Zdražování elektřiny
Moderátor: sysel
Bobík, QNX:
zopakuji otázku, kterou už jsem tady na foru několikrát položil a myslím že jsem na ni ještě nedostal kloudnou odpověď
Kdo by podle Vás byl ten správný člověk co by vedl vládu která by konečně k něčemu byla?
Kdo by v ní měl být na ministerských postech?
Babiš?
Okamura?
Filip?
Konečná?
Pekarová?
Cibulka?
Vrábel?
Sládek?
Klaus?
Majerová?
Nejedlý?
...
Máte kromě nadávání taky plán B?
Víte kde byste vzali tu partu neúplatných loajálních schopných chytrých neúnavných vlastenců ochotných pro blaho vlasti pracovat do roztrhání těla?
Takových, co by za všechny vyřešili všechny jejich problémy a už by tu byl konečně ráj?
zopakuji otázku, kterou už jsem tady na foru několikrát položil a myslím že jsem na ni ještě nedostal kloudnou odpověď
Kdo by podle Vás byl ten správný člověk co by vedl vládu která by konečně k něčemu byla?
Kdo by v ní měl být na ministerských postech?
Babiš?
Okamura?
Filip?
Konečná?
Pekarová?
Cibulka?
Vrábel?
Sládek?
Klaus?
Majerová?
Nejedlý?
...
Máte kromě nadávání taky plán B?
Víte kde byste vzali tu partu neúplatných loajálních schopných chytrých neúnavných vlastenců ochotných pro blaho vlasti pracovat do roztrhání těla?
Takových, co by za všechny vyřešili všechny jejich problémy a už by tu byl konečně ráj?
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Okamura se děsí toho, že by nedejbože vyhrál
Musel by ta svá jasná řešení začít realizovat...
Kdepak - hezky nadávat, brát prachy za volební výsledky, hlídat, aby ho někdo náhodou neprerostl... ale jen ne vyhrát....

Kdepak - hezky nadávat, brát prachy za volební výsledky, hlídat, aby ho někdo náhodou neprerostl... ale jen ne vyhrát....
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
prochaska: Ekonomiku tahle vláda podělala tak, že už to nenapraví. Tohle už je fakt na důkladnější kolaps a pak to nějaká nová vláda může začít opravovat.
testone: Z mého pohledu je to teď úplně jedno. Teď začíná fáze destrukce. Zhoršovat to zvládne kdokoliv. Současná vláda, nebo někdo z opozice, někdo nás musí dovést na dno. Nějaký nový vůdce teprve bude muset přijít. Zatím žádného nevidím.
Josef: S proruskými stranami nemám problém, ale samo o sobě to stačit nebude. Ten průser je už moc rozjetej.
Grad: To máš všude stejný. Těm provládním kolaborantům jde taky o moc a na blahu lidí jim nezáleží.
testone: Z mého pohledu je to teď úplně jedno. Teď začíná fáze destrukce. Zhoršovat to zvládne kdokoliv. Současná vláda, nebo někdo z opozice, někdo nás musí dovést na dno. Nějaký nový vůdce teprve bude muset přijít. Zatím žádného nevidím.
Josef: S proruskými stranami nemám problém, ale samo o sobě to stačit nebude. Ten průser je už moc rozjetej.
Grad: To máš všude stejný. Těm provládním kolaborantům jde taky o moc a na blahu lidí jim nezáleží.
Za mě to nejde dát do pořádku, dokuď jsme v EU. Mojí nadějí je jedině kolaps, nějaký čas rýt držkou v zemi a pak snad vstane jiná poučenejší společnost. Více kapitalistická s menším státem, vyrovnaným státním rozpočtem, nevlezprdelovskou zahraniční politikou, silnou obranou založenou na jaderných zbraních.
Vim, jdu si vzít tu tabletu.
Vim, jdu si vzít tu tabletu.

