akú vyvrtávaciu hlavu kúpiť
TO je otázka..sice to není celý,ale ta sestava jak je vyobrazená na práci je..A za ty peníze, jestli bude bude váhat je b... celou komplet stejně nesežene-a když tak rozhodně ne v té ceně..Charon píše: ↑5. 3. 2022, 4:34 Ahoj
nehodilo by se ti tohle?
https://aukro.cz/vyvrtavaci-hlava-sigma ... 7006376141
K tý hlavě z aukra, mám novou 40 v kazetě, a není tam nic navíc, když nepočítám hranatý nože. Tuhle nabídku a mám za to, že je tam už po druhý, sleduju taky, protože u tý mojí 50 mě chybí kolmá a přímá hlavička. Je pravda že investovat 2tis "za ty dvě" hlavičky se mi moc nechce. Škoda že se nedělala ješ 60 na MK4.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Myslíš s Mk4 na klin ?

Charon ďakujem idem to pozriet.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M
C.R.E.A.M
K padesátkové hlavě jsou dvě krabice,předpokládám,že ke čtyřicítce to bylo stejné..Nemít ulomenou ruku,nalistoval bych archiv,někde o tom mám psaní.Jinde jsem měl orig kazetku s návodem na sestavení ve víku..ale už jsem ji dlouho nezahlídl..DwPetr píše: ↑5. 3. 2022, 11:46 K tý hlavě z aukra, mám novou 40 v kazetě, a není tam nic navíc, když nepočítám hranatý nože. Tuhle nabídku a mám za to, že je tam už po druhý, sleduju taky, protože u tý mojí 50 mě chybí kolmá a přímá hlavička. Je pravda že investovat 2tis "za ty dvě" hlavičky se mi moc nechce. Škoda že se nedělala ješ 60 na MK4.
Zdravím, nedávno jsem koupil polskou FNC 25 a postupně sháním vybavení. Mimo jiné taky vyvrtavací hlavu. Podle toho co jsem tady na fóru našel je nejvhodnější velikost VHU 36.
Chci se zeptat jestli má někdo přehled za kolik se dá teď sehnat nějaká zachovalá a případně na co dát pozor při koupi. Díky za odpovědi
Chci se zeptat jestli má někdo přehled za kolik se dá teď sehnat nějaká zachovalá a případně na co dát pozor při koupi. Díky za odpovědi
Odpověď na mail:Janf3 píše: ↑26. 3. 2025, 4:04 Zdravím, nedávno jsem koupil polskou FNC 25 a postupně sháním vybavení. Mimo jiné taky vyvrtavací hlavu. Podle toho co jsem tady na fóru našel je nejvhodnější velikost VHU 36.
VHU36 - Koupil jsem ji na bazoši, tudíž také od překupníka a stála 15 tisíc.
Co říkáte na tuhle? https://stroje.bazos.cz/inzerat/1990076 ... -narex.php