Zdražování elektřiny
Moderátor: sysel
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Nj, kdyby tohle vzalo s krizí aspoň částečně za své, nezlobil bych se. Jako třeba s koronáčem padla EET (fakticky téměř bez užitku, jen otravná pro všechny zúčastněné).
Aleš Procháska
Milan199: Přesně. Spoustu projektů jsem stopnul jen z toho důvodu, že bych neměl sílu řešit nesmyslné papírování s tím spojené. Pokud nemáš nadnárodní korporaci, tak už se pořádně podnikat nedá.
Jednota by stačila pouze v tom, kam chtějí státy v Evropě jít. A bohužel anglani to pochopili kam to frantíka s frickem táhne...
To že se teď jakože táhne za jeden provaz je fajn a ty bublinky v Baltu to snad udělají o něco festovější... iluze si o těch dvou nedělám, rozhodně se jen tak nezmění, mají odstřižením o tom možnost znovu uvažovat.
Jak se začne jednat o opravách, máme jasno o jejich volbě kam směřují...
To že se teď jakože táhne za jeden provaz je fajn a ty bublinky v Baltu to snad udělají o něco festovější... iluze si o těch dvou nedělám, rozhodně se jen tak nezmění, mají odstřižením o tom možnost znovu uvažovat.
Jak se začne jednat o opravách, máme jasno o jejich volbě kam směřují...
Grad: Ono se táhne za jeden provaz? To je jen propagandou vytvářená iluze. Vlastně, už i skrz tu propagandu občas prosákne nějaká ta stotisícová demonstrace. Jen aby těch provazů nakonec nebylo víc. Lidi už jsou fakt nasraný a chtějí jít úplně jinam, než jejich vlády.
https://youtu.be/p16F8VWHg_4
Síla DC.
Síla DC.
Tak státy napříč Evropou tu jednotu činy ± zatím drží
No a ti místní nasraní občané mají i jiné možnosti, třeba hranice do levné země zaslíbené jsou na vstupu pořád volné.
Dost divné, že o směru ven se to napsat nedá.
Fakt nechápu.
Co je k nepochopení na tom co jsem už zmínil, 40 let zkušeností bylo až moc...
viewtopic.php?p=459054#p459054

No a ti místní nasraní občané mají i jiné možnosti, třeba hranice do levné země zaslíbené jsou na vstupu pořád volné.

Dost divné, že o směru ven se to napsat nedá.

Fakt nechápu.

Co je k nepochopení na tom co jsem už zmínil, 40 let zkušeností bylo až moc...
viewtopic.php?p=459054#p459054
Naposledy upravil(a) Grad dne 29. 9. 2022, 1:22, celkem upraveno 1 x.
A hlavně že ty demonstrace svolává a diriguje člověk zbankrotovaný, který dluží státu na odvodech a je v insolvenci. Ideální postava, která by to podle tebe měla dovést k tomu správnému hospodaření. To je ten tvůj kůň na provedení revoluce, kterou tady hlásáš? Děkuji pěkně, to raději půjdu na provládní demonstraci proti tomuhle týpkovi a jemu podobným ruským švábům. Tož tak...
Provládní demonstrace. To je teda úžasný občanský postoj, bravo. Holt je naše vláda a státní správa tak dokonalá, že lidi půjdou do ulic jí vyjádřit podporu. Tak to jo, to až uvidím plný Václavák, tak se dám na léčení. Půjdu za panem doktorem a řeknu mu, že mám protivládní myšlenky a ať mi na to dá nějaký prášky. Abych byl taky takovej dokonalej občan. Možná se dočkám i pěkné, vypolstrované cely. Pořád lepší, než nějaká tvrdá pryčna v koncentráku na těžbu lithia, kam budou zavírat takový protistátní živly jako jsem já.

Josef: "že ty demonstrace svolává a diriguje člověk zbankrotovaný, který dluží státu na odvodech a je v insolvenci. Ideální postava" Jo to je ukázkový produkt toho současného systému, který musí skončit. Já ho neznám a nic od něj nečekám. Podstatné je to, že za každým z těch 100 000 lidí na demonstraci stojí celá řada nasraných lidí, kteří tam osobně nepřišli. Takže žádná jednota. Společnost je rozdělená a podíl těch nasraných roste.
bobik: Ono i na ty protivládní demonstrace přijde pár provládních pošuků, kteří tam mávají vlajkami Ukrajiny a EU (naše vlajky v jejich hloučku nikdy nevlají, asi tam jsou jen nějací zahraniční agenti). Taková ubohá skupinka zoufalců. Těm se velkou demonstraci udělat nepovede. Provládních kolaborantů už začíná být menšina.
bobik: Ono i na ty protivládní demonstrace přijde pár provládních pošuků, kteří tam mávají vlajkami Ukrajiny a EU (naše vlajky v jejich hloučku nikdy nevlají, asi tam jsou jen nějací zahraniční agenti). Taková ubohá skupinka zoufalců. Těm se velkou demonstraci udělat nepovede. Provládních kolaborantů už začíná být menšina.
Pro ty, co nejak "odmitaji chapat" (cast jizniho souseda USA, abych byl mirne krypticky
a jini zde) - jak je to se svobodou v pritomnosti vojaku agresora na svem uzemi.
Inspirovaly mne ty "zahadne" vybuchy na NordStreamu a dronova aktivita kolem norskych ropnych plosin.
Tedy - doporucuji se (znova) podivat na norsky serial Okupace - nejen pozadi energ. piklu/cachru/proste ciste spinave politiky, ale zejmena mechanismus okupace a jejiho pusobeni.
Nepochybuji, ze sve si v nem najdou vsichni zde zucastneni ...
A urcite si poradite s tim, jak ho shlednout - v prekonavani prekazek jsou Cesi mistri ...

Inspirovaly mne ty "zahadne" vybuchy na NordStreamu a dronova aktivita kolem norskych ropnych plosin.
Tedy - doporucuji se (znova) podivat na norsky serial Okupace - nejen pozadi energ. piklu/cachru/proste ciste spinave politiky, ale zejmena mechanismus okupace a jejiho pusobeni.
Nepochybuji, ze sve si v nem najdou vsichni zde zucastneni ...

A urcite si poradite s tim, jak ho shlednout - v prekonavani prekazek jsou Cesi mistri ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Mart76: To jsou ty názorové bubliny. Já zase osobně neznám nikoho z provládního tábora.
O to vic musi kricet, aby to vypadalo, ze je jich fakt hodne a ze to fakt ulice nenecha byt - jak tady psal bobik ... "Bude mu muset ty ruce rovázat mandát nasraný ulice."
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...