Josef: Kdo je bude povolávat na pomoc? Nerozumím tvé otázce. Pokud myslíš nějakou novou vládu, tak se zeptej jich. Já sám bych je nevolal na pomoc, normálně bych začal obchodovat všude tam, kde by to bylo výhodné. Dokud jsme v EU, tak to není reálné.
Současné vlády nejsou rusku moc nakloněné, proruské strany ti nedělají problém a podporuješ je, tak ať tedy ty Rusy pozvou za tebe?
Bylo ti položeno několik otázek na tvoje preference bodoucna, ale jen se vykrucuješ konkrétní odpovědi. Typický Alečlověk.
Asi už začínám chápat jedno prohlášeni.
Ještě jsme nic vážného ani nezačali, řekl Putin o invazi
Už? Už to začalo?
Doteď to byla jenom příprava a PsyOp, tak co už zítra to vyhlásí že to začne?
Aktivuje se tak masa obdobně zblblých rudých zombíků co EU rozloží zevnitř?
Ještě jsme nic vážného ani nezačali, řekl Putin o invazi
Už? Už to začalo?
Doteď to byla jenom příprava a PsyOp, tak co už zítra to vyhlásí že to začne?
Aktivuje se tak masa obdobně zblblých rudých zombíků co EU rozloží zevnitř?
Josef: O jakém zvaní píšeš? Proč bys je chtěl zvát? Já píšu o obchodu. Normálně bych s Ruskem obchodoval, pokud by to bylo výhodné. Tam kde by to výhodné nebylo, tam bych neobchodoval. To je tak složité pochopit? Proč do toho taháš nějaké zvaní někoho někam?
A ano, aby bylo možné obchodovat, tak se musíme zbavit protiruské vlády (jak v ČR, tak EU).
To není žádná vyhýbavá odpověď. Jsem pro navázání korektních obchodních vztahů s Ruskem a jsem proti válce s Ruskem. Válka obchodu nesvědčí. Stačí ti to takhle?
A ano, aby bylo možné obchodovat, tak se musíme zbavit protiruské vlády (jak v ČR, tak EU).
To není žádná vyhýbavá odpověď. Jsem pro navázání korektních obchodních vztahů s Ruskem a jsem proti válce s Ruskem. Válka obchodu nesvědčí. Stačí ti to takhle?
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Co podělala? Co mohla udělat podstatně lépe, ať už absolutně nebo ve srovnání s minulou vládou? Třeba to jen nevidím, pochopím a taky se naštvu. Jen nechci být naštvaný a nevědět proč (jako ten na fotce https://st2.depositphotos.com/1025317/9 ... panzee.jpg ).
Aleš Procháska
A kdy ti dojde ze obchodovat s ruskem je nebetycna pitomost?
Az ti zastavi dodavky kdykoliv se jim neco znelibi? (pardon, to uz se stalo)
Az zacnou na ukrajince hazet atomovky? (coz nejspis nebude dlouho trvat)
Az za tve prachy vyrobene tanky rozjezdi tvuj domecek?
Az poleti ruska kulka smeren k tvemu celu?
Pak ti dojde zes byl pitomec, kdyz jsi chtel obchodovat s kazdym?
To uz ale bude trochu pozde, nemyslis?
prochaska: Co podělala? Rozvrat hospodářství ti nestačí? Ano, předchozí vlády nesou svůj podíl také. Jenže tahle stupidní vláda si navíc chce hrát na vojáky a my to máme platit.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Já bych zase s Ruskem neobchodoval Každé euro které jim pošleme může být a bude použito k eskalaci právě probíhající války nebo přímo k nějakému druhu boje proti nám. Jestli je hlavní závadou naší vlády, že je protiruská, tak stojím všemi prostředky za ní a za touto orientací. Ukončení obchodu s Ruskem je jediná zbraň kterou proti němu máme - a my (euroatlantická civilizace) jsme ve válce s Ruskem. Proto to musíme udělat, i když budou choulostivky na facebooku fňukat, že se při osmnácti stupních nachladí a že jim asi zamrzne kafe v hrníčku. Když se UK bránilo proti Hitlerovi, byli ve stejné situaci, jenom místo fňukání vykoupili pravítka

Aleš Procháska