Na příme dotazy buď neodpoví nebo kličkuje jak zajíc na honu.
Dobře vyjádřen dnešek v jediném obrázku.
https://twitter.com/uamemesforces/statu ... qp0HlW5gQg
Moderátor: sysel
Ale nad odpovědí na mou otázku nemusíš moc přemýšlet (možná tě to i bolí), je to čistě racionální otázka. Není v tom kultura, historie, společnost, jazyk, ani ta vedlejší kolej, jako politika, ruská armáda, ruská snaha o západní životní styl a jiné podružné záležitosti. Jen jednoduchá odpověď. Kdo jsou ti agresoři na Ukrajině, jež jsi naťuknul. Tak kolik je jich a kdo? Postav se tomu čelem, a ozdrojuj to tvé tvrzení. Už z tebe mají lidi srandu, že jsi alečlověk, dezinformátor a ruský šváb. Tak do toho!QNX píše: ↑30. 9. 2022, 6:09 robokop: To s Ruskem? To se mi moc nechce, musel bych o tom dost přemýšlet a nějak to sepsat. Není to nějaká čistě racionální záležitost, spíš takový mix kladných oblastí ... přírody, kultury, historie, společnosti, jazyka. Naopak věci jako ruská politika, ruská armáda, ruská snaha o západní životní styl, to je úplně na vedlejší koleji, ale to je hnus i jinde.
Je v naprostém pořádku, že Němci jsou proněměčtí, Francouzi profrancouzký, Poláci propolští ...a můj sen je, kdyby i Češi byli v prvé řadě pročeští. Bohužel vidím, že je to jen sen. Tak tedy nashle v té 17 spolkové republice nebo kam to tedy míříme.fmodel píše: ↑30. 9. 2022, 6:01No vzhledem k tomu že Vláďa vyhrožoval že se vráti vše nazpět před rok 89 tak budou synovci, prasynovci a neteř mluvit nejspíš rusky když ty budeš pročeský a nikdo jinej tě nezajímá ,Němci budou proněmečtí a my je určitě zajímat nebudeme , Francouzi budou profrancoužtí ,a Poláci budou propolští a tak bude ten tvůj svět správně ??bobik píše: ↑30. 9. 2022, 5:23 Nejsem proruský, jsem pročeský. Nějací cizáci z obou stran jsou mě u prdele, mě jde o blaho našich lidí. Mezi které patřím, tedy hlavně se mi jedná o moje blaho.Taky bych rád viděl svoje synovce, prasynovce a neteř ( když jsem se sám nepostaral) žít alespoň v takovém životním konfortu, jako jsem měl já.
Ja ti kludne odpoviem na tvoju otázku,,banderovský nacisti,,Josef píše: ↑30. 9. 2022, 6:37Ale nad odpovědí na mou otázku nemusíš moc přemýšlet (možná tě to i bolí), je to čistě racionální otázka. Není v tom kultura, historie, společnost, jazyk, ani ta vedlejší kolej, jako politika, ruská armáda, ruská snaha o západní životní styl a jiné podružné záležitosti. Jen jednoduchá odpověď. Kdo jsou ti agresoři na Ukrajině, jež jsi naťuknul. Tak kolik je jich a kdo? Postav se tomu čelem, a ozdrojuj to tvé tvrzení. Už z tebe mají lidi srandu, že jsi alečlověk, dezinformátor a ruský šváb. Tak do toho!QNX píše: ↑30. 9. 2022, 6:09 robokop: To s Ruskem? To se mi moc nechce, musel bych o tom dost přemýšlet a nějak to sepsat. Není to nějaká čistě racionální záležitost, spíš takový mix kladných oblastí ... přírody, kultury, historie, společnosti, jazyka. Naopak věci jako ruská politika, ruská armáda, ruská snaha o západní životní styl, to je úplně na vedlejší koleji, ale to je hnus i jinde.
