Dobře, tak už víme, že jsi plný nenávisti k Rusku. Pokus se najít ve svém životě i něco pozitivního, nebo se zvedni od počítače a jdi padnout do války za správnou věc, ty hrdino

Moderátor: sysel
Já mám jen jasno, kdo je agresor a je odsouzeníhodný a komu je třeba poskytovat podporu. Zato ty tu opěvuješ agresora a relativizuješ jeho zvěrstva. já Rusa rád nemám, ale ty jsi jejich velký obdivovatel to je taky naprosto jasné. Co proboha ti Ukrajinci provedli tak hrozného, že je odsuzuješ a chválíš Rusa, že vede spravedlivou válku? Tak mně napadlo, už i v Pitěru zavedli home office, že jsi doma?QNX píše: ↑27. 9. 2022, 10:24 Josef: Já jsem proti té válce, takže se jí účastnit nehodlám. Také tu válku nepovažuji za svou, proto se jí účastnit nehodlám. No a kdybych už se té války účastnit měl, tak bych v ní bojovat nemohl, protože tam není žádná dobrá strana a neměl bych se ke komu přidat.
Dobře, tak už víme, že jsi plný nenávisti k Rusku. Pokus se najít ve svém životě i něco pozitivního, nebo se zvedni od počítače a jdi padnout do války za správnou věc, ty hrdino![]()
Historie tvých příspěvků hovoří jasně. Zdravím farmu z Pitěru.
Ty budes jeden z tech alelidi, uplne typickej
tiborius píše: ↑28. 9. 2022, 6:57 Ďalšia rana pre nás :
https://www.ta3.com/clanok/246982/posko ... -premierka
aj s videom:
https://ekonomika.pravda.sk/energetika/ ... -ci-rusko/
Ide to len a len k horšiemu.
V jedničce byl zemní plyn, ve dvojce vysušený stlačený vzduch (to byl asi ten "technický plyn").Grad píše: ↑28. 9. 2022, 7:51Osobně mne zaráží, proč byl v NS2 natlakován zemní plyn, kdesi jsem zachytil, že tam měl být nějaký technický plyn, no ale to by pak nebylo to první video pořízeno z takové obrovské dálky a spoustu starostí s omezením lodní dopravy z důvodu bezpečnosti. Technický plyn obvykle nebouchá.
Nenávidět Rusko není potřeba, stačí, když se stáhnou z Ukrajiny a začnou jednat o válečných reparacích
No jo, to víš. To je ta cesta, kdy dokoupíš další baterku, další panely, další měnič...dvě tři kolečka a budeš spokojený.