Zdenek Valter píše: ↑28. 4. 2022, 10:01
V_i_c_i píše: ↑26. 4. 2022, 10:08
Ja to predelal na klestinu a uz bych to zpatky nemenil.
Máš k tomu nějaké podrobnosti?
Už je to pár let co jsem to dělal, takže nákresy už k tomu nedohledám. Nějaké fotky mám na rajčeti, tak je vkládám a můžu pohledat jestli mám ještě nějaké....
Nicméně jsem použil originální vřeteno, které se jen upravilo a kupoval jsem nová ložiska a držák kleštin z alíku. Tedy mimo práce pořizovací cena na úrovni nového čínského sklíčidla. Ještě se celá ta sestava v piňole kvůli tuhosti přeskládala. Pokud si matně pamatuji tak hned za kleštinou je jen jedna upravená původní matice která je zalepená místo původního řešení kontra maticí a pak hned ložisko. Axiální ložisko jsem tuším dával až nahoru místo původního místa hned za sklíčidlem. Chtěl jsem aby ta kleština byla co nejblíže ložiska kvůli tuhosti vřetene.
Největší problém byl, že originální vřeteno celé házelo a je vyrobené z nějakého bláta. Ale povedlo se to srovnat podle mě vcelku pěkně.... Každopádně tuhost i házivost je teď řádově někde jinde a neexistuje něco jako protočení vrtáku. Jediná nevýhoda je pomalejší výměna vrtáku a potřeba dvou klíčů a sady kleštin (1-13mm).
Následně jsem ještě vyměnil motor za silnější, který se tak tak vešel pod originální kryt. Stačilo pouze vyrobit novou desku na jeho uchycení a upravit otvor v řemenici.
Nějaké fotky zde.
Původní stav:
Po přestavbě:
Měření házivosti po úpravě zde:
https://v-i-c-i.rajce.idnes.cz/Jihokov_ ... 1457433184