e-40388553
Tak pafiku, kdo mel pravdu? Ja se svym "jednoduchym postojem" kdyz jsem vcera rikal ze ruska pakaz zase lze jak kdyz tiskne a ze jde o klasicky run na banku a zavreli proto ze zkrachovali, nebo ty s temi tvymi bizarnimi pindy jimiz ses snazil presne ve stylu aeronetu neumele omlouvat jejich krach :-)
Proste lidi behem par hodin odrovnali ruskou banku jez zde pusobila cca 30 let a to i navzdory vlastnim ztratam - sberbank nabizela snad nejlepsi uroceni vkladu na soucasnem trhu. A nebyli to zadni fasisti, nacisti ci banderovci, proste bezni lide. Jen houst a vetsi kapky, tak na ruske svine.
Habešan
Kontaktovat uživatele:

27. 2. 2022, 7:32

robokop píše: 27. 2. 2022, 1:25chapu ze pote co vypnuli ceske proruske dezinfo weby, ze maji potrebu to nekde umistit
ale ne na toto forum!
To je dobře.
Ještě pár prozření a začneš mít na některé věci stejný názor jako já.
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
Grad

27. 2. 2022, 7:41

t256 píše: 27. 2. 2022, 5:44 A co bychom tam meli videt? Seriozni zpravy typu ze od zacatku valky zemrel jen jeden rusky vojak? Jedna lez za druhou, naprosta ztrata casu. Temi srackami nas bohate stihnou zasobovat zdejsi rusti svabi.

Šlo by prosím upřesnit město a původní zdroj - odkaz kde bylo umístněné toto video a nikoliv jenom ten odkaz přímo na data videa?
Evidentně jde o již vyklizené bojiště a pod kontrolou ukrajinské hlídky, ovšem napočítal jsem tam asi 25 kusů techniky a některé zničené naprosto totálně, takže je zhola nemožné, aby tam rusáci neměli ztráty na životech...
Tohle Putin doma nemůže ustát:
"Podle opozičního časopisu Novaja gazeta se na nevládní Výbor matek vojáků masově začaly obracet rodiny mladých ruských branců, narychlo převelených k hranicím Ukrajiny. Podle jejich svědectví velitelé mladé muže pod velkým tlakem nutí do podpisu profesionální smlouvy, která umožňuje jejich nasazení v boji."
Zdroj:https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/az ... f6b220ee8/
Fifík

27. 2. 2022, 7:54

t256 píše: 27. 2. 2022, 7:01 https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek ... e-40388553
Tak pafiku, kdo mel pravdu? Ja se svym "jednoduchym postojem" kdyz jsem vcera rikal ze ruska pakaz zase lze jak kdyz tiskne a ze jde o klasicky run na banku a zavreli proto ze zkrachovali, nebo ty s temi tvymi bizarnimi pindy jimiz ses snazil presne ve stylu aeronetu neumele omlouvat jejich krach :-)
Proste lidi behem par hodin odrovnali ruskou banku jez zde pusobila cca 30 let a to i navzdory vlastnim ztratam - sberbank nabizela snad nejlepsi uroceni vkladu na soucasnem trhu. A nebyli to zadni fasisti, nacisti ci banderovci, proste bezni lide. Jen houst a vetsi kapky, tak na ruske svine.
Jsem celkem zvědav na pozadí tohoto. Nechce se mi věřit, že by banka měla likviditu na dva dny. Ze 120000 klientů přece za ty dva dny nemohli stihnout obsloužit (odepsat a vyplatit) ani 20%. Zvlášť když ebanking byl brzo mimo provoz a později i karetní transakce a pobočky. Pokud ty prachy předem nějak ulili do federace, tak doufám, že bude nějaká pořádná arbitráž,.. alespoň formální (RF jistě případné pokuty splatí jako vyplatil Stalin Trockýho).
t256

27. 2. 2022, 8:04

Grad píše: 27. 2. 2022, 7:41 Šlo by prosím upřesnit město a původní zdroj - odkaz kde bylo umístněné toto video a nikoliv jenom ten odkaz přímo na data videa?...
Podobnych videi je plny internet, daval jsem to sem spis jen jako ilustracni priklad toho, jak rusove ve svych oficialnich kanalech lzou a ze neni zadna skoda kdyz je u nas vypnem. Nebudou jednodussi casti populace blbnout hlavu nesmysly.

Napriklad by mne zajimalo, cim takhle roztrelili tank, nebo co to bylo. Tam si taky nemyslim ze to moc rusu prezilo.
Přílohy
nk.jpg
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“