Hmmm společnost,... vždycky si vzpomenu, jak jsem se probudil na břehu Bajkalu. 10°C, sychravo. Jdu do nejbližšího magazínu pro snídani. Před ním metrové bahnité koleje a nimi ženská v noční košili a bosá táhne dvě uplakaný děti. Koupí si vodku a táhne děti zase dál. Somruje ode mě dolary pro hladový rebjata...QNX píše: ↑30. 9. 2022, 6:09 robokop: To s Ruskem? To se mi moc nechce, musel bych o tom dost přemýšlet a nějak to sepsat. Není to nějaká čistě racionální záležitost, spíš takový mix kladných oblastí ... přírody, kultury, historie, společnosti, jazyka. Naopak věci jako ruská politika, ruská armáda, ruská snaha o západní životní styl, to je úplně na vedlejší koleji, ale to je hnus i jinde.
Tak že by to bylo super být Češi pročeští v Ruské sféře vlivů ?? Protože pokud by to bylo po tvém tak by nám nikdo nepomohl protože by byl každej za sebe.bobik píše: ↑30. 9. 2022, 6:47Je v naprostém pořádku, že Němci jsou proněměčtí, Francouzi profrancouzký, Poláci propolští ...a můj sen je, kdyby i Češi byli v prvé řadě pročeští. Bohužel vidím, že je to jen sen. Tak tedy nashle v té 17 spolkové republice nebo kam to tedy míříme.fmodel píše: ↑30. 9. 2022, 6:01No vzhledem k tomu že Vláďa vyhrožoval že se vráti vše nazpět před rok 89 tak budou synovci, prasynovci a neteř mluvit nejspíš rusky když ty budeš pročeský a nikdo jinej tě nezajímá ,Němci budou proněmečtí a my je určitě zajímat nebudeme , Francouzi budou profrancoužtí ,a Poláci budou propolští a tak bude ten tvůj svět správně ??bobik píše: ↑30. 9. 2022, 5:23 Nejsem proruský, jsem pročeský. Nějací cizáci z obou stran jsou mě u prdele, mě jde o blaho našich lidí. Mezi které patřím, tedy hlavně se mi jedná o moje blaho.Taky bych rád viděl svoje synovce, prasynovce a neteř ( když jsem se sám nepostaral) žít alespoň v takovém životním konfortu, jako jsem měl já.
Ty tu slušnost historicky tady na fóru taky postrádáš. Jen maskuješ, že nehodláš odpovídat. to je vše.
A jakou agresi provedli? Napadli Rusko?majo477 píše: ↑30. 9. 2022, 7:16Ja ti kludne odpoviem na tvoju otázku,,banderovský nacisti,,Josef píše: ↑30. 9. 2022, 6:37Ale nad odpovědí na mou otázku nemusíš moc přemýšlet (možná tě to i bolí), je to čistě racionální otázka. Není v tom kultura, historie, společnost, jazyk, ani ta vedlejší kolej, jako politika, ruská armáda, ruská snaha o západní životní styl a jiné podružné záležitosti. Jen jednoduchá odpověď. Kdo jsou ti agresoři na Ukrajině, jež jsi naťuknul. Tak kolik je jich a kdo? Postav se tomu čelem, a ozdrojuj to tvé tvrzení. Už z tebe mají lidi srandu, že jsi alečlověk, dezinformátor a ruský šváb. Tak do toho!QNX píše: ↑30. 9. 2022, 6:09 robokop: To s Ruskem? To se mi moc nechce, musel bych o tom dost přemýšlet a nějak to sepsat. Není to nějaká čistě racionální záležitost, spíš takový mix kladných oblastí ... přírody, kultury, historie, společnosti, jazyka. Naopak věci jako ruská politika, ruská armáda, ruská snaha o západní životní styl, to je úplně na vedlejší koleji, ale to je hnus i jinde.![]()
Jenže Česku (a všem dalším v širokém okolí) se nejlíp dařilo, když Rusové seděli v Rusku a obchodovali se všemi jako každý jiný. Jakmile začali vylézat a napadat sousedy, šlo všechno do háje. Proto si říkám, že by zase mohlo být líp, až toho Rusko nechá a zase se vrátí k prodeji plynu, ropy, niklu, železa a prostě toho co umějí. Ale oni toho sami od sebe nenechají...