Je to na verziu axis 2.7.8.
Naco je to dobre? Neviem, ale urcite ste robili frezku kamaratovi a konfig. stroja ste robili Vy a tak mozno bude to jedno pivo navyse.

Niektore vyrazy sa nepodobaju na "odborne vyrazy " ale musel som to tak prelozit kvoli nizsej znaleckej technickej urovni dotycnych ludi.
Upravil som dialog okna pri otvrani suboru tak , aby spoznal vsetky pripony a dokonca aj subor bez akejkolvek koncovky. To je dobre pri ukladani noveho kodu aby si sa nemusel triafat pred bodku koncovky. (foto) Taktiez aj preddefinovanu hodnotu pri zmene offsetov na "nic".
Nepodarilo sa mi prelozit niektore chybne hlasky pri nacitani kodov. (Nemozem najst prislusny adresar)
Pozor na dodatocne preklady- nemozes si prepisat text ako chces,(ak to vies) lebo obsahuje podtrzniky na roznych miestach a znefunkcnis system.
Debian 7
Postup je jednoduchy. Ako SU (superuzivatel) nakopiruj a prepis nasledovne subory
Subor "axis" (to je phyton) do /usr/bin/
Subor "axis.tcl" do /usr/share/axis/tcl
Este jedna vec- ten phyton potom treba povolit, odkliknut "Umoznit spustit tento subor ako program" vo vlastnostiach. Inak vam AXIS nenabehne.
poznamka (vo windowsoch to neotvoris)
NEZABUDNI SI POVODNE SUBORY ZALOHOVAT !!!!!!
Majstri od fachu urcite vedia ,ze ak tam maju nejake svoje upravy tak...., ale to je im urcite preklad na dve veci.
Uvital by som keby to skusil niekto skusenejsi a dal report.
Samozrejme ze najdes nejaku chybu v preklade a tak sem s nou.